Connect with us

Ljubav

Žena koja radi ove stvari više ništa ne oseća prema vama, ako radi ovo sigurno je ljubav prestala

Objavljeno

-

Da li imate osećaj da ljubav vaše partnerke ugasila i da vas više ne gleda kao pre?

Možda je u pitanju trenutna faza, možda je pod većim stresom nego inače, možda je muče problemi na poslu pa vama ne može da posveti svoju potpunu pažnju…

Ukoliko je ćutljivija nego pre i svaki razgovor koji započnete se pretvara u svađu, posmatrajte njeno ponašanje neko vreme i možda ćete otkriti neke znakove da više ništa ne oseća prema vama.

Ovo su neke stvari koje žene rade kada im se više ne dopadate:

Ne komunicirate kao pre
Prije ste normalno komunicirali, a sad ne pokreće nikakvu temu i pokazuje kao da se baš i ne zamara oko toga.

Advertisement

Izgovori
Kada želite da izađete s njom, naći će neki izgovor kako bi odbila. Pre bi to jedva čekala, a sada ne.

Neraspoložena je
Kada je u vašoj blizini, umesto da bude raspoložena, ona je nervozna i sve joj smeta. Neke stvari koje radite joj idu na živce, a pre joj nisu smetale.

Ćutljiva je
Većinom ćuti i zaista možete primetiti da nešto nije uredu. Porazgovarajte da vidite o čemu je reč.

Ne brine o vama kao pre
Ranije se interesovala za vas, vaša dešavanja, a sada te neke stvari  ne primećuje. Fokusira se više na svoje stvari.

Ne deli svoja osećanja s vama
Prije bi vam govorila kao se osjeća, šta joj se dešava, a sada vas drži van svega toga.

Advertisement

Svađe
Neke žene samo šute, a neke se više svađaju. Ukoliko baš pravi problem i kada niste pogriješili, može značiti da joj se više ne dopadate, ali ne zna kako da vam to kaže.

Smetaju joj vaše nežnosti
Žena kada voli onda voli vaše tepanje, pažnju, nežnost, a sada joj sve to smeta.

Ne sluša vas
Ni interesuje se za ono što govorite, niti se trudi da vam pomogne.

Nema pažnje
Ponaša se kao da joj je svejedno da li ste tu ili ne. Radije će izlaziti s drugima, nego provoditi vreme s vama.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Ovo je najopasnija seks poza na svetu: Može uzrokovati ozbiljne povrede

Objavljeno

-

Objavio

Ako ne želite da se povredite, možda bi trebalo da izbegnete jednu pozu tokom seksa. Kada krenete u spavaću sobu i planirate da se sa partnerom uvučete pod pokrivač, povreda vam je poslednja na umu, ali ponekad previše uzbuđenja može dovesti do toga da odete u bolnicu, piše Dejli star.

NHS hirurg dr Karan Raj rekao je da postoji „najopasnija seksualna poza“ koju treba da znate. Rekao je da se 50% preloma penisa dešava zbog jednog određenog položaja.

Očigledno, „neočekivani prodor“ može dovesti do stvarnog gnječenja penisa. To je zato što ženska stidna kost može da je zgnječi. To može dovesti do rupture tkiva i jakog bola. Rečeno je da trajni prelomi mogu čak dovesti do deformiteta. Dakle, ako želite da izbegnete sve te potencijalne probleme sa penisom, postoje određene poze koje je bolje izbegavati. A, prema rečima ovog medicinskog stručnjaka, jedna koja bi mogla biti opasna je popularna obrnuta kaubojka.

Za ovu pozu se kaže da je uzrok svakog drugog preloma penisa, pa se s njom isplati biti veoma oprezan. Da bi je izveo, muškarac mora ležati na leđima dok mu žena obavija kukove. Ali, za razliku od pokreta kaubojke, ona mora biti okrenuta njegovim stopalima, a ne njegovom licu. Dr. Raj je rekao: „Ako dođe do neočekivanog prodora ili ako pokreti dve strane nisu koordinisani, penis može da isklizne i ženska stidna kost može da ga zgnječi.“

Takođe je primetio da fraktura penisa znači da je došlo do kidanja tunice albuginee, što je „gumeni omotač koji omogućava da se penis uveća tokom erekcije“. Stručnjak za seks i odnose, Anabel Najt, objasnila je kako možete da izbegnete takvu povredu.

Advertisement

„Obrnuta kaubojka može biti opasna, u nekim slučajevima penis može biti povređen ako ste malo previše entuzijastični kod „jahanja“. Ako je to slučaj, postoji rizik da penis ispadne i onda sedne na njega“, objasnila je ona. Ali sve dok vi i vaš partner otvoreno razgovarate jedno sa drugim tokom seksa, poza ne bi trebalo da stvara previše problema, samo treba biti oprezan.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h