Connect with us

Ljubav

Želite li SIGURAN orgazam, držite se ove tri poze u seksu – skoro da garantuju

Objavljeno

-

Ako imate problem da doživite orgazam, najbolje je da se držite poza koje vam ga mogu garantovati.

Tri poze za seks koje najčešće garantuju orgazam kod žena ujedno su i najklasičnije.

1. Žena je gore

Ova poza se smatra najprikladnijim za maksimalno zadovoljstvo. Žena ima kontrolu nad kretanjem, brzinom i dubinom penetracije. Različiti pokreti pomažu da se stimuliše i najosetljiviji deo vagine. Postoji mogućnost da se dostignu i vaginalni i klitorisni orgazam,

POGLEDAJ:  Mnoge žene rade ovo u seksu, to može da bude veliki problem u vezi

2. Pseća poza

Prilikom penetracije u ovoj pozi vrh penisa lako stiže do grlića materice – mesta koje je prekriveno brojnim nervnim završecima i koje je veoma, veoma osetljivo.

3. Misionarska poza

Ako su vaša tela blizu, partner stimuliše i vaš klitoris.Misionarska poza često može da obezbedi i vaginalni orgazam, prenosi crnobelo.rs..

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

7 znakova da imate DOBROG MUŽA, možete se osloniti na njega u svakom trenutku svog života

Objavljeno

-

Objavio

Kada je u pitanju fizički izgled muškarca, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. Ali emotivno, svi žudimo za otprilike sličnim kvalitetima.

Ovih 7 znakova garantuje da imate dobrog muža ili partnera, smatraju stručnjaci.

1. Sa njim se osećate bezbedno

U društvu dobrog muškarca žena se nikada neće osećati nesigurno. Bez obzira na to da li je u pitanju nesigurnost u vezi sa fizičkim izgledom, načinom na koji treba da obavi zadatak ili osećanjima u vezi – pravi muškarac zna kako da smiri sve sumnje žene.

POGLEDAJ:  OBLIK NOGU otkriva kakva je žena u KREVETU

2. Povećava vaše samopouzdanje

Dobar muškarac nikada neće koristiti manipulaciju, bilo fizičku, emocionalnu ili seksualnu, da dobije ono što želi ili da kontroliše način na koji njegova draga misli. On ne omalovažava. Naprotiv, njegovo ponašanje jača njeno samopouzdanje.

3. Daje vam vetar u leđa

Dobar muškarac nikada neće ograničiti ženu u realizaciji svih njenih potencijala. On će joj biti najveća podrška i po potrebi rame za plakanje. Neće dozvoliti svojoj dragoj da odustane od svojih snova. Naprotiv, biće motivisana i inspirisana.

POGLEDAJ:  Mesec rođenja otkriva kakvi ste u seksu: Evo ko će vas raspametiti, a ko razočarati

4. On vam je veran

Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira da li je u pitanju fizička ili emotivna prevara. U njegovom životu ima mesta samo za jednu ženu – tebe.

5. Zna da vam treba vreme za sebe

Dobar čovek zna da je kvalitetan brak večiti kompromis dvoje ljudi koji imaju potrebu da svoje slobodno vreme odvojeno posvete samo sopstvenim interesima. Štaviše, on vas ohrabruje da odvojite vreme za sebe.

POGLEDAJ:  Ovaj termin bi trebali svi da znate: Da li ste čuli za „stešing“?

6. Daje vam prostor da budete „svoja“

Ako ga pitate za savet, on će vam dati svoje mišljenje. Ali on nikada neće nametati svoje mišljenje ili očekivati da razmišljate kao on. Previše te ceni da bi se tako ponašao.

7. Vi ste mu uvek na prvom mestu

Možete se osloniti na njega u svakom trenutku svog života – on je vaša omiljena osoba sa kojom možete da proslavite dobre vesti, ali i da delite teške trenutke.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy