Connect with us

Ljubav

Zbog čega muškarci čeznu za bivšim ljubavima? Sve je povezano sa mozgom, tvrde istraživači

Objavljeno

-

Istraživanja su pokazala da ljubavne avanture sa bivšim devojkama muškarce dovode u stanje transa

Da li se i vama posle određenog vremena javila želja da se ponovo vidite sa bivšom devojkom? Ako jeste, ne brinite niste jedini. Najnovija istraživanja su pokazala da je to sasvim normalno muško ponašanje i da postoji razlog zbog kojeg se osećanja ka bivšim devojkama vraćaju.

Naravno,sve zavisi od načina na koji ste se razišli sa tom osobom. Neki imaju prilično loša iskustva kada su raskidi u pitanju i ne bi pomislili ni da porazgovaraju sa svojim bivšim partnerkama, a kamoli da sa njima legnu u krevet. Međutim, to nije uvek slučaj. Postoje i oni koji su raskinuli, ali su na neki način ostali u kontaktu ili se viđaju preko zajedničkih prijatelja. Kod takvih osoba se često javljaju ponovna osećanja i želja za druženjem i , naravno, seksom.
Sada se postavlja pitanje, zbog čega muškarci čeznu za bivšim devojkama i zbog čega žele ponovo da budu sa njima?

Sve je povezano sa vašim mozgom, tj neurohemijom koja se u njemu odigrava. Kada ponovo stupite u odnos sa bivšom osećate se kao pobednik, kao neko ko je uspeo da ispravi greške i da povrati nešto što je izgubio. Takva razmišljanja se nesvesno dešavaju u vašem mozgu i on zbog toga čini da se vi osećate sjajno. Naravno, seks sa bivšom devojkom će biti bolji nego seks sa nepoznatom devojkom, jer nju već poznajete i imali ste neka prethodna iskustva. Tu se takođe javlja želja za dokazivanjem i za vraćanjem prvobitnih iskustava, pa se oba partnera u ovoj situaciji trude da budu što bolji i od drugog dobijaju neverovatno zadovoljstvo koje ih čini srećnim.

Naučna istraživanja su čak pokazala da muškarci koji dožive orgazam sa bivšom devojkom padaju u stanje slično transu i na taj način doživljavaju pravu katarzu i nirvanu. Takva seksualna senzacija blokira sva ostala čula i razmišljanja i dopušta organizmu da se fokusira samo na seksualni užitak, zbog kog on postaje neverovatan.

Advertisement

Često se dešava da se parovi na ovaj način pomire, jer ovim putem prožive fantastičnu noć koja ih natera da žele još.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ljubav

3 magične poze za najluđi ženski orgazam ikada: Isprobali ste već unapređeni doggy?

Objavljeno

-

Objavio

Otkrivamo vam tri magične poze koje žene za tili čas dovode do orgazma.

Od deset intimnih činova većina muškaraca će postići orgazam u proseku 9 puta. Što se žena tiče, ta brojka je znatno niža i iznosi svega 3 puta. Daleko od toga da žene ne znaju kako da dožive orgazam, već im je ponekad malo teže da to postignu ako njihovim partnerima treba manje vremena za vrhunac.

Takođe, pored vremena i veliku razliku u celoj priči pravi muško umeće u krevetu. Ali ni to nije sve. Uz svakako dobru predigru, važno je znati i koju pozu u seksu odabrati kako bi žena doživela orgazam. Otkrivamo vam tri magične poze koje žene za tili čas dovode do orgazma. Ako imate malih poteškoća na ovom polju, redove koji slede ne smete da propustite.

Unapređeni doggy stil

Klasičan „doggy“ stil je veliki favorit kod muškaraca. I dobar deo žena voli ovaj položaj pri vođenju ljubavi. One ističu da u ovoj pozi dolazi do najveće stimulacije ženske osetljive regije i tzv. „plafona“ u vagini. Kako bi ovaj položaj podigli na viši nivo i obezbedili sebi fantastičan i brz orgazam potrebno je da legnete na stomak sa jastukom ispod karlice. Ponovo jastuk igra važnu ulogu u stvaranju ugla pod kojim dolazi do stimulacije vaše G-tačke. Vaš partner bi trebalo da se nađe iza vas i da pod uglom od 90 stepeni izvrši penetraciju.

Advertisement

Kaubojka sa povijanjem unazad

Šta žena može da uradi ako želi da doživi orgazam nego da preuzme stvar u svoje ruke? U ovom slučaju mislimo na položaj koji se zove „kaubojka“ a koji plasira ženu u dominantan položaj nad muškarcem. Međutim, dešava se da muškarac čak i u ovom položaju kada žena vodi glavnu reč i zadaje tempo pokušava da preuzme kontrolu. On verovatno nije ni svestan da mu vi zapravo pokazujete šta vam prija, a da on tera vaš orgazam sve dalje i dalje. Kada je žena do tavanice njeni pokreti nisu gore – dole, što je muškarcima nejasno. Kako bi bez mnogo reči savladali vašeg muškarca i njegov poriv da vodi glavnu reč, ali i da biste svakako sebi obezbedili neverovatan orgazam, kada ste u položaju „kaubojke“ nagnite se unazad, što više možete. Toliko je jednostavno a tako učinkovito da nećete moći da poverujete.

Čarobni misionarski položaj

Misionarska poza je jedna od najzastupljenijih u seksu. Neki je smatraju vanila pozom, ali to ne znači da je loša i da od nje treba da odustanete. Uz različite varijacije u ovoj pozi ženske osobe mogu da dožive eksplozivne orgazme. Da biste, dakle, nadogradili misionarski položaj potrebno je da stavite jastuk ispod svoje zadnjice kako bi podigli kralicu, a vaše noge bi trebalo da budu na ramenima voljene osobe. Ovaj položaj dovodi do intenzivnog dodirivanja vaše G-tačke. Takođe ako želite svemu da dodate još malo intenziteta, obe svoje noge u istom položaju oslonite na jedno rame vaše partnera, pri čemu će i njegov užitak biti veći.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h