Connect with us

Ljubav

Zašto muškarci napuštaju fantastične žene? Nećete verovati šta se krije iza njihovih odluka

Objavljeno

-

Ovde su četiri ključna razloga zbog kojih muškarci ponekad napuštaju žene koje su uistinu divne:

1. Mnogo opcija, mnogo dilema: U modernom svetu, muškarci često imaju obilje izbora kada je reč o partnerima. Međutim, ova preterana sloboda može dovesti do osećaja zbunjenosti i nesigurnosti u vezi sa pronalaženjem „prave“ osobe.

2. Pravila društva: Društveni pritisci i očekivanja često stavljaju teret na muškarce da pronađu idealnu partnerku i uspeju u ljubavnom životu. Ovo može dovesti do osećaja nezadovoljstva i neuspeha ako se stvari ne odvijaju onako kako su planirane.

3. Lične prepreke: Svako nosi sa sobom svoje emocionalne i psihičke izazove koji mogu uticati na njihovu sposobnost da se otvore i razvijaju zdrave veze. Prošla iskustva ili trauma mogu stvoriti blokade koje sprečavaju muškarce da se potpuno predaju i angažuju u vezi.

4. Neslaganje vrednosti: Kompatibilnost je ključni faktor u svakoj vezi, a neslaganje u vrednostima i ciljevima može dovesti do razdvajanja. Ako muškarac i žena ne dele iste životne ciljeve ili vrednosti, to može izazvati razlike koje su teško prevazići.

Advertisement

Ukratko, pronalaženje i održavanje srećne veze zahteva trud, komunikaciju i razumevanje kako bi se prevazišle prepreke i izazovi koje život donosi.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Ova veličina penisa žene najbolje dovodi do orgazma, iznenadiće se i žene i muškarci

Objavljeno

-

Objavio

Veličina penisa može da napravi veliku razliku tokom seksa.

Naravno, nisu samo centimetri ti koji odlučuju da li je seks dobar. To uključuje i druge faktore, kao što su osetljivost pri stimulisanju klitorisa, poverenje i svest o potrebama partnera. Štaviše, mnoge žene ni ne doživljavaju vaginalni orgazam u kome penis igra glavnu ulogu već isključivo klitorisni.

Međutim, istraživanje je sada ispitalo veličinu penisa pri kojoj će žene najverovatnije doživeti (vaginalni) orgazam – a odgovor je iznenadio oba pola.

Ova veličina penisa donosi najviše orgazama
Portal za upoznavanje „Big One“ ispitao je više od 4700 žena o veličini penisa njihovog seksualnog partnera i da li je doveo do orgazma tokom penetracije.

U pregledu možete videti stopu uspešnosti:

Advertisement

• kod 2,5 cm je 13 posto ispitanih žena doživelo orgazam.

• Na 5,1 cm bilo je to 22 posto.

• Na 7,6 cm bilo je 26 posto.

• Na 10,2 cm bilo je 30 posto.

• Na 12,7 cm bilo je 31 posto.

Advertisement

• Na 15,2 cm bilo je 34 posto.

• Na 17,8 cm bilo je 38 posto.

• Na 20,3 cm bilo je 44 posto.

• Na 22,9 cm bilo je 42 posto.

• Na 25,4 cm bilo je 39 posto.

Advertisement

• Na 27,9 cm bilo je 30 posto.

Većina učesnica dosegla je svoj vrhunac s veličinom penisa od skoro 20 centimetara. Rezultat bi mogao da bude „veliki, ali ne preveliki“. Jer procenat doživljenih orgazama, kako vidimo, počinje da opada kako brojke nadmašuju 20 centimetara. A istraživanje takođe pokazuje sledeće: bilo koja veličina penisa može dovesti ženu do orgazma s pravom tehnikom – čak i s mikropenisom.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h