Connect with us

Ljubav

Većina žena obožava kada im muškarci rade ovo tokom seksa, je li to normalno?

Objavljeno

-

U istraživanju koje je radila kompanija „Love Honey“ učestvovalo je 4.500 aktera, a 70 odsto žena i 61 odsto muškaraca navelo je da ih u seksu uzbuđuju „male nastranosti“.

Autorka knjige „Egzibicionizam za stidljive“ dr Kerol Kvin je svojevremeno objasnila da „većina žena to voli jer im se sviđa fizički, ali i emotivno“.

„Lagano udaranje po zadnjici stimuliše nervne završetke koji se nalaze u vagini“, objasnila je dr Kvin, koja kaže i da se na donjem delu zadnjice nalazi više nerava koji dovode do uživanja u seksu.

Oko 60 odsto žena i muškaraca je izjavilo da su sa partnerima isprobali neki oblik BDSM-a (Bondage Discipline Submission, tzv. sadomazohizam), odnosno dominacije i pokoravanja.

Pored toga, 60 odsto žena navodno stalno uživa u vezivanju, ujedanju i seksu sa povezom preko očiju, prenosi Men’sHealth/tuzlanski.ba.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Žene otkrivaju: Evo šta nas potpuno izluđuje, 1 sitnica čini da želja za seksom poraste u sekundi

Objavljeno

-

Objavio

Žene lepšeg pola nisu isključivo vizuelni tipovi poput muškaraca, i češće ih uzbuđuju određeni postupci, dodiri i reči, a i same daju savete iz prve ruke:

– Poljubac u vrat je nešto od čega će me trnci i to je najbolji način da me moj partner natera da razmišljam o seksu.

– Ne postoji žena koja ne voli spontanost, ali sa dozom razigranosti. Volim kada mi daje do znanja da me želi na mestima na kojima ne bi trebalo – kao da dodirujem nogu ispod stola u prostoriji punoj ljudi, hvatam se za guzu dok stojimo u liftu.

– Volim kada me uhvati za ramena i počne da me masira dok stojimo u redu, peremo sudove… To mi daje do znanja da mu je stalo do mene, da želi da mi ugodi fizički. To je uvek uzbudljivo.

– Iako smo zajedno godinama, i dalje se uzbuđujem kada me pogleda i osećam se kao da me gleda u sobi punoj ljudi.

Advertisement

– Možda zvuči otrcano, ali komplimenti čine čuda. Kad mi šapne na uvo kako sam lepa, koliko sam pametna ili koliko me želi – gotova sam.

– Volim kada je ponosan na mene ili me brani pred drugima. Tada ga vidim kao pravog muškarca koji brine o svojoj partnerki.

– Volim kada koristi svoje ruke i čini to uvodom u seks kakav nisam očekivao. Na primer, gledamo TV i on počinje da mi masira stopala. Nastavite da me milujete po kosi, vratu, a zatim pređite na leđa, grudi, zadnjicu.

– Ako prođem pored njega bez odeće, šta god da radim, on će obratiti pažnju. Može da ubaci u komentar „dobro dupe“ ili samo da gleda – nekad mu kažem da je budala, nekad se smejem, a nekad mi je samo drago. Ta njegova zaigranost i spontanost čini čuda mojoj želji za njim.

– Iznenadno buđenje milovanjem i poljupcima je najbolji način da se probudi želja. Dok me nežno dodiruje, želja za seksom raste i svako jutro počinje sve bolje, piše portal Analitika.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy