Connect with us

Ljubav

Poruka čuvenog psihologa ženama: Ako vam muž pravi probleme u životu, uradite ovo!

Objavljeno

-

Popularni ruski psiholog Mihail Labkovski dao je nekoliko zanimljivih saveta za žene. Labkovski je na jednostavan i originalan način predložio šta da radite ako vam se život zbog muža pretvori u pakao.

Problem 1: Moj muž je izgubio interesovanje za fizički kontakt sa mnom

Rešenje: Da bi izbegli probleme (bilo koje vrste) u braku, par mora da radi na sebi, da se razvija zajedno. Pre svega, razgovarajte, izlazite zajedno, družite se sa drugim ljudima, kulturno se uzdignite itd. Ako postoji neki problem, važno je znati da iskren razgovor može mnogo pomoći. Da li ćete pre ili kasnije doći do rešenja zavisi od toga zašto i kako ste se venčali.

Nažalost, današnji brakovi se sve češće sklapaju jer jedna osoba ili oboje ne žele da budu sami do kraja života. Žele da imaju decu, da se skrase, i zato se venčavaju „na brzinu”. Zato takvi brakovi mnogo pre „padaju u krizu“ nego brakovi iz čiste i nepatvorene ljubavi.

Ako je vaš muž izgubio volju za fizičkim kontaktom sa vama, možete potražiti pomoć od seksologa. Ako muž odbije, sačekajte nekoliko nedelja i ponovo napomenite da treba da tražite stručnu pomoć. Ako ni tada ne želi da traži pomoć, tražite drugog muža! Možda ovo zvuči grubo, ali realnost je da ste fizički u braku, ali psihički niste. Muž nije muž ako odbija „bračne obaveze“, piše Capelino.com.

Problem 2: Muž sve više slobodnog vremena provodi ispred ekrana (mobilni telefon, TV)

Rešenje: Normalni ljudi ne sede stalno ispred kompjutera, ne gledaju serije stalno – oni žive! Ako vaš muž sve svoje slobodno vreme provodi ispred računara, onda nije zadovoljan svojim životom i pokušava da se zaokupi nečim drugim kako ne bi razmišljao o tome. Normalno je da se žena u tim prilikama ljuti. Njen muž gubi interesovanje za nju.

Advertisement

Moj savet je da ga ponovo zavedete. Ako vam to ne uspe, vreme je da posetite psihologa za parove. Ali pre nego što odete kod bračnog savetnika, proverite da li kojim slučajem vaš muž nije aktivan na nekom od sajtova za upoznavanje. Onda vam ni svi psiholozi na svetu ne mogu pomoći!

Problem 3: Muž ima užasne manire kod kuće

Rešenje: Ako je muž pre braka duvao nos u zavesu, ta žena mora da zna kakav je on. Dakle, prihvatite to kakvo jeste. Nikad, ali nikad ne vičite na svog muža. On nije dete i nije na vama da ga prevaspitavate. Ako vam smetaju neke sitnice u njegovom „opuštenom“ ponašanju kod kuće, ukažite mu na probleme.

Ako ne može da se promeni, ili ga prihvati ili se razvedi. Trećeg rešenja nema! Stoga, za one od vas koje ste već jednom nogom zakoračili u brak, dobro razmislite o osobinama koje vas nerviraju kod vašeg partnera. Ako su podnošljivi, udaj se za njega, ako nisu bolji, ne pomišljaj da ga menjaš. Odrastao čovek ne može da se promeni i da ostane srećan!

Problem 4: Muž ne učestvuje u životima dece

Rešenje: Pretpostavimo da je situacija sledeća: žena čuva decu kod kuće, dok muž zarađuje za život. Evo rešenja: ti kao žena uzmeš slobodan dan i odeš negde. Ostavite svog muža sa decom. Šta god da se desi u tim trenucima, nemojte se buniti i kriviti svog muža što nije uradio ovo ili ono, samo neka bude sa vašom decom. Što više vremena provodi sa njima, više će mu se dopasti vreme koje provodi sa njima.

Problem 5: Moja svekrva uništava moj život

Rešenje: Ako se vaša svekrva i dalje ljuti na vas, ne pokušavajte da joj ugodite. Što se više trudite da joj ugodite, više ćete deliti uloge u filmu gde je ona „lovac“, a vi „plen“. Ponašajte se normalno, živite svoj život i ignorišite je. Svideće vam se ovaj stil života, verujte mi.

Advertisement

Ona će da se buni, da se ljuti, ali to je tvoj život. Ako ona pokuša da se na bilo koji način umeša u vaš brak, jasno joj dajte do znanja da to ne sme da radi, da je to vaš brak – ne njen. Jednostavno joj recite: „Ako ti se ne sviđa kako kuvam ili peglam košulje tvog sina, od sada dolaziš u kuću samo kada mene nema, jer ne trpim loše komentare o sebi. “

Iskreno se nadam da živite odvojeno od svekrve!

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ljubav

3 magične poze za najluđi ženski orgazam ikada: Isprobali ste već unapređeni doggy?

Objavljeno

-

Objavio

Otkrivamo vam tri magične poze koje žene za tili čas dovode do orgazma.

Od deset intimnih činova većina muškaraca će postići orgazam u proseku 9 puta. Što se žena tiče, ta brojka je znatno niža i iznosi svega 3 puta. Daleko od toga da žene ne znaju kako da dožive orgazam, već im je ponekad malo teže da to postignu ako njihovim partnerima treba manje vremena za vrhunac.

Takođe, pored vremena i veliku razliku u celoj priči pravi muško umeće u krevetu. Ali ni to nije sve. Uz svakako dobru predigru, važno je znati i koju pozu u seksu odabrati kako bi žena doživela orgazam. Otkrivamo vam tri magične poze koje žene za tili čas dovode do orgazma. Ako imate malih poteškoća na ovom polju, redove koji slede ne smete da propustite.

Unapređeni doggy stil

Klasičan „doggy“ stil je veliki favorit kod muškaraca. I dobar deo žena voli ovaj položaj pri vođenju ljubavi. One ističu da u ovoj pozi dolazi do najveće stimulacije ženske osetljive regije i tzv. „plafona“ u vagini. Kako bi ovaj položaj podigli na viši nivo i obezbedili sebi fantastičan i brz orgazam potrebno je da legnete na stomak sa jastukom ispod karlice. Ponovo jastuk igra važnu ulogu u stvaranju ugla pod kojim dolazi do stimulacije vaše G-tačke. Vaš partner bi trebalo da se nađe iza vas i da pod uglom od 90 stepeni izvrši penetraciju.

Advertisement

Kaubojka sa povijanjem unazad

Šta žena može da uradi ako želi da doživi orgazam nego da preuzme stvar u svoje ruke? U ovom slučaju mislimo na položaj koji se zove „kaubojka“ a koji plasira ženu u dominantan položaj nad muškarcem. Međutim, dešava se da muškarac čak i u ovom položaju kada žena vodi glavnu reč i zadaje tempo pokušava da preuzme kontrolu. On verovatno nije ni svestan da mu vi zapravo pokazujete šta vam prija, a da on tera vaš orgazam sve dalje i dalje. Kada je žena do tavanice njeni pokreti nisu gore – dole, što je muškarcima nejasno. Kako bi bez mnogo reči savladali vašeg muškarca i njegov poriv da vodi glavnu reč, ali i da biste svakako sebi obezbedili neverovatan orgazam, kada ste u položaju „kaubojke“ nagnite se unazad, što više možete. Toliko je jednostavno a tako učinkovito da nećete moći da poverujete.

Čarobni misionarski položaj

Misionarska poza je jedna od najzastupljenijih u seksu. Neki je smatraju vanila pozom, ali to ne znači da je loša i da od nje treba da odustanete. Uz različite varijacije u ovoj pozi ženske osobe mogu da dožive eksplozivne orgazme. Da biste, dakle, nadogradili misionarski položaj potrebno je da stavite jastuk ispod svoje zadnjice kako bi podigli kralicu, a vaše noge bi trebalo da budu na ramenima voljene osobe. Ovaj položaj dovodi do intenzivnog dodirivanja vaše G-tačke. Takođe ako želite svemu da dodate još malo intenziteta, obe svoje noge u istom položaju oslonite na jedno rame vaše partnera, pri čemu će i njegov užitak biti veći.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h