Connect with us

Ljubav

Pitate se kakvi ste u krevetu: Ako radite ovo, budite sigurni da ste dobar ljubavnik

Objavljeno

-

Jeste li se ikada pitali koliko ste dobar ljubavnik i kakav utisak ostavljate u spavaćoj sobi? Iako bi mnogi za sebe rekli da su sjajni u krevetu, njihov partner se možda ne bi složio. Postoje znakovi u karakteristikama ljudi koji to otkrivaju, a evo koji su tačno, piše The Sun.

Osećate se povezano s partnerom

Dobar seks nije samo fizičko iskustvo, već osećaj povezanosti obe strane ono je što stvari stvarno podiže na viši nivo. Da biste bili dobri u seksu, prvi korak je povezivanje sa svojim partnerom.

Samopouzdani ste

Izgledati samouvereno obično znači da ste dobri u onome što radite, a isto važi i za seks. Ali, to ne znači samo biti siguran u svoje poteze, već imati pozitivnu sliku svog tela i osećati se seksi. Dobar ljubavnik je neko ko nije nesiguran i odvojen od iskustva seksa.

Otvoreni ste za promene

Svi imamo određene stvari koje volimo, a neke radije ne bismo pokušavali. Međutim, dobar ljubavnik često je otvoren za promene i kreativan je u seksu. Vaš je mozak važan koliko i vaše telo kada je reč o dobrom seksu, pa će njegovo korišćenje za smišljanje nečega imati izuzetno zadovoljavajuće rezultate.

Slušate svog partnera

Loš ljubavnik često je sebičan, zbog čega je slušanje partnera ključno kada je reč o dobrom seksu. Ipak, seks je u većini slučajeva zajedničko iskustvo, pa je važno obratiti pažnju na ono što druga osoba želi. Bez komunikacije nikako ne možete biti dobar ljubavnik, pa budite pažljivi i velikodušni i bez sumnje ćete svog partnera oboriti s nogu, prenosi Večernji list.

Advertisement

Ne žurite se

Imate li naviku da požurite sa seksom? Ovo je jasan znak da imate posla. Ključno je usporiti stvari i obratiti pažnju na detalje.

Prihvatate svaku priliku za seks

Biti pristupačan, inicirati seks i česta želja za samim činom su prilično jednostavne, ali često predviđeni kvaliteti dobrog seksa. Važna je dobra ravnoteža između spontanosti i prihvatanja, pa ako kažete da više nego ne, čak i kad možda niste za to, postajete bolji partner u krevetu.

Zaigrani ste u krevetu

Ako želite da budete dobri u krevetu, uživajte, a razigranost je ključna. Ipak, seks je vreme za uživanje s partnerom, pa je zabava tokom seksa siguran način da ga učinite prijatnijim.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Žene u ovim godinama imaju najjači seksualni nagon, najlakše se odluče za „povremeni seks“

Objavljeno

-

Objavio

Čini se da u svemu tome najveću ulogu nema ni partner, ni ljubavni status, nego biološki sat i njegovo glasno otkucavanje.

U 30-im, ali i ranim 40-im godinama žene često otkrivaju novu stranu sopstvene seksualnosti i mnogima omiljena aktivnost postaje upravo zabava u krevetu.

Stručnjaci tu pojavu objašnjavaju otkucavanjem biološkog sata i željom da „iskoriste preostale godine za stvaranje potomaka“. Laički rečeno, kako žene stare, više vode ljubav – i to puno više.

U studiji objavljenoj u časopisu „Personality and Individual Differences“ učestvovalo je je 827 žena podeljenih u tri grupe: visoka plodnost (18 do 26 godina), niska plodnost (27 do 45 godina) i u menopauzi (46 godina i više).

Na osnovu odgovora učesnica u internet anketi, istraživači su otkrili da žene koje imaju od 27 do 45 godina (one u kategoriji niske plodnosti) poseduju „pojačani seksualni nagon kao odgovor na smanjivanje plodnosti“ i da imaju „česte seksualne maštarije i aktivan seksualni život, pa su spremne na povremeni seks“.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy