Connect with us

Ljubav

Ovo je 5 mitova o ljubavi, seksu, muškarcima i ženama koje treba zaboraviti

Objavljeno

-

Pet velikih mitova o ljubavi, seksu, muškarcima i ženama koje treba zaboraviti

Priroda čoveka je da bude ranjiv, a pokušaj poricanja ove činjenice ne donosi dobre rezultate. Uprkos tome, postoje ukorenjene ideje o muškarcima koje se ženama usađuju od malih nogu, a bilo bi bolje da im niko nikada ne poveruje. Ovi mitovi često izazivaju nerealna očekivanja u vezama i mnoge žene ih preuzimaju iz ženskih časopisa, romantičnih filmova ili od starijih i iskusnijih članova porodice. Međutim, kao što žene ne vole generalizacije, isto važi i za muškarce.

Mit 1: Muškarci su zavisni od seksa

Istina je da muškarci nisu zavisni od seksa, osim onih sa specifičnim psihološkim problemima koji zahtevaju stručnu pomoć. Nakon adolescencije, njihova seksualna želja opada, dok je kod žena libido stabilan od puberteta do menopauze. Velika je zabluda da muškarci žele seks više od žena.

Mit 2: Muškarci su manje emotivni

Advertisement

Muškarce od malih nogu uče da ne pokazuju osećanja, dok se devojčicama to dozvoljava. Kada su dečaci sprečeni da izraze tugu ili brigu, ta osećanja ne nestaju, već se potiskuju, što nije zdravo. Plakanje i pokazivanje ranjivosti je zdrav način suočavanja sa negativnim situacijama, jer pomaže u oslobađanju stresa i pruža utehu.

Mit 3: Samo savršen muškarac zaslužuje pažnju

Tokom zavođenja, žena je često prikazana kao princeza koju treba osvojiti, dok je muškarac hrabri vitez bez mane. Ako se ispostavi da je on običan čovek, nije vredan pažnje. Međutim, niti su žene princeze, niti su muškarci prinčevi na belom konju. Prava veza se zasniva na ravnoteži između međusobnog poštovanja i ljubavi, gde su oba partnera jednaka.

Mit 4: Muškarce privlače samo žene određenog tipa tela

Postoji zabluda da muškarce privlače samo žene sa velikim grudima, uskim strukom i zaobljenom zadnjicom, dok bi se moglo tvrditi da žene vole samo visoke muškarce sa mišićavim torzom. Iako muškarce evolucijski privlače žene sa užim strukom i širim bokovima, ljudi su evoluirali i imaju različite ukuse i preferencije.

Advertisement

Mit 5: Kada pronađete pravu osobu, sve će doći na svoje mesto

Ova ideja je proistekla iz popularne kulture i verovanja u srodne duše. Međutim, za ostvarenje dobre i srećne veze, treba početi od sebe. Potrebno je napustiti misao da nam je neko drugi potreban da nas upotpuni. Početak svega je ljubav prema sebi. Kada dovoljno sazremo da znamo ko smo, šta želimo i šta ne, možemo pronaći osobu sa kojom ćemo imati ravnopravan odnos zasnovan na ljubavi i poštovanju, a ne zavisnost i očekivanja da će partner ispuniti naše potrebe i izlečiti naše rane. To je pre svega naš posao.

(vijesti.me)

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ljubav

3 magične poze za najluđi ženski orgazam ikada: Isprobali ste već unapređeni doggy?

Objavljeno

-

Objavio

Otkrivamo vam tri magične poze koje žene za tili čas dovode do orgazma.

Od deset intimnih činova većina muškaraca će postići orgazam u proseku 9 puta. Što se žena tiče, ta brojka je znatno niža i iznosi svega 3 puta. Daleko od toga da žene ne znaju kako da dožive orgazam, već im je ponekad malo teže da to postignu ako njihovim partnerima treba manje vremena za vrhunac.

Takođe, pored vremena i veliku razliku u celoj priči pravi muško umeće u krevetu. Ali ni to nije sve. Uz svakako dobru predigru, važno je znati i koju pozu u seksu odabrati kako bi žena doživela orgazam. Otkrivamo vam tri magične poze koje žene za tili čas dovode do orgazma. Ako imate malih poteškoća na ovom polju, redove koji slede ne smete da propustite.

Unapređeni doggy stil

Klasičan „doggy“ stil je veliki favorit kod muškaraca. I dobar deo žena voli ovaj položaj pri vođenju ljubavi. One ističu da u ovoj pozi dolazi do najveće stimulacije ženske osetljive regije i tzv. „plafona“ u vagini. Kako bi ovaj položaj podigli na viši nivo i obezbedili sebi fantastičan i brz orgazam potrebno je da legnete na stomak sa jastukom ispod karlice. Ponovo jastuk igra važnu ulogu u stvaranju ugla pod kojim dolazi do stimulacije vaše G-tačke. Vaš partner bi trebalo da se nađe iza vas i da pod uglom od 90 stepeni izvrši penetraciju.

Advertisement

Kaubojka sa povijanjem unazad

Šta žena može da uradi ako želi da doživi orgazam nego da preuzme stvar u svoje ruke? U ovom slučaju mislimo na položaj koji se zove „kaubojka“ a koji plasira ženu u dominantan položaj nad muškarcem. Međutim, dešava se da muškarac čak i u ovom položaju kada žena vodi glavnu reč i zadaje tempo pokušava da preuzme kontrolu. On verovatno nije ni svestan da mu vi zapravo pokazujete šta vam prija, a da on tera vaš orgazam sve dalje i dalje. Kada je žena do tavanice njeni pokreti nisu gore – dole, što je muškarcima nejasno. Kako bi bez mnogo reči savladali vašeg muškarca i njegov poriv da vodi glavnu reč, ali i da biste svakako sebi obezbedili neverovatan orgazam, kada ste u položaju „kaubojke“ nagnite se unazad, što više možete. Toliko je jednostavno a tako učinkovito da nećete moći da poverujete.

Čarobni misionarski položaj

Misionarska poza je jedna od najzastupljenijih u seksu. Neki je smatraju vanila pozom, ali to ne znači da je loša i da od nje treba da odustanete. Uz različite varijacije u ovoj pozi ženske osobe mogu da dožive eksplozivne orgazme. Da biste, dakle, nadogradili misionarski položaj potrebno je da stavite jastuk ispod svoje zadnjice kako bi podigli kralicu, a vaše noge bi trebalo da budu na ramenima voljene osobe. Ovaj položaj dovodi do intenzivnog dodirivanja vaše G-tačke. Takođe ako želite svemu da dodate još malo intenziteta, obe svoje noge u istom položaju oslonite na jedno rame vaše partnera, pri čemu će i njegov užitak biti veći.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h