Connect with us

Ljubav

Ovako ćete najlakše prepoznati da li žena glumi orgazam, jedna stvar je odmah odaje

Objavljeno

-

Mnoge žene imaju tendenciju da glume orgazam i često to čine neprimetno.

Prema seksolozima, žene doživljavaju orgazam mnogo češće od muškaraca. Međutim, velika većina njih često ima problem da dostigne vrhunac, pa su sklone laganju, a ovo je ponašanje koje ih odaje:

Disanje je koordinisano
Tokom orgazama menja se i ritam disanja, imamo neobične izraze lica, jer je to reakcija nad kojom nemamo kontrolu. Kada glume orgazam, žene kontrolišu disanje, a ritam je ujednačen.

Nema glasnih uzdaha
Orgazam je obično praćen glasnim uzdasima. Kada je odsutan, u krevetu nema glasova. Ono što takođe otkriva da vrhunac nije dostignut je zbunjeno lice. Nije lako snaći se u toj situaciji, pogotovo ako žena ne želi da povredi partnera istinom.

Izbegava kontakt očima
Žena koja glumi orgazam često se oseća krivom što se ovako ponaša prema svom partneru. Ne voli da ga gleda u oči jer zna da će on primetiti tu krivicu u njenim očima.

Advertisement

Preterano uzbuđenje
Tišinu i zbunjenost ponekad može zameniti preterano uzbuđenje, izazvano njenom željom da ubedi partnera da uživa sa njim.

Ne voli da priča o orgazmu
Neke žene odaje i osećaj nelagodnosti koji pokazuju kad god neko u društvu započne razgovor o lošem seksu.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

O ovoj pozi u seksu najviše maštaju i muškarci i žene, ali ih je sramota da je uopšte pomenu

Objavljeno

-

Objavio

Oba pola su odabrala pozu o kojoj najčešće fantaziraju

Retko kada se žene i muškarci u nečemu dogovore, ali zanimljivo je da su to uspeli sada, kada su morali da odgovore o kojoj seks pozi najviše maštaju.

Istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 pripadnika oba pola, različite seksualne orijentacije, pokazalo je da najviše ljudi mašta o pozi na stolu – u kojoj jedan partner sedi na ivici stola a drugi penetrira stojeći.

Takođe, ovo je poza koju većina ispitanika nije isprobala u praksi zbog raznih razloga, jedni tvrde da ih je sramota da je uopšte pomenu, drugi navode da nemaju uslove za nju (ne žive sami u kući ili stanu i slično).

Takođe, nisu svi spremni za otvoren razgovor o seksu, naročito na početku veze, a u obzir treba uzeti i činjenicu da su u 75 odsto slučajeva muškarci ti koji iniciraju priču o novim pozama.

Advertisement

Zanimljivo je da se na drugom mestu nalazi poza “69”, što samo pokazuje da još od vremena seksualne revolucije tokom sedamdesetih godina prošlog veka, ona ne gubi na svojoj privlačnosti.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy