Connect with us

Ljubav

Ovako ćete najlakše da otkrijete da li ON glumi orgazam, samo uradite ovo

Objavljeno

-

Ko glumi orgazam? Istina je da to rade i žene i muškarci. Ne žele da naiđu na gnev svog partnera i pribegavaju glumi.

Zašto muškarci glume orgazam? Oni su osetljivi i ne žele da vi primetite da on nije došao do vrhunca, osećao bi se loše. Nije uspeo da ga doživi jer nije raspoložen, umoran je, izgubio je volju. Razlozi su različiti.

POGLEDAJ:  Žene u ovim godinama najlakše stižu do orgazma, možete li pretpostaviti

Naravno da je muškarcu teže da odglumi nego ženi. Ako koristite kondom, lakše mu je da sakrije istinu. Glasno će da stenje i ubrzano diše. Bro će skinuti i baciti kondom.

Ako vas zanima da li glumi, nežno ga dodirujte tamo dole. Nakon orgazma on je osetljiv. Ako ne reaguje uopšte znači da je lažirao orgazam.

POGLEDAJ:  Kad treba da odete sa PARTNEROM na ZAJEDNIČKO PUTOVANJE? Ovo pitanje muči sve NOVOPEČENE PAROVE, a zna se i ODGOVOR

Šta da uradite ako često glumi?

Ako ste u ozbiljnoj vezi, razgovarajte. Popravite seksualni život kako biste oboje maksimalno uživali. Ne treba tu da bude mesta nikakvoj glumi. Budite iskreni! Seks je važan aspekt veze.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

7 znakova da imate DOBROG MUŽA, možete se osloniti na njega u svakom trenutku svog života

Objavljeno

-

Objavio

Kada je u pitanju fizički izgled muškarca, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. Ali emotivno, svi žudimo za otprilike sličnim kvalitetima.

Ovih 7 znakova garantuje da imate dobrog muža ili partnera, smatraju stručnjaci.

1. Sa njim se osećate bezbedno

U društvu dobrog muškarca žena se nikada neće osećati nesigurno. Bez obzira na to da li je u pitanju nesigurnost u vezi sa fizičkim izgledom, načinom na koji treba da obavi zadatak ili osećanjima u vezi – pravi muškarac zna kako da smiri sve sumnje žene.

POGLEDAJ:  Iz muškog ugla: Šta ženu čini lošom ljubavnicom

2. Povećava vaše samopouzdanje

Dobar muškarac nikada neće koristiti manipulaciju, bilo fizičku, emocionalnu ili seksualnu, da dobije ono što želi ili da kontroliše način na koji njegova draga misli. On ne omalovažava. Naprotiv, njegovo ponašanje jača njeno samopouzdanje.

3. Daje vam vetar u leđa

Dobar muškarac nikada neće ograničiti ženu u realizaciji svih njenih potencijala. On će joj biti najveća podrška i po potrebi rame za plakanje. Neće dozvoliti svojoj dragoj da odustane od svojih snova. Naprotiv, biće motivisana i inspirisana.

POGLEDAJ:  Ne možete ni da pretpostavite koliko ova aktivnost poboljšava seks, probajte

4. On vam je veran

Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira da li je u pitanju fizička ili emotivna prevara. U njegovom životu ima mesta samo za jednu ženu – tebe.

5. Zna da vam treba vreme za sebe

Dobar čovek zna da je kvalitetan brak večiti kompromis dvoje ljudi koji imaju potrebu da svoje slobodno vreme odvojeno posvete samo sopstvenim interesima. Štaviše, on vas ohrabruje da odvojite vreme za sebe.

POGLEDAJ:  Muškarci, dobro zapamtite: Uz ove trikove ženama je orgazam zagarantovan

6. Daje vam prostor da budete „svoja“

Ako ga pitate za savet, on će vam dati svoje mišljenje. Ali on nikada neće nametati svoje mišljenje ili očekivati da razmišljate kao on. Previše te ceni da bi se tako ponašao.

7. Vi ste mu uvek na prvom mestu

Možete se osloniti na njega u svakom trenutku svog života – on je vaša omiljena osoba sa kojom možete da proslavite dobre vesti, ali i da delite teške trenutke.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy