Connect with us

Ljubav

One su kao magnet: Muškarci smatraju da su žene neodoljive ako poseduju ovih 10 osobina

Objavljeno

-

Istraživanja pokazuju da su žene koje su svesne svojih kvaliteta, koje znaju da budu srećne i ispunjene čak i kada su bez partnera, fatalnije od ostalih.

Ovo je 10 osobina koje su muškarcima neodoljive:

1. Samopouzdanje

Prosečna žena koja je zadovoljna sobom, koja zna šta hoće, mnogo će bolje proći u životu od nesigurne. Samouverene žene su privlačne svima. Ako ne spadate u tu kategoriju, radite na tome, sigurno ćete uspeti.

2. „Bespomoćnost“

Muškarci (uglavnom) vole kada im žene dopuštaju da budu upravo to – muškarci. Žele da privuku pažnju žena, zbrinu ženu, priteknu joj u pomoć, pa im žene to ponekad dozvoljavaju. Ipak, ne treba preterivati u „bespomoćnosti“, ako je to uopšte „adut“ na koji igrate.

3. Ljubaznost

Ljubaznost, briga i spremnost na praštanje su osobine koje svakoga treba da krase, i uvek ih treba ceniti. Budite ljubazni, ne samo prema muškarcu, već prema sebi i svima oko vas.

Advertisement

4. Nezavisnost

Muškarci su fascinirani nezavisnim ženama, koje više vole od pasivnih, zavisnih tipova. Zaista privlačna žena uvek tačno zna šta želi i kada se suoči sa poteškoćama, ne gubi vreme okrivljujući druge.

5. Realistične žene, koje žive ovde i sada

Ovo je tip žena koje uživaju u svakom trenutku svog života i neverovatan su magnet za muškarce, koji vole da budu u njihovom društvu. Optimizam, sposobnost da se odupre kritikovanju drugih i prigovaranja su osobine koje ove žene čine san svakog muškarca.

6. Znaju da se oblače „dobro“

Ovo bi trebalo da uradite prvenstveno zbog sebe, a i muškarcima ćete se dopasti. Nije bitno da li je odeća po poslednjoj modi, važno je samo da se osećate prijatno.

7. Srećne žene

Niko ne voli nervozne žene koje su stalno nečim nezadovoljne. Pokušajte da izađete iz „crnila“ ako ste tome skloni.

8. Interes

Najsigurniji način da „uhvatite“ čoveka jeste da pokažete interesovanje za njega, za njegov posao, ili za nešto drugo što mu je važno. Ali nemojte pretvarati, jer se ni vi nećete osećati dobro u takvoj prinudnoj komunikaciji, a neće ni on. Zato pronađite muškarca koji – pored izgleda koji vas privlači – ima još nešto što smatrate vrednim pažnje.

Advertisement

9. Komunikativnost

Muškarci vole da budu u društvu otvorenih, društvenih žena koje mogu da se upuste u zanimljiv razgovor.

10. Prirodnost i iskrenost

Zaista privlačna žena je prirodna, otvorena i nema kompleksa. Kao takva, ona je privlačna muškarcima, prijateljima i svima oko nje.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Na svetu postoje samo dva tipa zavodnika, otkrijte koji ste vi

Objavljeno

-

Objavio

Svi imate barem jednog poznanika koji se ponaša kao da flertuje sa svima. Skoro svaki put on je uz nekoga novog, iako to ne znači da on stalno izlazi i spava unaokolo sa svima.

On flertuje radi – samog flerta. To ga zabavlja.

I kada god pomislite da će sigurno otići kući s nekim s kim je celu noć razgovarao – to se ne dogodi. Čak mu se taj neko ni ne sviđa…

Očigledno, ovaj način flertovanja, sve vreme, ima mnogo pristalica.

Za druge je ovakva vrsta ponašanja zbunjujuća, jer mnogi kad flertuju, to čine stvarno, s namerom. Kada oni zavode, žele da njihovo flertovanje rezultira barem ‘nečim’…

Advertisement

Iako, kada ste u vezi, ne mora značiti da nemate simpatija. Ali verovatno ćete se suzdržati da kažete prijatelju, koji vam je simpatičan, da je njegova nova devojka srećnica. Jer zašto se mučiti govoreći mu da mislite da je sladak kada ste oboje zauzeti…

Za neke flert nije cilj, već putovanje.

Flert je zabavan jer se zbog njega osećate poželjno i pomaže vam da ostanete u kontaktu sa svojim senzualnim bićem.

Znate onog prijatelja zbog kojeg, otkad ga poznajete, svaki put kad ga vidite osećate trnce, crvenite i mucate i uvek se nekako udaljavate od njega, misleći da je zaljubljen u vas. To je onaj dečko što vas dodiruje po ruci dok razgovarate, slatko izgovara vaše ime i uvek je izuzetno entuzijastičan.

Ali problem je što je on takav sa svima. On ne flertuje – on je samo prijateljski nastrojen.

Advertisement

Postoje tipovi kojima je lakše da koketiraju s onima koji mu se jednostavno ne sviđaju, jer kad im se neko jako sviđa, preuzima ih urođena sramežljivost.

Mnogi muškarci koji su u braku, takođe flertuju, jer im je zabavno i misle da je ženama dobro kad se osećaju poželjnima.

Oni koji flert smatraju zabavnom igrom, smatraju da ne treba da prestanu da rade samo zato što bi neko drugi mogao pogrešno da ih shvati. Ne radi se uvek o reakciji, već o tome što zavodnik ima od toga. Čak i ako mu druga osoba ne uzvraća koketiranje, zavodnik može da se oseća seksi. Skoro da više vole flert nego seks, reći će mnogi zavodnici.

Neki koketiraju sa svima – iz bilo kog razloga – možda zato što znaju da su dobri u tome. Kad to rade s nekim ko im se stvarno sviđa, može biti tako uzbudljivo, čak i ako zapravo ne rezultira ničim fizičkim. Može im dati onaj skoro trajni osećaj leptirića u stomaku, za čim zapravo žude, donosi YourTango.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy