Connect with us

Ljubav

Ni fenomenalna guza ni velike grudi, muškarci priznali šta ih najviše privlači kod žena

Objavljeno

-

Daleko od toga da muškarci nisu vizuelna bića i da ne vole dugonoge žene savršenih grudi. Ali – to ne znači da vaš muškarac nije lud za vama i da ne možete da postignete da ovo stanje potraje.

Šta muškarci vole u krevetu više od dugih nogu i savršenih grudi?

Otvorenost
Muškarci vole otvorene, iskrene žene koje ne kriju svoja osećanja. A ovo se odnosi i na strastvene noći i na jednostavnu komunikaciju. Ukočenost samo smeta i plaši muškarce. Oni žele da im verujete i kao osoba i kao partner u krevetu, a to znači da očekuju da budete otvoreni u pogledu svojih želja i da možete da ih gledate u oči tokom odnosa.

Transfer liderstva
Svaka osoba voli da bude najbolja u nečemu. Zato – muškarci vole pohvale u krevetu. Ovo ne znači da treba da ga zasipate neumerenim i nezasluženim odobravanjem, ali budite slobodni da ga pohvalite za aktivnosti u kojima je posebno dobar.

Ljubav prema svom telu
Sigurno ste videli neke na prvi pogled čudne  parove. On, zgodan kao grčki Apolon, a ona… pomalo debela, duhovita, smešne frizure i nesrećnih cipela sa starinskim štiklama. Šta je video u njoj? Međutim, u ovom slučaju, bolje je da preispitate zbog čega ona pokazuje toliko samopouzdanje – ono ne može biti bez osnova. A žena koja voli sebe, voli i svoje telo i uživa u njemu i u krevetskim aktivnostima. Od toga ništa, ali baš ništa nije privlačnije.

Advertisement

Preuzimanje inicijative u krevetu
Povremeno možete preuzeti inicijativu u krevetu. Vaš izabranik će biti oduševljen ako ponudite nešto novo ili na neko vreme zauzmete mesto vođe. Na kraju krajeva, i muškarci uživaju da prepuste uzde nekome i samo se opuste i uživaju.

Predigru
Da, muškarci koji šire glasine da su uvek spremni za seks doveli su u zabludu mnoge žene. Zbog toga i dalje postoji mišljenje da predigra nije važna za predstavnike jačeg pola Ali sve je ovo daleko od istine. Svaki organizam je jedinstven, a situacije još više. A vašem partneru je potrebno određeno vreme da ponovo pokrene želju, posebno ako umor i hronični stres uzimaju danak. Bitan je i uzrast partnera i njegovo fizičko zdravlje. Generalno, nemojte zanemariti predigru.

Orgazam za nju
I još jedna zabluda o suprotnom polu. Mislite li da se on trudi samo zarad svog orgazma? Retki muškarci ignorišu ženski orgazam, možda samo najokoreliji egoisti. Normalan partner, naprotiv, neće biti potpuno zadovoljan ako njegova žena nije dostigla vrhunac zadovoljstva. Zato slobodno pričajte o svojim željama, pokažite šta vas pali, predložite pozicije u kojima ste na vrhu blaženstva.

Otelotvorenje fantazija
Seks je nemoguć bez zadovoljenja nekih fantazija, pa razgovarajte o tome sa svojim partnerom. Šta ako sanja da dovuče slatku stjuardesu ili strogu učiteljicu u krevet? Ili bi možda želeo da proba novu poziciju ili da koristi neku od vaših seks igračaka? Ukoliko i vi volite igrice, zašto da ne?

(Lepota i Zdravlje)

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Kako razlikovati jakog muškarca od slabog: Frojdov trik pomaže svakoj ženi

Objavljeno

-

Objavio

Vrlo je jednostavno testirati čoveka na mentalnu stabilnost

Osim toga što je umeo da prepozna glupe ljude, najbolji psihijatar, Sigmund Frojd znao je i kako postupati sa zavidnim i zlim ljudima koji žele da nas ponize. Uprkos tome što nije uspeo da pronađe sreću u braku koji je imao, svim ženama dao je savet kako da prepoznaju slabog muškarca.

Biranje partnera za vezu ili brak postalo je poput lutrije, dok mnogi tvrde kako njihovi partneri na početku odnosa i kasnije nisu bili bili isti. Žene su posebno sklone idealizaciji svog partnera, te često zanemaruju znakove koji možda mogu ukazati da to zapravo nije muškarac za njih.

Međutim, mnogi psiholozi smatraju da možemo sagledati srž drugog bića i njegove skrivene strane, ali samo ako pobegnemo od iluzija.

Austrijski psihijatar Sigmund Frojd dao je univerzalni savet kako da prepoznamo slabog ili mentalno jakog muškarca, odnosno procenimo da li je to partner koji će moći da ide sa nama zajedno kroz život, razvija se, voli potpuno i motivišemo da postanemo bolji.

Advertisement

Sigmund Frojd je uveravao da svako može biti slab, čak i uspešni i bogati ljudi, osobe na pozicijama i oni sa snažnom reputacijom. Istakao je da se mentalna snaga osobe može odrediti vrlo jednostavno. Prema Frojdu mentalna skala osobe određena je problemom koji ga može izbaciti iz takta.

Ispostavilo se da je vrlo jednostavno testirati čoveka na mentalnu stabilnost. Dovoljno je izgovoriti neki stav za koji znate da nije u skladu sa njegovim i gledati tok razvoja. Nastavite da tvrdite svoje, a ako osoba počne da gubi živce, preći će na povišen ton – to su počeci slabosti. Ukoliko vas gleda zbunjeno i nudi nekoliko mogućnosti za rešavanje vaših problema, smatrajte da je to mentalno snažna i izbalansirana osoba, odnosno trenutno dobar izbor za partnera.

Ovaj test možete lako primeniti kod svake osobe, a on vam može pomoći da odredite da li sa nekim zaista možete praviti planove. Kada je sve idealno, vode vas samo romantične varnice i kada se svi stavovi poklapaju, naročito na početku odnosa, živimo u iluziji i nismo sigurni kako će neko reagovati kada se pojave izazovi, piše Direktno.rs.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy