Connect with us

Ljubav

Mnogi muškarci mrze kada žene ovo rade tokom seksa, ali nikada neće da vam priznaju

Objavljeno

-

Jedna od najvećih prepreka u svakoj vezi je nedostatak komunikacije.

Ako nešto krijete od partnera, ako vam nešto smeta i to mu ne kažete direktno, dovodite sebe u situaciju da trpite neko ponašanje koje može dovesti do prekida veze, iako se lako moglo popraviti. Ovo posebno važi za seks i nesporazume koji se javljaju u spavaćoj sobi, ali koji često ostaju nerešeni zbog blama da se to tome porazgovara.

Muškarci su najiskreniji izgleda kada anonimno odgovaraju na pitanja u vezi sa seksom, pa su tako u jednoj anketi na internetu otkrili sve o neprijatnim situacijama u krevetu, o situacijama koje ne žele da dožive tokom akcije, a seksualna terapeutkinja Trejsi Koks je sumirala njihove odgovore.

Odabrala je muškarce različite starosne dobi, one u vezi ili braku i samce, i pitala šta ih najviše odbija i nervira dok su sa ženom u krevetu.

Lista izgleda ovako:

Advertisement

Pretvaranje da vole seks iako ga ne vole
Preterana gluma (vrištanje, uzdasi…)
Izbegavanje eksperimentisanja
Neurednost „dole“
Kad ne znaju kako da „barataju“ penisom
Premalo samopouzdanja u vezi sopstvenog tela
Kad se loše ljube
Prebrzo emotivno vezivanje posle seksa
Stav – „Budi srećan što spavaš sa mnom“
Ponašanje kao da je sperma otrov
Ne vole i:
Kad izbegavaju oralni seks
Neprijatan telesni miris
Previše naređivanja
Spominjanje bivših ljubavnika
Kad joj je i u krevetu mobilni u rukama
Tepanje
Seks dok je kućni ljubimac u istoj prostoriji
Neprijatno pijani seks
Glumljenje orgazma
Previše priče

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Žene u ovim godinama imaju najjači seksualni nagon, najlakše se odluče za „povremeni seks“

Objavljeno

-

Objavio

Čini se da u svemu tome najveću ulogu nema ni partner, ni ljubavni status, nego biološki sat i njegovo glasno otkucavanje.

U 30-im, ali i ranim 40-im godinama žene često otkrivaju novu stranu sopstvene seksualnosti i mnogima omiljena aktivnost postaje upravo zabava u krevetu.

Stručnjaci tu pojavu objašnjavaju otkucavanjem biološkog sata i željom da „iskoriste preostale godine za stvaranje potomaka“. Laički rečeno, kako žene stare, više vode ljubav – i to puno više.

U studiji objavljenoj u časopisu „Personality and Individual Differences“ učestvovalo je je 827 žena podeljenih u tri grupe: visoka plodnost (18 do 26 godina), niska plodnost (27 do 45 godina) i u menopauzi (46 godina i više).

Na osnovu odgovora učesnica u internet anketi, istraživači su otkrili da žene koje imaju od 27 do 45 godina (one u kategoriji niske plodnosti) poseduju „pojačani seksualni nagon kao odgovor na smanjivanje plodnosti“ i da imaju „česte seksualne maštarije i aktivan seksualni život, pa su spremne na povremeni seks“.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy