Connect with us

Ljubav

Koliko je ZAISTA potrebno da se ZALJUBITE?

Objavljeno

-

Nedavno je sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 ljudi, a predmet ove studije je bilo pitanje koliko puta u životu se zaljubljujemo i koliko je vremena potrebno da bismo nekoga zavoleli.

Podaci pokazuju je da se prosečna osoba zaljubi samo dva puta tokom svog života. I dok je ljubav možda nešto što većina ljudi želi da doživi, ona se ne dešava tako često i na to ne možemo da utičemo.

Prema rečima psihologa, zaljubljivanje zahteva ispunjenje najmanje 10 različitih uslova, uključujući sličnost između partnera, reciprocitet i spremnost na vezu. Drugi faktor je vreme. Ali, koliko je, u stvari, vremena potrebno da se zaljubite? Ne postoji “normalan” vremenski okvir za zaljubljivanje. Zaljubljivanje, različiti ljudi, mogu različito da tumače.

Međutim, istraživanje je otkrilo koliko je vremena potrebno da neko oseti romantičnu privlačnost, kao i koliko mu je potrebno da prizna svoja osećanja. Potrebno je samo 90 sekundi da bismo odlučili da li nam je neko privlačan, prvenstveno na osnovu govora tela. Rezultati, ipak, govore da su muškarci ti koji će se brže zaljubiti.

Međutim, studija je sugerisala da bi uzrok mogla da budu različite definicije ljubavi između muškaraca i žena. Takođe, statistika kaže da muškarci brže da priznaju ljubav u poređenju sa ženama.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Bujna ili potpuno depilirana: 5000 muškaraca izjasnilo se o frizuri ženskog polnog organa

Objavljeno

-

Objavio

Prirodna ili uređena ženska intimna frizura? Bujna ili potpuno depilirana? Anketa u kojoj je učestvovalo 5000 muškaraca otkriva odgovor na ovo škakljivo pitanje

Na pitanje „koji stil frizure ženskog polnog organa“ preferiraju, čak 5000 muškaraca je u anketi Huffington Posta i portala AskMen.com dalo podeljene odgovore.

41 odsto preferira potpuno obrijano intimno područje, a 38 odsto želi „uredno negovanu i podšišanu“ žensku intimnu frizuru.

15 odsto muškaraca prepušta odluku ženama i tome kako se koja oseća.

Samo 5 odsto je priznalo da voli prirodnu, odnosno netaknutu žensku intimnu zonu.

Advertisement

Što muškarci misle o svojim stidnim dlakama?

48 odsto smatra da ne treba voditi neku posebnu brigu o stidnim dlakama, ali se osećaju bolje ako im međunožje ima određenu negovanu estetiku.

20 odsto smatra kako je pristojno da se briju – jer to i žene rade. Prilično visok postotak smatra kako sasvim normalno da muškarci imaju negovanu intimnu zonu. 12 odsto uopšte na mari za „donje dlake“.

Koju ulogu igraju stidne dlake u svakodnevnom životu žene?

Na pitanje jesu li na osnovu stidnih dlaka nekada izgubile potencijalnog partnera, 91 odsto žena odgovorio je sa NE, a 9 odsto sa DA.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy