Connect with us

Ljubav

Iznenadićete se šta muškarce najviše privlači kod žena: 5 čudnih detalja uoče pre nego što uopšte pomisle na seks

Objavljeno

-

Iako je svaki muškarac drugačiji, svi imaju nešto zajedničko. Naime, svaki muškarac veruje svojim prvim utiscima koji imaju jako veliki uticaj na nivo njihove privlačnosti prema nekoj ženi. Svaki od njih traži određene kvalitete i vrednosti u svojoj partnerki, a prvo što primete je fizički izgled.

Postoji pet neobičnih stvari koje muškarci najviše primete na ženama, prenosi Your Tango.

1. Određena vrsta šminke

Iako većina muškaraca smatra da vole kada žene nemaju šminku jer tada deluju prirodnije, ipak žene koje nose šminku, privlače veću pažnju muškarca, ali to se odnosi samo na određenu vrstu šminke. Naime, žene koje nose ‘tamniju’ šminku, privlače manje pažnje muškaraca i njih ređe zovu na sastanke. Muškarcima je privlačna prirodna i neutralna šminka.

2. Određena veličina bokova

Ovde se zapravo ne radi o privlačnosti i izgledu, već o zdravlju i dobroj plodnosti. Naime, za žene koje imaju veće bokove i struk smatra se da mogu lako da imaju decu, jer otkrivaju nivo estrogena u ženinom telu.

3. Crvena boja

Crvena boja se naziva i bojom strasti, a upravo zbog toga i je privlačna muškarcima. Žene koje nose crvenu boju, muškarcima se čine više seksi, a samim tim su im privlačnije. Jedno istraživanje, koje je sprovedeno na Univerzitetu Rochester, pokazalo je da će muškarci potrošiti više novca na sastanku ako žena nosi crvenu boju.

Advertisement

4. Dobrota i brižnost

Osim fizičkog izgleda, muškarcima je i te kako važno kako se žena odnosi prema drugim ljudima. To im pokazuje da žene dobro odgovaraju na potrebe i želje drugih ljudi, a to ih odmah čini privlačnijima. Osim toga, dobro ponašanje im pokazuje da imaju kvalitete koje bi ih činile dobrim majkama.

5. Visok tonalitet glasa

Dok je ženama privlačnije kada muškarci imaju dubok glas, muškarci su ipak potpuna suprotnost. Naime, visok tonalitet glasa, muškarcima govori da je žena vrlo ženstvena te u dobroj formi.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Kako razlikovati jakog muškarca od slabog: Frojdov trik pomaže svakoj ženi

Objavljeno

-

Objavio

Vrlo je jednostavno testirati čoveka na mentalnu stabilnost

Osim toga što je umeo da prepozna glupe ljude, najbolji psihijatar, Sigmund Frojd znao je i kako postupati sa zavidnim i zlim ljudima koji žele da nas ponize. Uprkos tome što nije uspeo da pronađe sreću u braku koji je imao, svim ženama dao je savet kako da prepoznaju slabog muškarca.

Biranje partnera za vezu ili brak postalo je poput lutrije, dok mnogi tvrde kako njihovi partneri na početku odnosa i kasnije nisu bili bili isti. Žene su posebno sklone idealizaciji svog partnera, te često zanemaruju znakove koji možda mogu ukazati da to zapravo nije muškarac za njih.

Međutim, mnogi psiholozi smatraju da možemo sagledati srž drugog bića i njegove skrivene strane, ali samo ako pobegnemo od iluzija.

Austrijski psihijatar Sigmund Frojd dao je univerzalni savet kako da prepoznamo slabog ili mentalno jakog muškarca, odnosno procenimo da li je to partner koji će moći da ide sa nama zajedno kroz život, razvija se, voli potpuno i motivišemo da postanemo bolji.

Advertisement

Sigmund Frojd je uveravao da svako može biti slab, čak i uspešni i bogati ljudi, osobe na pozicijama i oni sa snažnom reputacijom. Istakao je da se mentalna snaga osobe može odrediti vrlo jednostavno. Prema Frojdu mentalna skala osobe određena je problemom koji ga može izbaciti iz takta.

Ispostavilo se da je vrlo jednostavno testirati čoveka na mentalnu stabilnost. Dovoljno je izgovoriti neki stav za koji znate da nije u skladu sa njegovim i gledati tok razvoja. Nastavite da tvrdite svoje, a ako osoba počne da gubi živce, preći će na povišen ton – to su počeci slabosti. Ukoliko vas gleda zbunjeno i nudi nekoliko mogućnosti za rešavanje vaših problema, smatrajte da je to mentalno snažna i izbalansirana osoba, odnosno trenutno dobar izbor za partnera.

Ovaj test možete lako primeniti kod svake osobe, a on vam može pomoći da odredite da li sa nekim zaista možete praviti planove. Kada je sve idealno, vode vas samo romantične varnice i kada se svi stavovi poklapaju, naročito na početku odnosa, živimo u iluziji i nismo sigurni kako će neko reagovati kada se pojave izazovi, piše Direktno.rs.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy