Connect with us

Ljubav

Dužina stopala je samo mit, evo šta zaista otkriva koliki mu je „ponos“

Objavljeno

-

Godinama unazad se priča o tome kako se na osnovu dužine stopala muškarca može zaključiti koliki mu je polni organ, ali ispostavilo se da je to samo mit.

Dakle, muškarci koji imaju manja stopala su nepravedno „optuženi“ da imaju mali polni organ, ali sada je nova studija utvrdila šta zaista otkriva dužinu „alatke“.

Istraživanje sprovedeno u Južnoj Koreji je utvrdilo da su muškarci kojima je kažiprst slične dužine kao domali prst, najverovatnije obdareni.

Mereći dužinu ova dva prsta kod 144 volontera, a nakon toga i njihove penise, došli su do rezultata da najduži polni organ imaju muškarcima kojima su kažiprst i domali prst gotovo jednake dužine.

S druge strane, najmanje obdareni su oni kod kojih je razlika u dužini između kažiprsta i domalog prsta velika.

Advertisement

Ako se pitate kakve veze ima dužina prstiju sa dužinom penisa, naučnici objašnjavaju da nivo testosterona dok je beba još uvek u stomaku ne određuju samo dužinu polnog organa, već i dužinu prstiju, posebno na desnoj ruci.

(Mondo)

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Frojdov trik kako da prepoznate slabog muškarca

Objavljeno

-

Objavio

Osim toga što je umeo da prepozna glupe ljude, nabolji psihijatar, Sigmund Frojd znao je i kako postupati sa zavidnim i zlim ljudima koji žele da nas ponize. Uprkos tome što nije uspeo da pronađe sreću u braku koji je imao, svim ženama dao je savet kako da prepoznaju slabog muškarca.

Biranje partnera za vezu ili brak postalo je poput lutrije, dok mnogi tvrde kako njihovi partneri na početku odnosa i kasnije nisu bili bili isti. Žene su posebno sklone idealizaciji svog partnera, te često zanemaruju znakove koji možda mogu ukazati da to zapravo nije muškarac za njih.

Međutim, mnogi psiholozi smatraju da možemo sagledati srž drugog bića i njegove skrivene strane, ali samo ako pobegnemo od iluzija.

Austrijski psihijatar Sigmund Frojd dao je univerzalni savet kako da prepoznamo slabog ili mentalno jakog muškarca, odnosno procenimo da li je to partner koji će moći da ide sa nama zajedno kroz život, razvija se, voli potpuno i motivišemo da postanemo bolji.

Sigmund Frojd je uveravao da svako može biti slab, čak i uspešni i bogati ljudi, osobe na pozicijama i oni sa snažnom reputacijom. Istakao je da se mentalna snaga osobe može odrediti vrlo jednostavno. Prema Frojdu mentalna skala osobe određena je problemom koji ga može izbaciti iz takta.

Advertisement

Ispostavilo se da je vrlo jednostavno testirati čoveka na mentalnu stabilnost. Dovoljno je izgovoriti neki stav za koji znate da nije u skladu sa njegovim i gledati tok razvoja. Nastavite da tvrdite svoje, a ako osoba počne da gubi živce, preći će na povišen ton – to su počeci slabosti. Ukoliko vas gleda zbunjeno i nudi nekoliko mogućnosti za rešavanje vaših problema, smatrajte da je to mentalno snažna i izbalansirana osoba, odnosno trenutno dobar izbor za partnera.

Ovaj test možete lako primeniti kod svake osobe, a on vam može pomoći da odredite da li sa nekim zaista možete praviti planove. Kada je sve idealno, vode vas samo romantične varnice i kada se svi stavovi poklapaju, naročito na početku odnosa, živimo u iluziji i nismo sigurni kako će neko reagovati kada se pojave izazovi.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy