Connect with us

Ljubav

Dovešće vas do ludila: Poza iz Kama Sutre samo za najhrabrije ljubavnike (foto)

Objavljeno

-

Ako vam je dosadila misionarska poza i spremni ste za malo eksperimentisanje u krevetu, ova poza iz Kama Sutre garantuje užitak za oba partnera.

Prema ovom drevnom tekstu, seks je jedan od preduslova za izbalansiran život. Iako mnogi na prvu pomisle da Kama Sutra propagira samo komplikovane poze, ona je zapravo zbirka svih mogućih poza, od najjednostavnijih poput misionarske pa sve do onih koje nije lako izvesti.

POGLEDAJ:  KAKO PROČITATI MUŠKARCA? Jasni znakovi da on ŽELI da te POLJUBI!

Naravno, najviše zanimanja izazivaju upravo najteže poze, a jedna od njih je i ona pod nazivom “stajaće tačke”. Za nju oba partnera moraju da budu u formi i spremni za eksperimentisanje.

Make LOVE and burn more calories too with our Standing Wheelbarrow Position! https://t.co/lpVQFv1qRK #sexposition #sextips pic.twitter.com/ZjfQV1UTNn

— kinkly (@kinkly) November 11, 2017

POGLEDAJ:  Bićete iznenađeni: Sociolozi otkrili koliko puta nedeljno treba da imate seks

A kako se zapravo izvode “stajaće tačke”?

Za početak, žena mora da klekne i laktovima se podupre na jastuku.

Muškarac prvo kleči iza žene na jednoj nozi kako bi se kasnije mogao lakše da ustane. Nakon penetracije, muškarac nežno prihvata ženu za noge i uzdiže je.

Ova poza muškarcu omogućava duboku penetraciju zbog idealnog ugla što će pak ženi osigurati veliko zadovoljstvo.

POGLEDAJ:  LISTA OD 10 STVARI KOJE ŽENE RADE KADA ŽELE SE*S SA VAMA: Na neke od njih nikada ne biste RAČUNALI
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

7 znakova da imate DOBROG MUŽA, možete se osloniti na njega u svakom trenutku svog života

Objavljeno

-

Objavio

Kada je u pitanju fizički izgled muškarca, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. Ali emotivno, svi žudimo za otprilike sličnim kvalitetima.

Ovih 7 znakova garantuje da imate dobrog muža ili partnera, smatraju stručnjaci.

1. Sa njim se osećate bezbedno

U društvu dobrog muškarca žena se nikada neće osećati nesigurno. Bez obzira na to da li je u pitanju nesigurnost u vezi sa fizičkim izgledom, načinom na koji treba da obavi zadatak ili osećanjima u vezi – pravi muškarac zna kako da smiri sve sumnje žene.

POGLEDAJ:  LISTA OD 10 STVARI KOJE ŽENE RADE KADA ŽELE SE*S SA VAMA: Na neke od njih nikada ne biste RAČUNALI

2. Povećava vaše samopouzdanje

Dobar muškarac nikada neće koristiti manipulaciju, bilo fizičku, emocionalnu ili seksualnu, da dobije ono što želi ili da kontroliše način na koji njegova draga misli. On ne omalovažava. Naprotiv, njegovo ponašanje jača njeno samopouzdanje.

3. Daje vam vetar u leđa

Dobar muškarac nikada neće ograničiti ženu u realizaciji svih njenih potencijala. On će joj biti najveća podrška i po potrebi rame za plakanje. Neće dozvoliti svojoj dragoj da odustane od svojih snova. Naprotiv, biće motivisana i inspirisana.

POGLEDAJ:  KAKO PROČITATI MUŠKARCA? Jasni znakovi da on ŽELI da te POLJUBI!

4. On vam je veran

Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira da li je u pitanju fizička ili emotivna prevara. U njegovom životu ima mesta samo za jednu ženu – tebe.

5. Zna da vam treba vreme za sebe

Dobar čovek zna da je kvalitetan brak večiti kompromis dvoje ljudi koji imaju potrebu da svoje slobodno vreme odvojeno posvete samo sopstvenim interesima. Štaviše, on vas ohrabruje da odvojite vreme za sebe.

POGLEDAJ:  AKO MUŠKARCA POLJUBITE OVDE, POLUDEĆE ZA VAMA: Saveti kako da u krevetu budete NAJBOLJI i pomutite mu PAMET

6. Daje vam prostor da budete „svoja“

Ako ga pitate za savet, on će vam dati svoje mišljenje. Ali on nikada neće nametati svoje mišljenje ili očekivati da razmišljate kao on. Previše te ceni da bi se tako ponašao.

7. Vi ste mu uvek na prvom mestu

Možete se osloniti na njega u svakom trenutku svog života – on je vaša omiljena osoba sa kojom možete da proslavite dobre vesti, ali i da delite teške trenutke.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy