Connect with us

Ljubav

Dovešće vas do ludila: Poza iz Kama Sutre samo za najhrabrije ljubavnike (foto)

Objavljeno

-

Ako vam je dosadila misionarska poza i spremni ste za malo eksperimentisanje u krevetu, ova poza iz Kama Sutre garantuje užitak za oba partnera.

Prema ovom drevnom tekstu, seks je jedan od preduslova za izbalansiran život. Iako mnogi na prvu pomisle da Kama Sutra propagira samo komplikovane poze, ona je zapravo zbirka svih mogućih poza, od najjednostavnijih poput misionarske pa sve do onih koje nije lako izvesti.

Naravno, najviše zanimanja izazivaju upravo najteže poze, a jedna od njih je i ona pod nazivom “stajaće tačke”. Za nju oba partnera moraju da budu u formi i spremni za eksperimentisanje.

Make LOVE and burn more calories too with our Standing Wheelbarrow Position! https://t.co/lpVQFv1qRK #sexposition #sextips pic.twitter.com/ZjfQV1UTNn

— kinkly (@kinkly) November 11, 2017

Advertisement

A kako se zapravo izvode “stajaće tačke”?

Za početak, žena mora da klekne i laktovima se podupre na jastuku.

Muškarac prvo kleči iza žene na jednoj nozi kako bi se kasnije mogao lakše da ustane. Nakon penetracije, muškarac nežno prihvata ženu za noge i uzdiže je.

Ova poza muškarcu omogućava duboku penetraciju zbog idealnog ugla što će pak ženi osigurati veliko zadovoljstvo.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Žene u ovim godinama imaju najjači seksualni nagon, najlakše se odluče za „povremeni seks“

Objavljeno

-

Objavio

Čini se da u svemu tome najveću ulogu nema ni partner, ni ljubavni status, nego biološki sat i njegovo glasno otkucavanje.

U 30-im, ali i ranim 40-im godinama žene često otkrivaju novu stranu sopstvene seksualnosti i mnogima omiljena aktivnost postaje upravo zabava u krevetu.

Stručnjaci tu pojavu objašnjavaju otkucavanjem biološkog sata i željom da „iskoriste preostale godine za stvaranje potomaka“. Laički rečeno, kako žene stare, više vode ljubav – i to puno više.

U studiji objavljenoj u časopisu „Personality and Individual Differences“ učestvovalo je je 827 žena podeljenih u tri grupe: visoka plodnost (18 do 26 godina), niska plodnost (27 do 45 godina) i u menopauzi (46 godina i više).

Na osnovu odgovora učesnica u internet anketi, istraživači su otkrili da žene koje imaju od 27 do 45 godina (one u kategoriji niske plodnosti) poseduju „pojačani seksualni nagon kao odgovor na smanjivanje plodnosti“ i da imaju „česte seksualne maštarije i aktivan seksualni život, pa su spremne na povremeni seks“.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy