Connect with us

Ljubav

Detalj koji muškarci prvo primete na ženi tokom seksa – iznenadićete se

Objavljeno

-

Niko nije idealan, svi imamo mane, zato se opustite i uživajte. Ali, magazin Men’s Health sproveo je anketu među muškom populacijom kako bi utvrdio šta je to što oni prvo primete prilikom intimnog odnosa s partnerkom.

Veliki broj muškaraca je rekao da su im oči ono na što najviše obraćaju pažnju. Ipak, muškarcima su bitne i grudi i zadnjica.

Ono što ih najviše uzbuđuje tokom vođenja ljubavi je ženina inicijativa. Kada je žena raspoložena za seks, ništa drugo nije važno. Ono što garantuje dobar i strastven seks je dobra predigra.

Bitna je i predigra

Oni parovi koji dobro poznaju svoje partnere, znaju i da im udovolje u krevetu. Stvari kojima se žene često opterećuju kao što su celulit, nekoliko dlačica koje su narasle, malo viška na kukovima, sve je to manje važno.

Ono što je važno jeste da postoji međusobna povezanost, vreme odvojeno samo za taj čin i želja za dostizanjem vrhunca. Tada sve ostalo pada u drugi plan.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Žene u ovim godinama imaju najjači seksualni nagon, najlakše se odluče za „povremeni seks“

Objavljeno

-

Objavio

Čini se da u svemu tome najveću ulogu nema ni partner, ni ljubavni status, nego biološki sat i njegovo glasno otkucavanje.

U 30-im, ali i ranim 40-im godinama žene često otkrivaju novu stranu sopstvene seksualnosti i mnogima omiljena aktivnost postaje upravo zabava u krevetu.

Stručnjaci tu pojavu objašnjavaju otkucavanjem biološkog sata i željom da „iskoriste preostale godine za stvaranje potomaka“. Laički rečeno, kako žene stare, više vode ljubav – i to puno više.

U studiji objavljenoj u časopisu „Personality and Individual Differences“ učestvovalo je je 827 žena podeljenih u tri grupe: visoka plodnost (18 do 26 godina), niska plodnost (27 do 45 godina) i u menopauzi (46 godina i više).

Na osnovu odgovora učesnica u internet anketi, istraživači su otkrili da žene koje imaju od 27 do 45 godina (one u kategoriji niske plodnosti) poseduju „pojačani seksualni nagon kao odgovor na smanjivanje plodnosti“ i da imaju „česte seksualne maštarije i aktivan seksualni život, pa su spremne na povremeni seks“.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy