Connect with us

Ljubav

Detalj koji muškarci prvo primete na ženi tokom seksa – iznenadićete se

Objavljeno

-

Niko nije idealan, svi imamo mane, zato se opustite i uživajte. Ali, magazin Men’s Health sproveo je anketu među muškom populacijom kako bi utvrdio šta je to što oni prvo primete prilikom intimnog odnosa s partnerkom.

Veliki broj muškaraca je rekao da su im oči ono na što najviše obraćaju pažnju. Ipak, muškarcima su bitne i grudi i zadnjica.

POGLEDAJ:  Neočekivano, ali dokazano: Ovo su najbolja i najlošija seks poza za postizanje orgazma kod žena

Ono što ih najviše uzbuđuje tokom vođenja ljubavi je ženina inicijativa. Kada je žena raspoložena za seks, ništa drugo nije važno. Ono što garantuje dobar i strastven seks je dobra predigra.

Bitna je i predigra

Oni parovi koji dobro poznaju svoje partnere, znaju i da im udovolje u krevetu. Stvari kojima se žene često opterećuju kao što su celulit, nekoliko dlačica koje su narasle, malo viška na kukovima, sve je to manje važno.

POGLEDAJ:  Džaba vam sve – ako ne zadovoljite ovaj faktor, kod žena nemate šanse

Ono što je važno jeste da postoji međusobna povezanost, vreme odvojeno samo za taj čin i želja za dostizanjem vrhunca. Tada sve ostalo pada u drugi plan.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

7 znakova da imate DOBROG MUŽA, možete se osloniti na njega u svakom trenutku svog života

Objavljeno

-

Objavio

Kada je u pitanju fizički izgled muškarca, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. Ali emotivno, svi žudimo za otprilike sličnim kvalitetima.

Ovih 7 znakova garantuje da imate dobrog muža ili partnera, smatraju stručnjaci.

1. Sa njim se osećate bezbedno

U društvu dobrog muškarca žena se nikada neće osećati nesigurno. Bez obzira na to da li je u pitanju nesigurnost u vezi sa fizičkim izgledom, načinom na koji treba da obavi zadatak ili osećanjima u vezi – pravi muškarac zna kako da smiri sve sumnje žene.

POGLEDAJ:  Koliko je ZAISTA potrebno da se ZALJUBITE?

2. Povećava vaše samopouzdanje

Dobar muškarac nikada neće koristiti manipulaciju, bilo fizičku, emocionalnu ili seksualnu, da dobije ono što želi ili da kontroliše način na koji njegova draga misli. On ne omalovažava. Naprotiv, njegovo ponašanje jača njeno samopouzdanje.

3. Daje vam vetar u leđa

Dobar muškarac nikada neće ograničiti ženu u realizaciji svih njenih potencijala. On će joj biti najveća podrška i po potrebi rame za plakanje. Neće dozvoliti svojoj dragoj da odustane od svojih snova. Naprotiv, biće motivisana i inspirisana.

POGLEDAJ:  RITUAL ZA DAN ZALJUBLJENIH: Saznajte ko je vaša srodna duša, sve što vam treba su SEMENKE SUNCOKRETA

4. On vam je veran

Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira da li je u pitanju fizička ili emotivna prevara. U njegovom životu ima mesta samo za jednu ženu – tebe.

5. Zna da vam treba vreme za sebe

Dobar čovek zna da je kvalitetan brak večiti kompromis dvoje ljudi koji imaju potrebu da svoje slobodno vreme odvojeno posvete samo sopstvenim interesima. Štaviše, on vas ohrabruje da odvojite vreme za sebe.

POGLEDAJ:  DA LI POSLE PREVARE MOŽE DA SE OBNOVI LJUBAV? Trebalo bi da obratite pažnju na NEKOLIKO STVARI

6. Daje vam prostor da budete „svoja“

Ako ga pitate za savet, on će vam dati svoje mišljenje. Ali on nikada neće nametati svoje mišljenje ili očekivati da razmišljate kao on. Previše te ceni da bi se tako ponašao.

7. Vi ste mu uvek na prvom mestu

Možete se osloniti na njega u svakom trenutku svog života – on je vaša omiljena osoba sa kojom možete da proslavite dobre vesti, ali i da delite teške trenutke.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy