Connect with us

Ljubav

Dame, OPREZ! Ovo su znakovi da MUŽ NE VOLI SVOJU ŽENU

Objavljeno

-

Ana Kirjanova je jedna od najpoznatijih ruskih psihologa. Njeni radovi su prevedeni na više svetskih jezika, a često se u njima bavi muško-ženskim odnosima i glavnim uzrocima za nesrećne veze u kojima se nalazi sve više parova.

Ona je ovog puta upozorila sve dame da pripaze na ove jasne signale jer su oni znak koji pokazuje da vas vaš muškarac više ne voli kao pre.

POGLEDAJ:  10 stvari koje su ženama bitne kada traže muža: Izgled uopšte nije na prvom mestu

Ne voli vas ako vas: ne grli spontano, ne razgovara sa vama o sitnicama, ne zove vas da vidi kako ste u sred radnog dana…

Ne voli vas ako: ne možete da računate na njegovu pomoć. Kad morate da brinete o njemu kao da je dete od pet, a ne muškarac od četrdeset pet godina.

POGLEDAJ:  KO SU SIGMA MUŠKARCI I ZAŠTO SU ŽENE ODLEPILE ZA NJIMA? Alfa mužjak NOVOG DOBA

Ne voli vas: kada vam se ruga. Kada ne primećuje vas, vaš trud i rad. Kada vam kaže da jedete puno ili da ne može da jede vašu hranu jer nije onakva na kakvu je on navikao.

Ne voli vas kada vam kaže: ti si kriva. Ne voli vas kada ništa ne odobrava šta vi uradite ili kažete.

POGLEDAJ:  "PROBALA SAM TROJKU I SPAVALA SA ŽENOM"

Ne voli vas, jer svako „volim te“ morate da ‘prosite’ od njega.

Ako vas muž ne voli, vremenom žena može da izgubi svoj sjaj i lepotu, da postane skrušena, plaha, nespretna – jer to od žene čini nedostatak ljubavi.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

7 znakova da imate DOBROG MUŽA, možete se osloniti na njega u svakom trenutku svog života

Objavljeno

-

Objavio

Kada je u pitanju fizički izgled muškarca, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. Ali emotivno, svi žudimo za otprilike sličnim kvalitetima.

Ovih 7 znakova garantuje da imate dobrog muža ili partnera, smatraju stručnjaci.

1. Sa njim se osećate bezbedno

U društvu dobrog muškarca žena se nikada neće osećati nesigurno. Bez obzira na to da li je u pitanju nesigurnost u vezi sa fizičkim izgledom, načinom na koji treba da obavi zadatak ili osećanjima u vezi – pravi muškarac zna kako da smiri sve sumnje žene.

POGLEDAJ:  Može li da se pretera sa seksom? Evo šta kažu stručnjaci

2. Povećava vaše samopouzdanje

Dobar muškarac nikada neće koristiti manipulaciju, bilo fizičku, emocionalnu ili seksualnu, da dobije ono što želi ili da kontroliše način na koji njegova draga misli. On ne omalovažava. Naprotiv, njegovo ponašanje jača njeno samopouzdanje.

3. Daje vam vetar u leđa

Dobar muškarac nikada neće ograničiti ženu u realizaciji svih njenih potencijala. On će joj biti najveća podrška i po potrebi rame za plakanje. Neće dozvoliti svojoj dragoj da odustane od svojih snova. Naprotiv, biće motivisana i inspirisana.

POGLEDAJ:  „Prihvatila sam izazov i dva puta dnevno imala seks, evo šta sam zaključila na kraju“

4. On vam je veran

Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira da li je u pitanju fizička ili emotivna prevara. U njegovom životu ima mesta samo za jednu ženu – tebe.

5. Zna da vam treba vreme za sebe

Dobar čovek zna da je kvalitetan brak večiti kompromis dvoje ljudi koji imaju potrebu da svoje slobodno vreme odvojeno posvete samo sopstvenim interesima. Štaviše, on vas ohrabruje da odvojite vreme za sebe.

POGLEDAJ:  Ovako ćete najlakše da otkrijete da li ON glumi orgazam, samo uradite ovo

6. Daje vam prostor da budete „svoja“

Ako ga pitate za savet, on će vam dati svoje mišljenje. Ali on nikada neće nametati svoje mišljenje ili očekivati da razmišljate kao on. Previše te ceni da bi se tako ponašao.

7. Vi ste mu uvek na prvom mestu

Možete se osloniti na njega u svakom trenutku svog života – on je vaša omiljena osoba sa kojom možete da proslavite dobre vesti, ali i da delite teške trenutke.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy