Connect with us

Ljubav

Ako vam je dosadio doggy, probajte ovu seks pozu: Žene je obožavaju, a super je i za zdravlje

Objavljeno

-

Čak i onim parovima s najvrelijom iskrom ponekad je potrebna promenu kako bi začinili svoj seksualni život i tako se povezali na dubljem nivou.

Intima je izrazito bitna za čvrste i stabilne veze, a ako već unapred znate kako će izgledati seks s vašim dugogodišnjim partnerom, to je alarm za seksualnu uzbunu.

Isprobavanje raznih seksualnih poza može učiniti čuda za vaš odnos. Stručnjaci smatraju da se na taj način razvija poverenje između partnera, a poverenje je ključ uspješne i duge veze. Ako vam je dosadila misionarska, kaubojska, spooning ili doggy, isprobajte novi seks trend – froggy.

Froggy – poza za nove stranice Kama Sutre
Naučnici su, proučavajući bizarne seksualne navike vodozemaca, otkrili inovativni seksualni položaj za koji smatraju da će promeniti pojam ženskog zadovoljstva. Ovo istraživanje bi moglo da posluži kao inspiracija za novu stranicu Kama Sutre.

Radi se o varijaciji na dobro nam poznatu obrnutu kaubojska pozu. Muškarac sedi na ivici kreveta, a noge su mu čvrsto na podu. Žena treba da sedne na njega, okrenuta leđima, a noge treba jako da raširi i spoji u petama.

Advertisement

Inspiracija za ovu pozu dolazi iz joge koja ima brojne benefite za naše zdravlje. Ova poza je odlična za cirkulaciju, pomaže kod bolova u kukovima, kod hemoroida i pomaže za normalno funkcionisanje probavnog sistema. Žena je u froggyju u prvom planu pa može sama da kontroliše svoje zadovoljstvo tako što će odrediti tempo.

Zabavan, prijatan i drugačiji seks
Ako više volite doggy, isprobajte još jednu zanimljivu pozu – leapfrog, što u prevodu znači preskok. Iako je inspirisana poskakivanjem žaba, ova poza ne uključuje preskakanje partnera za vreme seksa. Za uživanje u ovoj pozi, potrebno je spustiti se na kolena i dlanove, kao kod doggy poze, ali čelo je potrebno nasloniti na krevet dok kukove podižete u vazduh.

Na ovaj način možete osigurati najsnažniji seks do sada. Idealna je za parove koji uživaju u dubljoj penetraciji. Ovo je zabavan, prijatan i drugačiji položaj, a ako dodate i jastuke, doživet ćete nezaboravno iskustvo, kaže Dženet Brito, klinički psiholog i seksualna terapeutkinja iz Centra za seksualno zdravlje na Havajima.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ljubav

Ova veličina penisa žene najbolje dovodi do orgazma, iznenadiće se i žene i muškarci

Objavljeno

-

Objavio

Veličina penisa može da napravi veliku razliku tokom seksa.

Naravno, nisu samo centimetri ti koji odlučuju da li je seks dobar. To uključuje i druge faktore, kao što su osetljivost pri stimulisanju klitorisa, poverenje i svest o potrebama partnera. Štaviše, mnoge žene ni ne doživljavaju vaginalni orgazam u kome penis igra glavnu ulogu već isključivo klitorisni.

Međutim, istraživanje je sada ispitalo veličinu penisa pri kojoj će žene najverovatnije doživeti (vaginalni) orgazam – a odgovor je iznenadio oba pola.

Ova veličina penisa donosi najviše orgazama
Portal za upoznavanje „Big One“ ispitao je više od 4700 žena o veličini penisa njihovog seksualnog partnera i da li je doveo do orgazma tokom penetracije.

U pregledu možete videti stopu uspešnosti:

Advertisement

• kod 2,5 cm je 13 posto ispitanih žena doživelo orgazam.

• Na 5,1 cm bilo je to 22 posto.

• Na 7,6 cm bilo je 26 posto.

• Na 10,2 cm bilo je 30 posto.

• Na 12,7 cm bilo je 31 posto.

Advertisement

• Na 15,2 cm bilo je 34 posto.

• Na 17,8 cm bilo je 38 posto.

• Na 20,3 cm bilo je 44 posto.

• Na 22,9 cm bilo je 42 posto.

• Na 25,4 cm bilo je 39 posto.

Advertisement

• Na 27,9 cm bilo je 30 posto.

Većina učesnica dosegla je svoj vrhunac s veličinom penisa od skoro 20 centimetara. Rezultat bi mogao da bude „veliki, ali ne preveliki“. Jer procenat doživljenih orgazama, kako vidimo, počinje da opada kako brojke nadmašuju 20 centimetara. A istraživanje takođe pokazuje sledeće: bilo koja veličina penisa može dovesti ženu do orgazma s pravom tehnikom – čak i s mikropenisom.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h