Connect with us

Ljubav

Ako ne želite da eksperimentišete probajte ovu pozu, garantuje najjači orgazam ikad

Objavljeno

-

Uvedite novitet…

Jasno nam je da neki ljudi ne vole previše da eksperimentišu, ali igrarije u krevetu treba „začiniti“ nekom drugačijom pozom s vremena na vreme.

Iz tog razloga, „Amazonka“, poza koja podseća na misionarsku, dozvoljava partnerima da zamene uloge, odnosno da partnerka bude ta koja je dominantna i koja diktira ritam.

Kako se izvodi
U ovoj pozi, muškarac je taj koji je u misionarskom položaju savijenih nogu u kolenima, odnosno, leži na leđima u krevetu.
Partnerka je sa gornje strane u čučećem položaju i njena kolena su pored partnera. Penetracija može biti duboka ukoliko onaj ili ona koji su na vrhu tako odluče.

– Mislim da bi ovo mogao biti zabavan prelazni položaj – onaj koji je dobar kad želite brzo da se uzbudite, ali u kom ne možete dugo da ostanete, pa ćete verovatno poželeti da pređete u položaj koji nudi više komfora i konkretniju stimulaciju klitorisa – kaže Ian Kerner, doktor, seksualni terapeut.

Advertisement

Prednosti
Kako Kerner tvrdi, ova pozicija olakšava da dođe do kontakta oči u oči i do seksualne povezanosti. Ipak, on objašnjava da je bitno da osoba koja se nalazi na vrhu ima lep oslonac i sposobnost da održi položaj.

Stimulacija između klitorisa i G tačke varira, ali dobra stana je što osoba koja se nalazi na vrhu ima slobodne ruke da ručno stimuliše klitoris.

Ova pozicija bi takođe mogla biti izuzetno dobar način za postizanje zajedničkog orgazma, kaže Kerner. Idealna i za korišćenje seksualnih igračaka poput vibrirajućeg prstena ili vibratora.

Druga strana “Amazonke”
Kerner tvrdi da je pre svega potrebna stabilnost, snaga i fleksibilnost kako bi se poza izvela kako treba, a to ne mogu svi.

Kao i sa bilo kojim novim položajem za seks koji pokušavate da se izvedete, komunikacija je ključna za održavanje sigurnosti. Ukoliko se osećate nelagodno, prekinite sa tim položajem, ipak je najvažnije da uživate.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ljubav

3 magične poze za najluđi ženski orgazam ikada: Isprobali ste već unapređeni doggy?

Objavljeno

-

Objavio

Otkrivamo vam tri magične poze koje žene za tili čas dovode do orgazma.

Od deset intimnih činova većina muškaraca će postići orgazam u proseku 9 puta. Što se žena tiče, ta brojka je znatno niža i iznosi svega 3 puta. Daleko od toga da žene ne znaju kako da dožive orgazam, već im je ponekad malo teže da to postignu ako njihovim partnerima treba manje vremena za vrhunac.

Takođe, pored vremena i veliku razliku u celoj priči pravi muško umeće u krevetu. Ali ni to nije sve. Uz svakako dobru predigru, važno je znati i koju pozu u seksu odabrati kako bi žena doživela orgazam. Otkrivamo vam tri magične poze koje žene za tili čas dovode do orgazma. Ako imate malih poteškoća na ovom polju, redove koji slede ne smete da propustite.

Unapređeni doggy stil

Klasičan „doggy“ stil je veliki favorit kod muškaraca. I dobar deo žena voli ovaj položaj pri vođenju ljubavi. One ističu da u ovoj pozi dolazi do najveće stimulacije ženske osetljive regije i tzv. „plafona“ u vagini. Kako bi ovaj položaj podigli na viši nivo i obezbedili sebi fantastičan i brz orgazam potrebno je da legnete na stomak sa jastukom ispod karlice. Ponovo jastuk igra važnu ulogu u stvaranju ugla pod kojim dolazi do stimulacije vaše G-tačke. Vaš partner bi trebalo da se nađe iza vas i da pod uglom od 90 stepeni izvrši penetraciju.

Advertisement

Kaubojka sa povijanjem unazad

Šta žena može da uradi ako želi da doživi orgazam nego da preuzme stvar u svoje ruke? U ovom slučaju mislimo na položaj koji se zove „kaubojka“ a koji plasira ženu u dominantan položaj nad muškarcem. Međutim, dešava se da muškarac čak i u ovom položaju kada žena vodi glavnu reč i zadaje tempo pokušava da preuzme kontrolu. On verovatno nije ni svestan da mu vi zapravo pokazujete šta vam prija, a da on tera vaš orgazam sve dalje i dalje. Kada je žena do tavanice njeni pokreti nisu gore – dole, što je muškarcima nejasno. Kako bi bez mnogo reči savladali vašeg muškarca i njegov poriv da vodi glavnu reč, ali i da biste svakako sebi obezbedili neverovatan orgazam, kada ste u položaju „kaubojke“ nagnite se unazad, što više možete. Toliko je jednostavno a tako učinkovito da nećete moći da poverujete.

Čarobni misionarski položaj

Misionarska poza je jedna od najzastupljenijih u seksu. Neki je smatraju vanila pozom, ali to ne znači da je loša i da od nje treba da odustanete. Uz različite varijacije u ovoj pozi ženske osobe mogu da dožive eksplozivne orgazme. Da biste, dakle, nadogradili misionarski položaj potrebno je da stavite jastuk ispod svoje zadnjice kako bi podigli kralicu, a vaše noge bi trebalo da budu na ramenima voljene osobe. Ovaj položaj dovodi do intenzivnog dodirivanja vaše G-tačke. Takođe ako želite svemu da dodate još malo intenziteta, obe svoje noge u istom položaju oslonite na jedno rame vaše partnera, pri čemu će i njegov užitak biti veći.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h