Connect with us

LIFESTYLE

KO SU SIGMA MUŠKARCI I ZAŠTO SU ŽENE ODLEPILE ZA NJIMA? Alfa mužjak NOVOG DOBA

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

U nastavku, saznajte više o Sigma muškarcima.


Svi smo se nekad susreli sa alfa muškarcem – barem jednom ili dva puta u našem životu. To je ona osoba koja pleni harizmom kada se pojavi u prostoriji, uz to pomalo je i drska ličnost sa puno samopouzdanja. Šarmantan je, zgodan, jednom rečju neodoljiv. U svakom muškarcu postoji nit kojoj teži da postane i ostane alfa muškarac. Međutim, ima nekih koji ne mare za pravila i predrasude, a još uvek uspevaju da budu privlačni.

U nastavku, saznajte više o Sigma muškarcima.

Ko je Sigma muškarac?

Sigma muškarac je osoba kojoj nije potrebno prihvatanje i opravdavanje drugih, tuđe mišljenje o sebi ostavlja sa strane i gleda veću sliku. Ovakav muškarac nije drzak niti nešto preterano glasan, naprotiv, on je smiren, samouveren i pribran. Ovaj tip je introvertan, izvan uobičajenog i obično se ne uklapa u veće grupe. Pristojan je, uvek misli o tome što govori i svestan je sebe i svoje okoline.

POGLEDAJ:  PREBRANAC JE BIO NEZAOBILAZAN NA TRPEZI ŠIROM JUGOSLAVIJE: Ovo je ORIGINALNI RECEPT, domaćice otkrile TAJNU

Alfa mušrarac vs Sigma muškarac

Sigma i alfa muškarci su jednaki i dele mnoge zajedničke karakteristike. Oboje su sigurni u svoje životne izbore i imaju visoke ciljeve. Glavna razlika leži u njihovim stavovima. Sigme skoro uvek biraju da budu van hijararhije, dok alfe žele da budu na njihvom vrhu. Alfe postižu uspeh penjanjem po hijerarhijskoj lestvici dok sigme, s druge strane, ne pripadaju nijednoj grupaciji. Oni ipak vole da rade stvari sami.

foto: Profimedia

Osobine sigma muškarca

Oni krše pravila! Baš kao i alfe, sigma se bore sa autoritetima u svom životu. Samim tim sigma su obično preduzetnici, privatnici ili čak honorarni radnici jer cene svoj mir i fleksibilnost. Za njih je uvek bolje da rade samostalno jer tada niko neće moći da upravlja njihovim vremenom I organizacijom.

Ne otvaraju se svakom

POGLEDAJ:  ŽENE, NE SMETE SEBE STAVLJATI NA POSLEDNJE MESTO! Glumljenje OVOGA nikako vam ne ide u korist!

Ovi tipovi muškarce se ne hvale svojim dostignučima ili svojim ostvarenim snovima na društvenim mrežama. Njihova sreća i njihove strasti su za njih privatne, pa ih zato neki ljudi smatraju zatvorenim i tajnovitim. Drugoj osobi potrebno je dosta vremena da bi stvarno upoznala sigmu, jer oni ne osećaju potrebu za deljenjem svojih ličnih stvari . Oni jesu vođe, ali ostaju skromni

Sigma muškarci su vukovi samotnjaci, međutim, pod određenim okolnostima oni se pretvaraju u moćne vođe. Kada dostignu tu poziciju oni ne postaju egocentrici niti su glavom u oblacima, naprotiv tada postaju skromni i prizemni sa ciljem da uvek pomognu. Ovakav muškarac na ovakvoj poziciji je uvek nadahnuće i inspiracija za ljude oko njega.

Imaju svoj stil

Sigma muškarci su veoma privrženi svojim rutinama i ništa im nije gore nego kad imaju osobu koja želi da ih kontroliše. Ne prilagođavaju se tuđim očekivanja, jer se sigme menjaju samo ako to zaista žele.

POGLEDAJ:  ZDRAVE ĆUFTE OD KROMPIRA SU SAVRŠENE ZA LETNJE TEMPERATURE: Mnogo su lagane, a bićete SITI! (VIDEO)

Lični prostor je bitan

Ove osobe zahtevaju puno ličnog prostora i vremena kako bi bili u stanju da uče ,da prevazilaze stvari i probleme i dostignu svoje ciljeve. Zato možete očekivati od njih neke radikalne stavri, kao na primer samo da nestanu negde na par dana kako bi usavršili ili obavili nešto za čime žude. Oni nikom ne dozvoljavaju da im stane na put.

Zašto su toliko popularni?

Sigma muškarci oko sebe imaju plašt misterije, što ih čini izuzetno zanimljivim i intrigantnim. Teško je zanemariti njihovu inteligenciju i nezavisnost. Sigme nikada ne prate put kojim se kreće masa i ne traže odobrenje.

Kako se vama dopadaju Sigma muškarci?

HRONIČNA NEISPAVANOST je okidač za MNOGE BOLESTI, ali postoji način da to SPREČITE!

Izvor: Espreso

Ljubav

POLJUBAC U ČELO ima svoje značenje, evo i koje!

Objavljeno

-

Objavio

Poljubac  čelo često deluje kao veoma intiman čin, jer taj neko vam poručuje da mu mnogo značite.

Ovakav poljubac može da znači jaku privrženost, ali i utehu.  Takođe, poljubac u čelo od strane partnera poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poljupcem u čelo muškarac/žena vam poručuje da mu/joj je stalo do vas, da voli da deli prostor sa vama, da mu/joj mnogo značite.  Poljubac u čelo je i znak obožavanja – ljubljenje nekoga u čelo je kao da kažete: „divna si“ ili „obožavam te“.

POGLEDAJ:  LJUTITE SE, ALI I KRIJETE TO OD DRUGIH: Psiholozi daju savete kako da pravilo pokažete svoja osećanja

Kako prenos ddl.com, ova vrsta poljupca poručuje da se sviđate osobi koja vas ljubi u čelo, pogotovo na javnim mestima ako ne želi da bude suviše očigledno. Poljubac u čelo je fantastičan jer je to vrlo mali gest koji pokazuje da vaš partner na simpatičan način razmišlja o vama. Takođe, pokazuje vam da ste u mislima osobe koja daje poljubac. To je kao da ljubi vašu dušu – naše čelo predstavlja treću čakru koja je centar za predviđanje i intuiciju.

POGLEDAJ:  SPECIFIČAN BOL: Stručnjaci objasnili o čemu se radi i kada je vreme da posetite lekara!
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h