Connect with us

LIFESTYLE

KO SU SIGMA MUŠKARCI I ZAŠTO SU ŽENE ODLEPILE ZA NJIMA? Alfa mužjak NOVOG DOBA

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

U nastavku, saznajte više o Sigma muškarcima.


Svi smo se nekad susreli sa alfa muškarcem – barem jednom ili dva puta u našem životu. To je ona osoba koja pleni harizmom kada se pojavi u prostoriji, uz to pomalo je i drska ličnost sa puno samopouzdanja. Šarmantan je, zgodan, jednom rečju neodoljiv. U svakom muškarcu postoji nit kojoj teži da postane i ostane alfa muškarac. Međutim, ima nekih koji ne mare za pravila i predrasude, a još uvek uspevaju da budu privlačni.

U nastavku, saznajte više o Sigma muškarcima.

Ko je Sigma muškarac?

Sigma muškarac je osoba kojoj nije potrebno prihvatanje i opravdavanje drugih, tuđe mišljenje o sebi ostavlja sa strane i gleda veću sliku. Ovakav muškarac nije drzak niti nešto preterano glasan, naprotiv, on je smiren, samouveren i pribran. Ovaj tip je introvertan, izvan uobičajenog i obično se ne uklapa u veće grupe. Pristojan je, uvek misli o tome što govori i svestan je sebe i svoje okoline.

Advertisement

Alfa mušrarac vs Sigma muškarac

Sigma i alfa muškarci su jednaki i dele mnoge zajedničke karakteristike. Oboje su sigurni u svoje životne izbore i imaju visoke ciljeve. Glavna razlika leži u njihovim stavovima. Sigme skoro uvek biraju da budu van hijararhije, dok alfe žele da budu na njihvom vrhu. Alfe postižu uspeh penjanjem po hijerarhijskoj lestvici dok sigme, s druge strane, ne pripadaju nijednoj grupaciji. Oni ipak vole da rade stvari sami.

foto: Profimedia

Osobine sigma muškarca

Oni krše pravila! Baš kao i alfe, sigma se bore sa autoritetima u svom životu. Samim tim sigma su obično preduzetnici, privatnici ili čak honorarni radnici jer cene svoj mir i fleksibilnost. Za njih je uvek bolje da rade samostalno jer tada niko neće moći da upravlja njihovim vremenom I organizacijom.

Ne otvaraju se svakom

Ovi tipovi muškarce se ne hvale svojim dostignučima ili svojim ostvarenim snovima na društvenim mrežama. Njihova sreća i njihove strasti su za njih privatne, pa ih zato neki ljudi smatraju zatvorenim i tajnovitim. Drugoj osobi potrebno je dosta vremena da bi stvarno upoznala sigmu, jer oni ne osećaju potrebu za deljenjem svojih ličnih stvari . Oni jesu vođe, ali ostaju skromni

Advertisement

Sigma muškarci su vukovi samotnjaci, međutim, pod određenim okolnostima oni se pretvaraju u moćne vođe. Kada dostignu tu poziciju oni ne postaju egocentrici niti su glavom u oblacima, naprotiv tada postaju skromni i prizemni sa ciljem da uvek pomognu. Ovakav muškarac na ovakvoj poziciji je uvek nadahnuće i inspiracija za ljude oko njega.

Imaju svoj stil

Sigma muškarci su veoma privrženi svojim rutinama i ništa im nije gore nego kad imaju osobu koja želi da ih kontroliše. Ne prilagođavaju se tuđim očekivanja, jer se sigme menjaju samo ako to zaista žele.

Lični prostor je bitan

Ove osobe zahtevaju puno ličnog prostora i vremena kako bi bili u stanju da uče ,da prevazilaze stvari i probleme i dostignu svoje ciljeve. Zato možete očekivati od njih neke radikalne stavri, kao na primer samo da nestanu negde na par dana kako bi usavršili ili obavili nešto za čime žude. Oni nikom ne dozvoljavaju da im stane na put.

Advertisement

Zašto su toliko popularni?

Sigma muškarci oko sebe imaju plašt misterije, što ih čini izuzetno zanimljivim i intrigantnim. Teško je zanemariti njihovu inteligenciju i nezavisnost. Sigme nikada ne prate put kojim se kreće masa i ne traže odobrenje.

Kako se vama dopadaju Sigma muškarci?

HRONIČNA NEISPAVANOST je okidač za MNOGE BOLESTI, ali postoji način da to SPREČITE!

Izvor: Espreso

Advertisement

Horoskop

Ova 4 horoskopska znaka do kraja 2023. godine ubošće pravi džekpot života

Objavljeno

-

Objavio

Zagazili smo u poslednju kalendarsku trećinu 2023. godine, a tranzit godišnjih doba po pravilu donosi igru planeta na nebu. Nekoliko znakova Zodijaka posebno će profitirati u mesecima pred nama, čekaju ih izuzetno prijatna iznenađenja

Lav

Tranziti su na vašoj strani, što znači da ćete biti nagrađeni za svoj trud i rad. Tokom ovog perioda dobićete priznanje koje zaslužujete za svoja dostignuća, kako u ličnom tako iu profesionalnom životu. Poznato je da su Lavovi samouvereni i odlučni. Zbog svoje prirodne harizme, možete motivisati i inspirisati one oko sebe koji vas vide kao lidera. Imaćete priliku da predstavite svoje kreativne ideje i vizije. Vaša sposobnost da definišete svoje ciljeve i radite na njima dovešće do izvanrednih dostignuća, piše Atma.

Rak

Ako budu pratili svoju intuiciju i hrabro krenuli putem promena, mogu očekivati značajan finansijski uspeh. Iako će ovo putovanje biti izazovno, Rakovi će svojom odlučnošću i željom za podizanjem standarda života uspeti da prevaziđu prepreke. Na polju ljubavi, Rakovi će se suočiti s potrebom da se oslobode starih, nefunkcionalnih veza. Ovaj period može biti emotivno izazovan, ali završetak starih veza će stvoriti prostor za novu, ispunjavajuću romantičnu vezu. Neki Rakovi će čak imati mogućnost stupanja u brak tokom ove godine.

Advertisement

Devica

Verovatno će im biti poveren odgovoran projekat koji će značajno doprineti njihovom budžetu. Finansijska sreća će pratiti Device, a mogućnosti za razvoj karijere će se otvoriti. Na planu ljubavi, Device će se osloboditi starih obrascima traženja idealnog partnera i fokusirati se na osobe u svom okruženju. To bi moglo dovesti do divnih ljubavnih priča koje će se eventualno pretvoriti u brak.

Blizanci

Blizanci će doživeti dramatične promene uključujući mogućnost promene posla ili čak preseljenja u drugi grad. Iako će ove promene nositi sa sobom izazove, otvoriće i nove mogućnosti u širem okruženju. Tokom ovih promena, Blizanci bi mogli upoznati osobu koja će se pokazati kao savršeni ljubavni partner. Ova godina podseća Blizance da ne gube veru u ljubav, bez obzira na izazove koji se mogu pojaviti. Sve u svemu, poslednja četiri meseca 2023. godine nosi obećavajuće mogućnosti za Raka, Devicu i Blizance. Ključni faktori za ostvarenje uspeha na ljubavnom i poslovnom planu su hrabrost, istrajnost i otvorenost za promene.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h