Connect with us

LIFESTYLE

Kako preboleti razvod braka?

Objavljeno

-

Foto: Ilustracija

Razvod je težak proces, emocionalno iscrpljujuć.

Važno je odvojiti sebi vreme za tugovanje, potražiti podršku prijatelja i porodice, te eventualno razgovarati s profesionalnim terapeutom o svojim osećajima i strategijama za prevazilaženje.

Koliko je vremena potrebno da bi se preboleo razvod braka?

Vreme potrebno za preboljenje razvoda varira od osobe do osobe. Nema univerzalnog vremenskog okvira. Važno je fokusirati se na emocionalni oporavak i napredak umesto na tačan broj dana. Postavljanje realnih očekivanja i traženje podrške tokom ovog procesa može biti korisno.

Nedostatak podrške porodice pri razvodu braka

Advertisement

Ako nemate podršku porodice, potražite podršku od prijatelja, kolega ili profesionalnih savetnika. Grupna terapija ili podrška takođe može biti korisna. Važno je pronaći ljude ili resurse koji vam mogu pružiti podršku i razumevanje tokom teških trenutaka razvoda.

Horoskop

Jedan horoskopski znak je najgori u seksu, uvek podbaci u krevetu. S njim ćete se jako loše provesti, tvrde astrolozi

Objavljeno

-

Objavio

Ljudi upražnjavaju intimne odnose kako bi obostrano uživali, delili intimu, ljubav ili samo zadovoljavaju erotsku glad.

Ipak, prema tvrdnjama astrologa, jedan znak se posebno slabo snalazi u krevetu.

Reč je, na iznenađenje mnogih, o lavovima.

Lavovi su po prirodi puni samopouzdanja pa čak i pomalo umišljeni, no kako kažu zvezde, radi se i o horoskopskom znaku koji se najslabije snalazi u krevetu.

Preciznije, imaju potencijala da postanu jako dobri, no za to im je potreban i vrlo strpljiv partner koji ih neće osuđivati.

Advertisement

Zato mu nemojte zameriti ako ponekad nije za isprobavanje novih stvari, ako voli one ustaljenje te zaspi odmah nakon seksa.

Nije stvar u partneru, nego u njima.

No jednom kad se opuste i steknu potrebnu sigurnost, Lavovi mogu postati vrlo dobri ljubavnici koje nećete lako zaboraviti, piše Naj Žena..

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h