Connect with us

Horoskop

Svekrve i snaje koje se po horoskopu najbolje slažu!

Objavljeno

-

Hoćeš li imati svekrvu iz pakla ili će vas zvezde pomilovati pa ćete dobiti najbolju svekrvu na svetu? Nastavak teksta mogu da pročitaju i one žene koje su u ulozi svekrve. Dakle, kako ćete se slagati sa snajom? Jer, ruku na srce, i snaja ima boljih i lošijih… Ovo su horoskopski znakovi koji pripadaju istom elementu i stoga su misaoni proces, energija i živost na istom nivou.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strelac

Energični, entuzijastični i zaljubljeni u dobar provod i život, rođeni u ovim znakovima dobro se razumeju. Ako vaša svekrva i vi spadate u bilo koji od ova tri znaka, velike su šanse da ćete više biti zainteresovane za uživanje u ukusima života i da nećete biti uključene u beznačajne rasprave ili svađe. Vaša svekrva biće živahna poput vas, a ako ste obe u istoj kući, nikada vam neće biti dosadno. Obe ćete sigurno biti jako dobri domaćice gostima koje volite da pozivate u kuću.

Zemljani znakovi: Bik, Devica, Jarac

Ako vi i vaša svekrva pripadate nekom od ova tri zemljana znaka, divićete se međusobno prizemljenom, praktičnom i stabilnom temperamentu. To ne samo da će dovesti do dobro organizovanog doma i porodice, nego ćete poštovati jedna drugu zbog svoje pouzdane prirode i organizacionih veština. Zajedno možete biti sjajan tim jer obe možete da budete uravnotežene.

Advertisement

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vaga, Vodolija

Mislioci i komunikatori zodijaka, vazdušni znakovi imaju sposobnost vođenja površnih, ali i dubokih razgovora s velikom lakoćom. Mogu da deluju kao hladni i bezosećajni, ali istina je da radije to drže za sebe. Stoga imaju tendenciju da budu pogrešno shvaćeni. Međutim, svekrva i snaja u bilo kojoj kombinaciji tri vazdušna znaka podržavaće jedna drugu u procesu razmišljanja. Razumeće potrebu druge osobe za prostorom i mogu biti savršen par koji može biti i druželjubiv.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpija, Ribe

Vodeni znakovi su oličenje emocija i osećanja. Ako je kombinacija svekrva i snaja u nekom od vodenih znakova, uvek će biti izražavanja ljubavi i osećanja. S lakoćom će razumeti šta i jedna i druga osećaju i emocionalnu ranjivost. Uvek će biti voljne da pomognu jedna drugoj, podržaće jedna drugu i uvek se brinuti jedna za drugu.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Horoskop

Blagosloveni ste ako ste rođeni u ovom znaku: Za vas je ovo najlepši period u 2024, čeka vas obilje i ostvarenje ciljeva

Objavljeno

-

Objavio

Za ovaj znak, ovaj period donosi pozitivnu energiju i obilje

Otkucaj 10. juna označava početak jednog izuzetno blagoslovenog perioda za Blizance. Ovaj period obeležen je izuzetnom energijom i obećava obilje u različitim sferama njihovog života.

Zvezde se usklađuju kako bi donosile posebno povoljne uticaje Blizancima, pružajući im priliku da iskoriste svoje potencijale i ostvare svoje ciljeve. Ovo je vreme kada se mogu očekivati pozitivni obrti, napredak u karijeri, prosperitet u finansijama i harmonija u međuljudskim odnosima.

Za Blizance, ova faza donosi unutrašnji mir i spokoj, uz osećaj samopouzdanja i optimizma koji će ih voditi ka ostvarenju njihovih najvećih ambicija. Ovo je vreme kada će se trud i ulaganje koje su prethodno uložili početi isplaćivati, dajući im snagu da nastave napredak i rast.
Neka ova pozitivna energija koja počinje 10. juna bude podstrek Blizancima da se prepuste svim mogućnostima i raduju se plodovima svog truda, piše 24sedam.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h