Connect with us

Horoskop

Saznajte da li ste rođeni pod srećnom zvezdom ili će vam ceo život biti teška muka!

Objavljeno

-

U svakom znaku horoskopa nalazi se po neka fiksna zvezda koja određuje vašu sudbinu. Fiksne zvezde su značajna pozicija u svačijoj natalnoj karti. Svaki horoskopski znak ima svoju fiksnu zvezdu koja mu može odrediti tok života.

OVAN – Alderamin

Ova zvezda se nalazi u sazvežđu Ovna i daje naglašen dar za komunikaciju, ali i preteranu ambiciju. Ponekad može biti naglašena crta bizarnosti i cinizam. Osobe rođene pod ovom zvezdom neretko imaju porodičnih problema i nose energiju razaranja.

BIK – Algol

Ova zvezda u znaku Bika predstavlja glavu Meduze. Meduza je lepotica koja svojim pogledom ima moć da pretvara ljude u kamenje. Vrlo je osvetoljubiva, preke naravi. Ona ne prašta i ne treba je provocirati. Njene su posledice fatalne. Mnoge su glave padale.

Advertisement

BLIZANCI – Rigel

Ova zvezda donosi čast, visok položaj i slavu posebno u umetnosti kao što je muzika. Nije ni čudo što većina rođenih u znaku Blizanaca radi ili sarađuje sa medijma.

RAK – Sirius

Najsvetlija zvezda neba. Plamteće oči Oriona, donosi isključivo uspehe i veliku popularnost. Ako se  rođeni pod Siriusom ne umeju obuzdati, mogu biti najstrože kažnjavani, ali ova zvezda svakako donosi čast.

LAV – Regulus

Advertisement

Regulus donosi bogatstvo i čelne pozicije, kao i velike poslove i puno novca. Ipak, ovo je opasna fiksna zvezda, koja nosi i mogućnost povreda u fizičkom smislu, kao i nesreće.

DEVICA – Zosma

Rođeni pod ovim sazvežđem imaju tendenciju da steknu slavu ali kroz nesreće ili velika žrtvovanja. Zosma je zaštitnik pisaca, govornika i političara.

VAGA – Algorab

Daje veliku snagu ličnosti i sposobnost vladanja nad tuđim životima. Algorab je zvezda manipulatora, stoga nije čudo da su Vage najbolje u tome.

Advertisement

ŠKORPIJA – Gema

Zvezda koja naglašava jaku seksualnost umetničke darove, mada sa druge strane naglašava opasnost od trovanja, kao i sklonost perverzijama. Vrlo je povezana sa okultnim.

STRELAC – Antares

Jedna je od najmoćnijih zvezda. Mahom donosi naglu slavu i uspeh, ali ide i u krajnost, te može doneti i velike gubitke i podložnost nevoljama, opasnostima i stradanjima.

JARAC – Vega

Advertisement

Oličenje je uspeha i naglašava veliku snagu i koncentraciju misli, naučnike sa naglaskom na matematičare, a u politici zna da donese velike uspehe.

VODOLIJA – Delfin

Ova zvezda može karakterisati nemoralne osobe, ali i literalne talente. Inteligencija je ovde vrlo naglašena. Postoji mogućnost česte promene mesta boravka.

RIBE – Ahernar

Ova zvezda donosi česta duga putovanja, uspeh u pravnim poslovima, mada i nevolje na tim putovanjima.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Postoji i 13. znak horoskopa za koji malo ko zna: Proverite da li ste baš vi rođeni u njemu

Objavljeno

-

Objavio

Ako se vratimo astronomskim počecima, videćemo da ustvari ima 13, a ne 12 znakova Zodijaka kako nam kaže savremeni horoskop. Kako postoje drevni horoskopi, tako postoje i tajni horoskopski znakovi.

I dok malo ko zna za misterioznog Zmijonošu (Ophiuchus), on utiče na ostale znakove, posebno na osobe rođene u novembru i decembru. Simbol Zmijonoše je ljudsko biće isprepletano zmijom.

O čemu se zapravo radi? Između 30. novembra i 18. decembra Sunce zauzima manje poznato sazvežđe – Zmijonošu, pa oni koji su rođeni između ovih datuma su zapravo tog horoskopskog znaka.

Ovaj znak koji je otkrila NASA astrolozima je već bio poznat, ali drevni Vavilonci su ga izbacili iz originalne karte jer se nije lepo uklapao u njihov grafikon sa 12 jednakih delova.

Astrološki znaci određuju se prema položaju Sunca u odnosu na sazvežđe na dan kada se neko rodi. A prema pisanju portala Astrology Bay, ljudi koji su rođeni u znaku Zmijonoše su intelektualci koje su željni znanja. Imaju sjajan smisao za humor i harizmatični su, pa upravo tako osvajaju ljude oko sebe.

Advertisement

Oni su neposredni i uvek kažu ono što misle. Takođe, kroz život se vode snažnim osećajem za pravdu i veoma su strastveni – često razmišljaju srcem umesto glavom.

Međutim, mogu biti prilično impulsivni i skloni odugovlačenju. Skloni su ljubomori, a neretko imaju probleme s poverenjem. Njihov ponos ponekad vodi do arogancije.

Zmijonoše su veoma kompatibilne sa Ribama jer ova dva znaka su pravi kreativci koji lako dele svoje emocije i osećanja. Dobro bi se snašli i sa Jarčevima koji su ujedno i marljivi intelektualci, fokusirani na svoj profesionalni život.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy