Connect with us

Horoskop

RETROGRADNI MERKUR U VODOLIJI: Za 3 dana desiće se OPASNE STVARI!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Retrogradni Merkur će nekoliko puta ove godine praviti probleme, a upravo sada stvara nesporazume u Vodoliji.


Merkur je krenuo retrogradno iz Vodolije koja je sinonim za intelekt, ideje, tehnologiju, ali i prijateljstva i želje. Treba očekivati nesporazume, konfuziju i loš epilog događaja.

Ukratko, treba biti pažljiv čitav februar, jer će Merkuru praviti društvo sve važne planete: Jupiter, Saturn, Venera i Sunce. Pošto se sve dešava u vazdušnom znaku koji voli društvo i tehnologiju, sve će se dešavati u socijalnom životu i na polju interneta.

Šta znači kada neka planeta ide retrogradno?

To znači da se vraća stari problem ili odnos koji nije rešen ili završen. Kada se Merkur kreće retrogradno – to je opasno i jako, jer je to poslednji trenutak da se savladaju lekcije i krene napred.

Pun Mesec u Lavu

Oko 13. februara treba biti pametan, jer će se tada mnogima pomračiti svest. Tokom punog Meseca uvek dolazi do emotivnog kolasa, a Lav je simbol ega.

Pazite šta kupujete, kako vozite i šta pričate.

Do kraja februara će se dešavati svašta. Recimo, imaćete neku ideju, započeće neki posao, ali biće problema, prepreka i sve će delovati nerešivo i neobjašnjivo. Budite veoma pažljivi u vezi svega što ima veze sa tehnologijom. Pazite kako vozite, gde ostavljate mobilni telefon, a sve što imate važno u kompjuteru čuvajte i na drugom mestu. Ne kupujte tehniku, osim ako se ne povari.

Posebno opasan dan je 8. februar. Tog dana držite „jezik za zubima“, jer previše samouverenosti može da vas upropasti. Tog dana je Merkur u konjukciji sa Suncem, a to znači „ja pa ja“! Tog dana onaj ko misli da je najpametniji – veče će provesti u suzama.

Isto će se dogoditi dva dana kasnije, kada Merkur pravi kvadrat sa Marsom. Nesporazumi će biti na vrhuncu. Već 13. februara će sve biti savršeno za ljubav i sastanke.

Izvor: Espreso

Horoskop

KREĆU DANI NOVCA, A OVO JE RITUAL ZA PRIVLAČENJE PARA: Ovakvo nešto morate PROBATI

Objavljeno

-

Objavio

Horoskop, Foto: Profimedia


Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost


Ulazak Marsa u znak Bika na dan 5. jula 2022. godine donosi konačno malo olakšanja i lepote u užurbane, vrele dane. Ova moćna planeta nas poziva na uživanje, ali najavljuje i odluke vezane za novac i vrednosti.

Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost. Bik će malo usporiti energičnog Marsa, ali će on sa Venerom, vladarkom lepote, ljubavi i novca, ipak napraviti dobar spoj.

Ljubiteljima rituala neće promaći da tranzicija Marsa počinje baš u utorak, dan novca, a njime vlada upravo Mars! Zato, evo najjednostavnijeg načina da prizovete obilje i bogatstvo. Pre svakog rituala, pa i ovog, važno je da formulišete svoju nameru, kao i da energetski očistite prostor oko sebe.

Nameru možete da zapišete na papir, jer je time prenosite iz mentalnog u realni svet. Za energetsko čišćenje se obično koristi dim mirisnog štapića ili suve žalfije, a primenjuje se i zvuk u vidu odgovarajuće umirujuće muzike.

Odaberite sveću u skladu sa svojom namerom, a za privlačenje novca se savetuje da ona bude crvene ili zelene boje. Stavite je u odgovarajući svećnjak, tako da može bezbedno da gori, a dok je palite, izgovarajte naglas svoju nameru. Ona treba da bude pozitivno formulisana, a ne da sadrži reči tipa „nemati, siromaštvo, sirotinja, nestašica, nemaština“.

Ostanite da gledate u plamen dok zamišljate ostvarenje svoje namere. Ako primetite da, u mislima, nailazite na neke prepreke, zapišite ih na papir. Nakon nekoliko minuta, polako zapalite taj papirić i ostavite ga da izgori u nekom metalnom sudu, a pepeo kasnije prospite po najbližem travnjaku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h