Connect with us

Horoskop

RETROGRADNI MERKUR U VODOLIJI: Za 3 dana desiće se OPASNE STVARI!

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Retrogradni Merkur će nekoliko puta ove godine praviti probleme, a upravo sada stvara nesporazume u Vodoliji.


Merkur je krenuo retrogradno iz Vodolije koja je sinonim za intelekt, ideje, tehnologiju, ali i prijateljstva i želje. Treba očekivati nesporazume, konfuziju i loš epilog događaja.

Ukratko, treba biti pažljiv čitav februar, jer će Merkuru praviti društvo sve važne planete: Jupiter, Saturn, Venera i Sunce. Pošto se sve dešava u vazdušnom znaku koji voli društvo i tehnologiju, sve će se dešavati u socijalnom životu i na polju interneta.

Šta znači kada neka planeta ide retrogradno?

To znači da se vraća stari problem ili odnos koji nije rešen ili završen. Kada se Merkur kreće retrogradno – to je opasno i jako, jer je to poslednji trenutak da se savladaju lekcije i krene napred.

Advertisement

Pun Mesec u Lavu

Oko 13. februara treba biti pametan, jer će se tada mnogima pomračiti svest. Tokom punog Meseca uvek dolazi do emotivnog kolasa, a Lav je simbol ega.

Pazite šta kupujete, kako vozite i šta pričate.

Do kraja februara će se dešavati svašta. Recimo, imaćete neku ideju, započeće neki posao, ali biće problema, prepreka i sve će delovati nerešivo i neobjašnjivo. Budite veoma pažljivi u vezi svega što ima veze sa tehnologijom. Pazite kako vozite, gde ostavljate mobilni telefon, a sve što imate važno u kompjuteru čuvajte i na drugom mestu. Ne kupujte tehniku, osim ako se ne povari.

Posebno opasan dan je 8. februar. Tog dana držite „jezik za zubima“, jer previše samouverenosti može da vas upropasti. Tog dana je Merkur u konjukciji sa Suncem, a to znači „ja pa ja“! Tog dana onaj ko misli da je najpametniji – veče će provesti u suzama.

Advertisement

Isto će se dogoditi dva dana kasnije, kada Merkur pravi kvadrat sa Marsom. Nesporazumi će biti na vrhuncu. Već 13. februara će sve biti savršeno za ljubav i sastanke.

Izvor: Espreso

Horoskop

Snažne i odlučne: U ova 3 znaka rađaju se najmoćnije žene

Objavljeno

-

Objavio

Tri horoskopska znaka se često spominju kada se govori o ženama koje su snažne i odlučne. Proverite da li ste i vi među njima.

Škorpija

Kao jedan od najmoćnijih znakova Zodijaka, žena Škorpija je strastvena, uporna, odlučna i veoma intuitivna. Osobe rođene u ovom znaku su poznate po svojoj snazi volje i sposobnosti da prevladaju izazove.

Lav

Poznati po svojoj snažnoj volji i samopouzdanju, Lavovi su često lideri. Ove žene su ambiciozne, hrabre i ne plaše se izazova.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj strasti, entuzijazmu i odlučnosti. Ove žene su nezavisne, hrabre i u stanju su da krenu u akciju kada je to potrebno.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h