Connect with us

Horoskop

Počeo je retrogradni Merkur: Pripadnicima četiri znaka napraviće pakao od života

Objavljeno

-

Počeo je astrološki najizazovniji period u godini – retrogradni Merkur. Ovaj period, koji će trajati do 25. aprila, poznat je po svojoj sposobnosti da unese haos u komunikaciju, odnose i finansije, ali će neki horoskopski znaci osetiti njegov uticaj jače od drugih.

Ovan

Kao domaćin retrogradnog Merkura, Ovan će osetiti direktan udar. Očekujte nesporazume i frustracije u komunikaciji, što može dovesti do sukoba u ličnim i profesionalnim odnosima. Savetuje se da još jednom proverite sve informacije i budete strpljivi u razgovoru.

Rak

Za Rakove ovaj period može doneti izazove u odnosima u kući i porodici. Stare nesuglasice mogu isplivati na površinu, što zahteva vašu pažnju i rešenje. Ključ je u otvorenoj i iskrenoj komunikaciji, bez pretpostavki.

Vaga

Za Vage, retrogradni Merkur u Ovnu može uticati na partnerstva, bilo da se radi o poslovnim ili ljubavnim odnosima. Nesporazumi i odlaganja mogu stvoriti napetost, pa je važno da ostanete smireni i ne donosite prenagljene odluke.

Jarac

Jarčeve čekaju izazovi u karijeri. Projekat na kojem radite može doživeti neočekivane obrte ili neuspehe. Komunikacija sa nadređenima i kolegama zahtevaće dodatnu pažnju. Ostanite organizovani i spremni za promene planova.

Advertisement

Za sve znakove zodijaka, ključno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije samo period izazova, već i prilika da se preispitaju, preispitaju i isprave greške iz prošlosti. Ovo može biti vreme intenzivnog ličnog rasta ako se fokusirate na unutrašnji rad umesto na borbu sa spoljnim okolnostima.

Saveti za preživljavanje retrogradnog Merkura u Ovnu:

Još jednom proverite sve komunikacije i planove putovanja.
Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora ili započinjanje novih projekata.
Budite strpljivi u interakciji sa drugima i budite spremni na kompromis.
Iskoristite ovaj period da rešite nerešene probleme iz prošlosti.

Dok prolazimo kroz ovaj turbulentni period, zapamtite da svaki retrogradni ciklus sa sobom nosi lekcije i mogućnosti za rast. Prihvatite izazove otvorenog uma i volje za učenjem i možda ćete biti iznenađeni pozitivnim ishodom koji vas čeka na kraju ove astrološke oluje.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Muškarci u ova 3 znaka najveći su zavodnici, osvojiće svaku ženu dok trepnete

Objavljeno

-

Objavio

Muškarci rođeni u ova tri znaka najveći su zavodnici.

Škorpija
Škorpije se smatraju ljubavnicima visokog napona i iako mnoge žene maštaju o romansi sa jednim takvim, malo njih može da ih prati.

On će tako brzinom munje osvojiti vaše srce i telo, ali svaki pokušaj razgovaranja o intimnosti neće im biti prijatan jer su u suštini nežni i ranjivi. Ali će seks biti i više nego fantastičan.

Strelac
Kad se svidite Strelcu, on će vas kupiti pažnjom i pokušavaće sve, samo kako bi vas osvojio. Tako ćete imati utisak da ste vi jedina žena na svetu koju on želi.

Šta želite u krevetu, on će to i uraditi, ali ima manu zbog koje biste mogli da budete povređeni. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad su i vrlo bezobzirni, pa je savet da se čuvate.

Advertisement

Lav
Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe i puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će takođe bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem, zadiviti ženu. Ako treba, oko nje će se truditi nedeljama, a upornošću i stilom sigurno će uspeti da je osvoje.

I u krevetu će ovaj muškarac biti velikodušan pa će vam pružiti najviše što može, ali isto to će očekivati i od vas. Drugim rečima, on pruža, ali i zahteva obožavanje.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h