Connect with us

Horoskop

Planirate venčanje? Ovo su NAJSREĆNIJI DATUMI u 2023. godini

Objavljeno

-

Ostalo je nešto više od mesec dana do kraja godine, a ko planira da se venča u narednoj, već bi trebao da pravi planove. Jedna briga manje za one koji planiraju venčanje u 2023. godini, jer slavni astrolog Inbaal Honigman otkriva nekoliko srećnih datuma za sklapanje braka

Kako prenosi alo.rs, prvi srećan datum u 2023. godini je 5. februar. Ovaj datum simbolizuje mir i spokoj, zahvaljujući punom mesecu koji će se tada dogoditi. Budući da je 5. februar vrlo blizu Dana zaljubljenih, ako se odlučite za ovaj datum možete ga savršeno uskladiti s medenim mesecom.

Ako zimsko venčanje ipak nije vaša želja, drugi srećan datum u 2023. godini je 17. jul i idealan je izbor ako ne volite ništa više od ideje o stvaranju porodičnog doma s puno dece. Razlog za to je što će mladi mesec u znaku Raka biti u punom zamahu na ovaj datum.

Za jesenje tipove, treći srećan datum u 2023. godini je 14. oktobar. Datum pun harmonije jer njime vladaju sunce i mesec u znaku vage. Dodatni bonus ovog datuma je da se tada događa i retka prstenasta pomračina, što dan vašeg venčanja može učiniti još čarobnijim.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Dobro razmislite kome se poveravate: Ovo su 4 najveće tračare horoskopa

Objavljeno

-

Objavio

Budite oprezni dok razgovarate s navedenim horoskopskim znakovima. Uvek dva puta razmislite pre nego što s njima podelite svoje tajne kako biste izbegli neugodnosti i manipulaciju

Blizanci
Zbog svoje razigrane i intelektualno znatiželjne ličnosti, Blizanci su poznati kao društveni leptiri Zodijaka. Oni svakodnevno razgovaraju s drugima i na kraju se ispune mnogim tajnama. Njihova dvolična karakateristika tera ih da otkrivaju poverljive podatke jedne osobe drugoj.

Vaga
Za Vage je ogovaranje drugih savršen način da s nekim komuniciraju. Oni se nikada ne boje osuđivanja i imaju sposobnost otvorenog tračanja. Od deljenja detalja obe strane priče, oni s ovim horoskopskim znakom skloni su izgovoriti svašta i kasnije da požale.

Vodolija
Vodolije se obično pretvaraju da ne vole da budu upleteni u bilo kakve tračeve, ali duboko u sebi uživaju u takvim čavrljanjima. Njihov duhoviti mozak je profesionalac u suptilnom stvaranju drame. Svako toliko nagoveštavaju tajne drugih. Umesto da direktno dele tajne, oni slede vrlo pasivan pristup tako da ih niko nikada ne može okriviti.

Lav
Lavovi ne samo da uživaju u činu pričanja tračeva, već jednako uživaju u slušanju mračnih tajni drugih. Nemaju ograničenja, pa uvek na kraju prosleđuju nepotrebne detalje drugima. Oni samo žele prikazati svoj vrhunski imidž i često zaborave vrednost informacija koje dele, piše Pinkvilla.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy