Connect with us

Horoskop

Ovo su najvažnije godine za svaki horoskopski znak: Otkrijte da li ste na prekretnici života

Objavljeno

-

Jeste li primetili da su neka životna razdoblja bila važna i nezaboravna, dok su druga prolazila nezapaženo i nisu imala skoro nikakav uticaj na vašu budućnost? Otkrijte koje su godine zaista značajne za vaš horoskopski znak.

Ovan

Glavni preokreti života i određivanje životnih razdoblja događaju se nešto kasnije u životu, nakon vašeg 35. ili čak 40. rođendana. Astrolozi 15., 19., 30., 35. i 40. godinu smatraju značajnom. U zrelijem životu to su 45., 57., 60., 66. i 67. godina. Istovremeno, biće više dobrih nego loših događaja, piše Fabiosa.

Bik

Turbulentna mladost može uzrokovati Biku prilično problema. Povoljnije razdoblje dolazi nakon 40. do 45. godine. Važne godine koje dovode do stvarnih promena u životu za ovaj horoskopski znak su 16., 21., 24., 30., 33., 39., 51., 60. i 64.

Blizanci

Blizanci imaju ogroman energetski potencijal, pa će izdržati i najneprijatnije godine s njihovom urođenom istrajnošću. Blizanci treba da obrate pažnju na ‘okrugle’ godine – 10., 20., 30., 40. i 50.. Takođe, 64., 70. i 80. godina života su kad bi se moglo dogoditi nešto zaista važno i smisleno.

Rak

Njihovo vreme dolazi nakon 30-tog rođendana. Mnoge stvari za njih gube vrednost. Posebne godine za Rakove su 15., 25., 30., 35., 40., 45., 50., 60. i 75.. Isprva će značajne godine biti povezane s njihovim ličnim životom, a nakon 30. važni događaji će se odnositi na karijeru i ostale sfere.

Advertisement

Lav

Ovaj je znak uvek spreman za promenu, kakva god bila. Lavovi podnose sve preokrete sudbine zbog svoje fleksibilnosti i razuma. Posebne i važne godine za Lavove uključuju 19., 36., 40., 57., 60., kao i 67..

Devica

Prekretnice u životu Device biće oko profesionalnih dostignuća. Važne godine njihova života padaju u 16., 21., 24. i 32. godini. Nakon 40. godine, zaokreti sudbine mogu se dogoditi u 41. i 50. godini.

Vaga

U životu Vage dogodiće se neobično mnogo okreta sudbine, kao i zaista značajnih i važnih datumi. Sa zahvalnošću prihvatite sve što vam se događa i obratite pažnju na ove godine svog života: 8., 16., 24., 32., 40., 48., 56., 64. i 72..

Škorpija

Glavna borba u životu Škorpije je ona koju vode sami sa sobom. Glavni događaji za traženje smisla i važni događaji biće u 15., 25., 30., 45. i 50. godini. Kasnije će 64. i 70. godina uticati na sudbinu Škorpije.

Strelac

U svakoj od njihovih posebnih godina Strelac će dobiti neko dragoceno iskustvo. Ponekad gorko, ponekad ne, ali od nesumnjive važnosti za ceo njihov budući život. Posebne godine za njih su 15., 19., 36., 38., 40., 45., 57. i 75.

Advertisement

Jarac

Promene u njihovim životima mogu zateći pripadnike ovog znaka. Moraju naučiti da budu fleksibilniji i otvoreniji za sve što im dođe u život. Morali bi da znaju koje su godine presudne kako bi barem mogli da pokušaju da se pripreme za njih. Jarcima su važne godine 16., 21., 30., 31., 33., 41., 50. i 57, prenosi 24časa.hr.

Vodolija

Vodolije možda čak i ne pripisuju važnost događajima koji zapravo uveliko utiču na njihov život. Njihove posebne godine su 12., 22., 24., 32., 42., 48., kao i 50., 64. i 72.. Obratite pažnju na to, jer ovaj horoskopski znak, kao nijedan drugi, u stanju je da uzme život u svoje ruke i promeniti bukvalno sve u njemu.

Riba

Ribe imaju vrlo emotivnu reakciju na sve promene, čak i ako su na bolje. Važna životna razdoblja u kojima će se dogoditi odlučujući događaji su 12., 24., 30., 36., 45., 48., 52. i 60.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Horoskop

Ovo je najtužniji horoskopski znak: Sve mu smeta i sam je sebi najveći neprijatelj na putu do sreće

Objavljeno

-

Objavio

Ovaj horoskopski znak je majstor da od svega napravi problem

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvek nesrećni ili depresivni.

Reč je o Vagama.

Vage su u neprestanom strahu. Uvek razmišljaju o posledicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvesna.

Opterećena kontrolom, Vaga je prilično tužna, pa čak i depresivna jer ne može da kontroliše svaku stvar koja postoji.

Advertisement

Njihova neodlučna priroda takođe utiče na njihove emocije, što može dovesti do toga da budu zbunjeni o tome kako se zaista osećaju.

Emocionalna ravnoteža je veoma važna za Vagu. Kada tuga naruši tu ravnotežu, Vage padaju. Njihova tuga je jedna od beznađa i skloni su tome da joj se predaju. Vaga je samostalni ekvilajzer emocija. Ako veruju u svoju sposobnost da izjednači svoju tugu i posegnu za pomoći, mogu se vratiti na pravi put za tren.

U društvu su uglavnom omiljeni zbog svoje dobroćudnosti i inteligencije pa se lepo slažu sa suprotnim polom.

Vaga je jedan od najuravnoteženijih znakova, ali kada su depresivni, imaju tendenciju da se osećaju nestabilno i neraspoloženo, sa smanjenom željom za druženjem.

Često se mogu osećati beznadežno, ali uprkos tome daju sve od sebe da ostanu srećni i pribrani, samo da bi ljudi koji ih okružuju bili srećni.

Advertisement

Možda zvuči čudno, ali Vaga bi radije stavila tuđa osećanja na prvo mesto ispred svojih. Međutim, zbog svojih negativnih stavova oni su sami sebi najveći neprijatelji na putu do sreće.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h