Connect with us

Horoskop

Ovo su idealni datumi za venčanje 2024: Astrolozi garantuju večnu sreću i harmoniju!

Objavljeno

-

Astrolozi tvrde da su neki datumi u 2024. godini idealni za venčanje, obećavajući dugotrajan i srećan brak. Prema njihovim tvrdnjama, periodi kada su planete Venera i Jupiter u harmoničnom aspektu donose posebnu magiju i harmoniju u ljubavne veze.

Kada se Venera, planeta ljubavi i lepote, udruži sa Jupiterom, planetom proširenja i sreće, to donosi blagostanje, radost i strast. Ovo se posebno dešava kada Venera boravi u svom prirodnom domu, znaku Bika, gde se oseća naročito dobro. Brakovi sklopljeni tokom ovog perioda obično su obogaćeni stabilnošću i lepotom.

Prema astrolozima, evo nekoliko izuzetno srećnih datuma za venčanje u 2024. godini:

– Od 3. do 5. juna: Ovi dani donose susret Venere i Sunca, što simbolizuje početak novih ljubavnih puteva, obogaćenih optimizmom i jasnoćom. Ovo je period kada partneri blistaju zajedno, delujući kao prava svetlost jedno drugom.

– Od 3. do 16. septembra: Venera boravi u Vagi, svom drugom domu, a Mesec je u fazi rasta. Ovaj period podstiče uravnoteženost, pravednost i komunikaciju u vezi. Partneri se brinu jedno o drugom, podržavaju se i rastu zajedno, obećavajući trajnu ljubavnu sreću.

Ovi datumi su samo neki od povoljnih perioda za venčanja u 2024. godini prema astrološkim tumačenjima, obećavajući dug i srećan brak za one koji se odluče da svoj životni put započnu u tim vremenskim okvirima.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Ova 4 horoskopska znaka su mašina za novac: Nezaustavljivi su i ne prezaju od ni odčega

Objavljeno

-

Objavio

Astrologija je jedna zanimljiva nauka koja nam mnogo toga može reći kako o nama tako i o nekim dešavanjima. Može otkriti mnogo o ljudskim ličnostima, odnosima i slično, pa je zato mnogima i zanimljiva.

Tako je napravljena lista od četiri horoskopska znaka koja lako dolaze do novca i prosto umeju da ga „naprave“, piše Ona.

Ovan

Odvažni, ambiciozni i poletni, Ovnovi su često predodređeni za finansijski uspeh. Pod vladavinom planete Mars, ovaj znak Zodijaka poseduje neustrašiv preduzetnički duh koji ga pokreće ka ciljevima.

Ne plaše se da rizikuju, a njihovi prirodni liderski kvaliteti često otvaraju put ka unosnim prilikama. Bilo da se radi o pokretanju sopstvenog posla ili penjanju na korporativnoj lestvici, Ovnovi su nezaustavljivi kada je u pitanju zarađivanje novca.

Bik

Kada su u pitanju finansije, Bikovi su u sopstvenoj, posebnoj ligi. Poznati po praktičnosti i nepokolebljivoj odlučnosti, Bikovi imaju sposobnost gomilanja bogatstva i izgradnje sigurne finansijske osnove. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi i novca, poseduju oštro oko za mogućnosti ulaganja i vešti su u mudrom upravljanju resursima.

Advertisement

Sa postojanim pristupom finansijskom planiranju, Bikovi često mogu da uživaju u dugoročnom prosperitetu.

Lav

Sa magnetnom harizmom i bezgraničnom energijom, Lavovi su prirodno rođeni preduzetnici. Pod vladavinom sunca i planete Jupiter, zrače samopouzdanjem i ambicijom, što ih čini prirodnim liderima u poslovnom svetu.

Napreduju na pozicijama autoriteta i vešti su u pretvaranju kreativnih vizija u profitabilne poduhvate. Vođeni su željom za uspehom i priznanjem da su najbolji, piše „Astro talk“.

Jarac

Praktični, disciplinovani i metodični, Jarčevi su majstori finansijske strategije. Pod vladavinom Saturna, planete discipline i odgovornosti, poseduju snažnu radnu etiku i osećaj za ambiciju. Jarčevi pristupaju finansijama pažljivo, postavljajući jasne ciljeve i preuzimajući rizike kako bi ih postigli.

Sa strpljivom i upornom prirodom, Jarčevi su često u stanju da vremenom izgrade značajno bogatstvo, postavljajući čvrste temelje za finansijsku budućnost.

Advertisement
Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h