Connect with us

Horoskop

Ova 3 horoskopska znaka imaju najjaču psihu: Znaju kako da se izbore sa stresom i životnim problemima

Objavljeno

-

Mogu da savladaju sve životne oluje

Sve nas život stavlja pre mnogobrojne izazove i iskušenja. To su situacije u kojima je očekivano da nas obuzmu negativne emocije, ali i situacije u kojima moramo da pokažemo mentalnu snagu i prisebnost.

Astrolozi ističu da svaki horoskopski znak ima određene karakteristike i osobine, a sa jakom psihom izdvajaju 3 znaka Zodijaka:

Škorpija

Škorpija je na ovoj listi na prvom mestu. Znak Zodijaka, koji je pod kontrolom Plutona, Škorpija je uvek spremna za krize, još od detinjstva. Uprkos preprekama, Škorpije zbog snažnog karaktera lako se izvlače iz svake nevolje. Na unutrašnjem planu im, naravno, nije lako, jer su Škorpije veliki ljubitelji skrivanja emocija u sebi. Ali s druge strane, spolja nikada nećete reći da su nečim zaokupljeni ili ozbiljno zabrinuti zbog nečega, jer su, kao što smo već rekli, „tvrdi orasi“.

Devica

Na drugom mestu upornih i snažnih horoskopskih znakova je Devica. One su najracionalniji znak Zodijaka, pa ih stoga ne odlikuju prevelika sentimentalnost. Čak i kada dođe do teških izazova, Devica će se uvek truditi da pronađe logično rešenje i da analizira situaciju. Oni svemu što se dešava pristupaju sa hladnim razumom, pa ih je teško razbesneti, a retko pokazuju emocije. Naravno, zahvaljujući tome, Device lako uspevaju da dostojanstveno izađu iz krize i sigurno ih sitnice neće poremetiti.

Advertisement

Jarac

Još jedan zemljani znak koji se ne odlikuje preteranom osetljivošću. Poput Škorpije, Jarčevi dosta drže do sebe, skrivajući svoja osećanja od drugih ljudi. Njima je strano da bilo šta uzimaju k srcu, jer ih pokreće, pre svega, razum. Naravno, jaki izazovi su takođe teški sa Jarčevima. Ali, za razliku od drugih znakova Zodijaka, oni znaju kako da izgledaju dostojanstveno i takođe dostojno da se izvuku iz bilo kakvih nevolja – uzdignute glave i ponosno, prenosi Sensa.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Muškarci u ova 3 znaka najveći su zavodnici, osvojiće svaku ženu dok trepnete

Objavljeno

-

Objavio

Muškarci rođeni u ova tri znaka najveći su zavodnici.

Škorpija
Škorpije se smatraju ljubavnicima visokog napona i iako mnoge žene maštaju o romansi sa jednim takvim, malo njih može da ih prati.

On će tako brzinom munje osvojiti vaše srce i telo, ali svaki pokušaj razgovaranja o intimnosti neće im biti prijatan jer su u suštini nežni i ranjivi. Ali će seks biti i više nego fantastičan.

Strelac
Kad se svidite Strelcu, on će vas kupiti pažnjom i pokušavaće sve, samo kako bi vas osvojio. Tako ćete imati utisak da ste vi jedina žena na svetu koju on želi.

Šta želite u krevetu, on će to i uraditi, ali ima manu zbog koje biste mogli da budete povređeni. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad su i vrlo bezobzirni, pa je savet da se čuvate.

Advertisement

Lav
Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe i puni samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će takođe bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem, zadiviti ženu. Ako treba, oko nje će se truditi nedeljama, a upornošću i stilom sigurno će uspeti da je osvoje.

I u krevetu će ovaj muškarac biti velikodušan pa će vam pružiti najviše što može, ali isto to će očekivati i od vas. Drugim rečima, on pruža, ali i zahteva obožavanje.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h