Connect with us

Horoskop

Muškarci vodite računa: Žene rođene u ova 4 znaka vole da dominiraju u vezi, žele apsolutnu kontrolu

Objavljeno

-

Ne mogu da odole intenzivnoj potrebi da sve stvari uzmu u svoje ruke!

Prema Pinkvilli, ovi horoskopski znakovi čine žene koje vole da pokažu dominantno ili kontrolišuće ponašanje prema drugim pojedincima u svom životu.

Ovan

Žene u ovom znaku vrlo su otvorene u pogledu onoga što žele i ne ustručavaju se dati ljudima do znanja šta očekuju od njih. Kao rezultat toga, Ovna je lako rangirati kao znak s najvećim stupnjem dominacije. Žene ovog horoskopskog znaka nikada ne ostaju u pozadini i stalno same upravljaju situacijom.

Lav

Advertisement

Žena Lav poznata je po tome što je rođeni vođa i često je dominantna, ali znaju biti agresivne i arogantne. Neće prestati da pričaju ako veruju da znaju šta je najbolje za vas. Kad se fiksiraju na nešto, mogu biti agresivne. Žena Lav jednostavno preuzima vođstvo čak i ne razmišljajući o tome da bi druga osoba mogla biti bolje kvalifikovana. One takođe često uspevaju da pridobiju druge da ih slede svojim samopouzdanim stavom.

Škorpija

Žene Škorpije su neverovatno strastvene. Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnera. Kada se oni oko njih osećaju izdominirano, ove dame doživljavaju pravo zadovoljstvo. Škorpije mrze da budu pod tuđom kontrolom i uvek više vole da budu glavni.

Strelac

Žene ovih horoskopskih znakova ne ustručavaju se da preuzmu inicijativu kada je to potrebno i da kažu svoje mišljenje. Jedina stvar koja je bitna ženama Strelčevima su njihova sloboda i ispunjenje. Zbog ovakvog načina razmišljanja ispadaju dominantne u svojim vezama, prenosi  Večernji.hr.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Rođeni na ove datume nikad neće biti siromašni, sve što dotaknu uspevaju da pretvore u suvo zlato

Objavljeno

-

Objavio

Oni su rođeni pod srećnom zvezdom, naročito kada je novac u pitanju

Verovatno ih i sami poznajete – to su oni koji često pronalaze novac na ulici ili tu i tamo imaju neočekivane dobitke, možda i neko neočekivano nasledstvo.

Pritom je reč o ljudima koji i najobičnije ideje uspevaju da pretvore u suvo zlato i ostvare profit.

Sve što požele ostvari im se i to nije slučajno. Numerolozi i astrolozi smatraju da zvezde, ali i datum rođenja, imaju veze s tim.

Prema numerologinji Ani Halk, određeni dani u mesecu su posebno moćni, a ljudi koji su rođeni na te datume kao da su zaštićeni nekom nevidljivom energijom.

Advertisement

Reč je o ljudima koji su rođeni 1, 3, 10, 18, 19, 21, 22, 28. i 30. u mesecu.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy