Connect with us

Horoskop

Kog meseca ste rođeni, takva vam je i sudbina: Bez greške otkriva vaš karakter i predviđa ljubavni život

Objavljeno

-

Pogledajte šta vam se sprema

Za astrologe i numerologe, mesec u kome ste rođeni ima posebno značenje.

U prošlosti se život organizovao po prirodnim ciklusima i mesečevim menama, i zbog toga je mesec rođenja veoma važan kao pokazatelj našeg karaktera i osobina.

Januar

Januarom vlada drevni ili stari mesec. Vi ste rođeni vođa koji ima jasnu viziju pred sobom i tačno zna šta želi. Volite stabilnost i sigurnost, porodica vam je na prvom mestu.

Februar

Februarski snežni mesec nazivaju i gladnim mesecom zbog nedostatka hrane u poslednjem mesecu zime. Skromni ste i plemeniti, volite da pomažete drugim ljudima da počnu ispočetka i prebrode bol iz prošlosti.

Advertisement

Mart

Ovaj mesec označava početak proleća i buđenje zemlje. Imate visoke ciljeve i veliku želju za stvaranjem. Ništa vam nije teško, puni ste elana.

April

Aprilski mesec je pod okriljem Venere. Rođene u ovom mesecu vodi ljubav i sve što rade, rade srcem. Vole romantiku.

Maj

Maj važi za jedan od najlepših meseci jer je pun života i radosti zahvaljujući cveću koje svuda oko nas cveta i miriše. Takvi ste i vi, vedri, optimistični, zračite energijom.

Jun

Jun je bogat i plodonosan mesec u kome se ubiraju zreli plodovi. Rođeni u junu su vredni, u stanju su da učine sve što je moguće da postignu prosperitet.

Jul

Jul je vreme prosperiteta, ali nema mnogo mesta za sanjarenje, već se razmišlja o jeseni. Rođeni u julu znaju kako da održe ravnotežu između dužnosti i zadovoljstva.

Advertisement

Avgust

U avgustu, zbog vrućine, mesec često poprima crvenkastu nijansu, pa se stoga avgust još naziva i crvenim. Ako ste rođeni u ovom mesecu, znate kako da radite sa drugim ljudima i imate blisku vezu sa prirodom.

Septembar

Prvi mesec jeseni je vreme žetve i plodnog meseca. Rođeni u ovom mesecu imaju razvijenu intuiciju koja ih vodi pravim putem do onoga što žele.

Oktobar

Oktobar je mesec lova u mnogim drevnim kulturama, zbog čega se nekad oktobar naziva i krvavim mesecom. Ako ste rođeni u oktobru, imate jake životinjske instinkte, impulsivni ste i strastveni. Život vam daje obilje.

Novembar

Dani su sve kraći i tamni novembarski mesec nas priprema da više vremena provodimo u zatvorenom prostoru. Tama krije vaš pravi potencijal, koji je veliki. Imate misiju da završite neki nedovršeni posao predaka.

Decembar

Početak zime obeležava pojava hrastovog meseca. Ako ste rođeni u ovom mesecu, imate snagu, a ako je iskoristite na pravi način, pomoći će vam da preživite sve poteškoće na koje naiđete.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

4 znaka horoskopa unose sreću u svačiji život, oraspoložiće vas i kad ste najtužniji

Objavljeno

-

Objavio

Svaki pojedinac donosi jedinstvenu energiju u živote onih oko sebe, a neki ljudi imaju poseban dar da oraspolože druge i unesu svetlost i radost u njihov svakodnevni život.

Ova sposobnost može biti odraz njihove ličnosti, stava prema životu, ili čak načina na koji komuniciraju s drugima. U kontekstu astrologije, neki horoskopski znakovi su posebno poznati po svojoj sposobnosti da unesu sreću u tuđe živote.

Otkrijmo koji su to znakovi i kako njihove karakteristike doprinose ovoj divnoj sposobnosti.

Blizanci
Blizanci su poznati po svojoj društvenosti i elokventnosti. Osobe rođene u ovom znaku često su vrlo komunikativne i znaju biti duhovite, što im omogućava da lako oraspolože ljude oko sebe. Njihova sposobnost prilagođavanja različitim situacijama i ljudima čini ih sjajnim prijateljima koji mogu uneti veselje u svaku situaciju.

Lav
Lavovi su prirodno harizmatični i često se nalaze u centru pažnje. Njihov optimizam i životna radost su zarazni, što ih čini odličnim motivatorima i inspiratorima. Lavovi imaju sposobnost da podignu duh drugima svojim entuzijazmom i pozitivnom energijom.

Advertisement

Strelac
Osobe rođene u znaku Strelca poznate su po svojoj optimističnoj prirodi i smislu za humor. Njihova avanturistička strana i ljubav prema životu često ih čine sjajnim društvom koje može oraspoložiti i najtmurnije ljude. Strelci znaju kako da pronađu svetlu stranu života i često to znanje prenose na druge.

Vaga
Vage su poznate po svojoj ljubaznosti, šarmu i socijalnim veštinama. Sposobnost Vaga da uspostave harmoniju i ravnotežu često donosi osećaj mira i sreće u društvo. Njihova diplomatska priroda i sposobnost slušanja čine ih odličnim prijateljima koji znaju kako da oraspolože druge, prenosi Index.hr.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy