Connect with us

Horoskop

Godina koja menja sve: Život će se u 2021. promeniti iz korena za ova četiri znaka!

Objavljeno

-

Foto: Shutterstock

Prošla godina većini nas je bila za zaborav i svi smo sa velikim optimizmom ušli u 2021. Ipak, četiri znaka Zodijaka posebno će zapamtiti tekuću 2021.


Ovan

Najveće promene Ovnovima će se dogoditi na društvenom polju: upoznaće nove ljude koji će im promeniti život nabolje. S druge strane, neke ljude će najzad „pročitati“ i udaljiće ih iz svojih života. Finansije će se najzad ustaliti, a postoji mogućnost promene mesta boravka ili prodaje nekretnine.

Bik

Dosta značajnih stvari se Bikovima već desilo u prošloj godini što je bio samo uvod u ovu 2021.godinu. Sada će imati još više posla zbog čega će biti nervozni i razdražljivi. Želeće da dobiju malo slobodnog vremena gde će moći da sede na plaži i zure u more i ne razmišljaju ni o čemu. Ali možda im baš obaveze to neće dozvoliti a oni će početi da gube živce.

Advertisement

Lav

Kod Lavova se sve menja i počinje nova faza. Promeniće posao, partnera, banku, stan…sve. Neki će čak odbaciti sav svoj prethodni život i krenuće iz početka.

Vodolija

Najveći napredak na ličnom planu će doživeti Vodolije. On će biti društveniji, pucaće od energije i potencijalno dobrih ideja. Ali sve neće biti lako, biće prepreka koje moraju sa staloženošću i mudrošću da prevaziđu.

Izvor: Stil Kurir

Advertisement

Horoskop

Redak astrološki fenomen određuje narednih 20 godina: Jednom znaku će doneti „brdo para“

Objavljeno

-

Objavio

Veoma redak apekat koji se javlja otprilike na svakih 14 godina, a može da utiče na naredne dve decenije, dogodiće se 20. aprila. Planeta sreće i dobrobiti Jupiter biće u konjukciji sa planetom naglih promena i inovativnosti Uranom. Šta donosi ovaj poseban pozitivan tranzit?

Ovako će konjukcija Jupitera i Urana uticati na horoskopske znakove:

Ovan

Pripremite se za brdo para i još više samopouzdanja. Očekuje se da će vam ova konjunkcija doneti sreću — tačnije, bolje finansije i osećaj sopstvene vrednosti.

Bik

Advertisement

Dosadiće vam status kvo. Tražićete nove prilike i avanture. Nemojte da se bojite da slušate instinkte – nikad ne znate šta bi moglo da bude iza ugla.

Blizanci

Obratite pažnju na svoje snove, Blizanci. Ova konjunkcija će pasti u „intuitivni i mistični deo“ vaše natalne karte i osvetliće vašu podsvest. Možete saznati dosta toga o sebi, ali i šok otkrića o svom životu.

Rak

Ne plašite se potresa u svojim društvenim krugovim. Bićete otvoreni prema promenama u svojim prijateljstvima i široj zajednici i to dolazi sa iznenađujućih mesta.

Advertisement

Lav

Ovaj redak astro događaj desiće se u vašoj kući karijere, stoga se pripremite da dobro iskoristite svoje veštine. ako tražite vodeću ulogu, sada je vreme da „ohrabrite“ i napravite svoj korak.

Devica

Za Devicu nema više malih koraka. Dok ovaj tranzit osvetljava vašu kuću visokog obrazovanja, astrolozi vas podstiču da se usresredite na tu oblast svog života, bilo da treba da diplomirate ili da nastavite školovanje.

Vaga

Advertisement

Idete na viši nivo. Bez obzira na to čeka li vas nova karijera ili nadogradnja veze, velike stvari su na pomolu. Očekuje vas značajan susret.

Škorpija

Ljubav je vazduhu. Vaša kuća partnerstva je u prvom planu, spremite se za romanse ali i pomak u karijeri. Čekaju vas zlatne prilike.

Strelac

Mogla bi se pojaviti uzbudljiva prilika za posao ili biste mogli da počnete da primećujete velike rezultate svojih zdravih navika. “Budite otvoreni za promene u svojoj rutini i razmislite o načinima za sticanje malih, novih navika”, kažu astrolozi.

Advertisement

Jarac

Ako ste uspostavili novu vezu, „mogli biste da imate osećaj kao da tu osobu oduvek znate“. Ako putujete, „mogli biste da upoznate nekog novog u inostranstvu.“ N eodbacujte mogućnosti.

Vodolija

Možda ćete pokrenuti novi umetnički projekat ili se posvetiti preuređenju doma. Meditacija može da vam pomogne.

Ribe

Advertisement

Aspekat će pogoditi vašu kuću komunikacije i tehnologija. Možete dobiti zanimljiv imejl. Kako je i dalje na snazi retrogradni Merkur, budite obazriviji u razmeni poruka, piše elitedaily.com.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h