Connect with us

Horoskop

Da li ste među ova 3 znaka kineskog horoskopa koje čeka sreća i bogatstvo u 2024.?

Objavljeno

-

Prema kineskom horoskopu, od početka 2024. neki znaci će imati podršku zvezda koja će im pomoći da ostvare svoje ciljeve.

Astrolozi smatraju da svaka nova godina sa sobom nosi nove promene, na njih utiču nebeske sile i tako određuju dinamiku međuljudskih odnosa. Neke godine su sigurno uspešnije od drugih, pa pogledajte koji će horoskopski znaci sledeće godine biti bliži bogatstvu i sreći od drugih.

Naravno, to ne znači da će drugi imati lošu godinu, jednostavno, jedni su samo bliži finansijskom uspehu od drugih. Prema kineskom horoskopu, od početka 2024. neki znaci će imati podršku zvezda koja će im pomoći da ostvare svoje ciljeve. Međutim, treba da budu oprezni da ne zloupotrebe sreću – zapamtite da su razboritost i pažljiva analiza odluka pre preduzimanja važnih mera takođe deo procesa inteligentnog iskorištavanja prilika.

Zmaj

Prva tri meseca 2024. biće prekretnica u životima rođenih u godini Zmaja. Kao rezultat toga, ključno je da se ljudi pripreme za neočekivane događaje koji će, uprkos njihovoj anksioznosti, biti veoma prijatni. Zmaj uvek treba da zapamti da je izlazak iz zone udobnosti prilika da otvori nova vrata koja će ponuditi značajne nagrade u ne tako dalekoj budućnosti. Takođe, izgovore i sumnje treba ostaviti po strani; ne pomažu Zmaju da napreduje u ovom kritičnom periodu. Zmajevi shvataju da rizikovanje ne znači neuspeh, pa ako rizikuju 2024. sreća će biti na njihovoj strani.

Advertisement

Zmija

Zmija će biti jedan od najsrećnijih znakova u 2024. godini jer je Zmija veoma dobar prijatelj sa Zmajem u kineskom horoskopu, pa će je dobra energija pratiti tokom cele 2024. godine i donositi izuzetnu sreću osobama rođenim u ovom znaku. Zmija treba da iskoristi dodatnu energiju koju će morati da se bavi profesionalnim poslovima. U ovoj oblasti moći će da pokažu svoje sposobnosti i talente. Ovaj znak će moći da se čvrsto ustali i među svojim sledbenicima i kolegama naći će veliku pomoći podršku u svemu što postigne. Što se tiče osećanja, stari narativ bi mogao ponovo da se pojavi.

Majmun

Pošto je Majmun uvek spreman da se bori za svoje odluke, 2024. će biti godina značajnog rasta. Prema kineskoj astrologiji, majmun će biti veoma srećan u porodičnim brigama i poteškoćama vezanim za volje ne osobe, posebno sredinom 2024. godine.

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Ovo je 5 najopasnijih znakova horoskopa: Njima ne želite da se zamerite, uništiće vas bez osećaja krivice

Objavljeno

-

Objavio

Da li ste vi među njima?

Ovi horoskopski znaci su u stanju da vam opasno zagorčaju život ako im se zamerite.

Ne osećaju krivicu, postupaju naglo, a najveći broj serijskih ubica pripada ovim znacima Zodijaka.

1. Ribe

Postoje dve strane Riba: jedna je osetljiva, ljubazna i saosećajna, a druga je smrtonosna. Ribe imaju žestok temperament koji, ako ih izvedete iz takta, ne mogu kontrolisati. Budući da su vrlo kreativni, nemojte sumnjati da će se setiti svakakvih užasnih načina da vas muče. Inače, najveći broj serijskih ubica rođen je u znaku Riba.

2. Škorpija

Svi znamo koliko zastrašujuća Škorpija može da bude kada odluči da se osveti nekome. Ovaj znak ne otkriva svoje jezive planove. Skoncentrisani su na „plen“ i teško onome ko im stane na put. Ovaj horoskopski znak poznat je po tome da poseduje dozu sadizma u sebi, što ih čini ekspeditivnim ubicama.

Advertisement

3. Rak

Ko bi rekao da se u jednom od najosećajnijih znakova krije smrtonosni otrov. Upravo ta emotivnost Rakove često „gurne preko granice“. Njihova osećanja su toliko jaka da često i nisu svesni svojih postupaka, što ume da se završi katastrofalno. Jedini način da ih umirite jeste da im pokažete ljubav i uverite da ste im odani.

4. Ovan

Ovnovi su izuzetno impulsivni i često umeju da „puknu“. Iako bes najčešće iskazuju rečima, ponekad reaguju bez razmišljanja i fizičlki se obračunavaju sa osobom koja im se zamerila. Kad ne osećaju strah, najsmrtonosniji su od svih znakova. Ovnovi ne reaguju dobro kad neko pokuša da dominira njima ili da ih kontroliše, tada uzvraćaju žestoko.

5. Devica

Proračunate Device su tip koji će vam uzeti novac, upropastiti vaš ugled i naneti vam takvu emotivnu štetu od koje se nikada nećete oporaviti. Osvetoljubive su poput Škorpija, ali za razliku od njih ne reaguju impulsivno, čekaće svojih pet minuta da vam napakoste. Nećete ni biti svesni da su vas uništili dok ne bude prekasno.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy