Connect with us

Horoskop

Čuvajte ih se: 4 horoskopska znaka vole da šire glasine o drugima, trač im je najveća zabava

Objavljeno

-

Često događa i među prijateljima da barem jedna osoba voli da širi glasine i trača. Bilo da to radi iz dosade, želje za pažnjom ili iz nekog drugog razloga, svi znamo nekoga ko uživa u razgovorima o tuđim životima.

Prema astrologiji, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji su posebno skloni takvom ponašanju.

Blizanci 
Blizanci su znatiželjni i uvek u potrazi za najnovijim informacijama. Pošto vole da komuniciraju i budu u centru pažnje, često ih možete uhvatiti u širenju glasina. Njihova priroda je takva da žele biti informisani o svemu što se događa oko njih, a ponekad to može dovesti do prenošenja priča koje nisu potpuno istinite.

Škorpija
Škorpije su poznate po svojoj strastvenoj i intenzivnoj prirodi. Kada je reč o tračanju, one to čine s određenom namerom, često kako bi stekli prednost ili kontrolisali situaciju. Škorpije vole da budu u toku s najnovijim događanjima, a njihova duboka emotivna povezanost često ih čini osetljivim na tuđe tajne.

Devica 
Iako se na prvi pogled to možda ne čini tako, Device su pravi analitičari. Vole da analiziraju ljude i situacije oko sebe, što ih često dovodi do tračanja. Njihova potreba za redom i savršenstvom ponekad ih može podstaći na to da komentarišu i kritikuju druge i da  pritom podele informacije koje možda nisu trebali.

Advertisement

Vodolija
Vodolije su po prirodi slobodoumni i nekonvencionalni. Vole da budu u toku s najnovijim trendovima i informacijama, a njihova društvena priroda često ih dovodi u situacije u kojima su izloženi tračevima. Iako možda ne tračaju s lošom namerom, njihova otvorenost može dovesti do širenja informacija koje nisu potpuno proverene, prenosi Index.hr.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Postoji i 13. znak horoskopa za koji malo ko zna: Proverite da li ste baš vi rođeni u njemu

Objavljeno

-

Objavio

Ako se vratimo astronomskim počecima, videćemo da ustvari ima 13, a ne 12 znakova Zodijaka kako nam kaže savremeni horoskop. Kako postoje drevni horoskopi, tako postoje i tajni horoskopski znakovi.

I dok malo ko zna za misterioznog Zmijonošu (Ophiuchus), on utiče na ostale znakove, posebno na osobe rođene u novembru i decembru. Simbol Zmijonoše je ljudsko biće isprepletano zmijom.

O čemu se zapravo radi? Između 30. novembra i 18. decembra Sunce zauzima manje poznato sazvežđe – Zmijonošu, pa oni koji su rođeni između ovih datuma su zapravo tog horoskopskog znaka.

Ovaj znak koji je otkrila NASA astrolozima je već bio poznat, ali drevni Vavilonci su ga izbacili iz originalne karte jer se nije lepo uklapao u njihov grafikon sa 12 jednakih delova.

Astrološki znaci određuju se prema položaju Sunca u odnosu na sazvežđe na dan kada se neko rodi. A prema pisanju portala Astrology Bay, ljudi koji su rođeni u znaku Zmijonoše su intelektualci koje su željni znanja. Imaju sjajan smisao za humor i harizmatični su, pa upravo tako osvajaju ljude oko sebe.

Advertisement

Oni su neposredni i uvek kažu ono što misle. Takođe, kroz život se vode snažnim osećajem za pravdu i veoma su strastveni – često razmišljaju srcem umesto glavom.

Međutim, mogu biti prilično impulsivni i skloni odugovlačenju. Skloni su ljubomori, a neretko imaju probleme s poverenjem. Njihov ponos ponekad vodi do arogancije.

Zmijonoše su veoma kompatibilne sa Ribama jer ova dva znaka su pravi kreativci koji lako dele svoje emocije i osećanja. Dobro bi se snašli i sa Jarčevima koji su ujedno i marljivi intelektualci, fokusirani na svoj profesionalni život.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy