Connect with us

Horoskop

4 paranoična horoskopska znaka: Stalno su u strahu od nečega

Objavljeno

-

U šarenom svetu astrologije, svaki horoskopski znak ima jedinstvene karakteristike, prednosti i izazove.

Znate li da postoje znakovi koji imaju tendenciju da preuveličavaju stvari, sumnjaju u sve oko sebe i ponekad vide senke tamo gde ih nema?

Ako je odgovor negativan, sledeća četiri znaka će vam pokazati suprotno vašim verovanjima.

Rak
Osećajan Rak brine za sve oko sebe i to ga često može dovesti do preterane zabrinutosti. Ako nije video bliske osobe nekoliko sati, već zamišlja najgore scenarije. Njegova empatija prelazi u strah da će nešto loše zadesiti one koje voli.

Device
Perfekcionistička priroda Device čini je pažljivom u svemu što radi. Ali, ta ista pažljivost može je dovesti do preispitivanja svake sitnice i zamišljanja zlih scenarija. Ako neka sitnica nije na svom mestu, Djevica će odmah pretpostaviti da je neko nešto menjao s nekom skrivenom namerom.

Advertisement

Škorpija
Poznata po svojoj intenzivnoj intuiciji, Škorpija može zamišljati razne scenarije i situacije. Kad joj nešto izgleda sumnjivo, ona će kopati dok ne dođe do srži stvari. Ako ste zaboravili odgovoriti Škorpiji na poruku, verovatno već zamišlja da nešto radite protiv njega.

Jarac
Ambiciozni Jarac želi kontrolisati sve aspekte svog života. Ako oseti da nešto nije pod njegovom kontrolom, paranoja mu može brzo preuzeti glavnu reč. Zamišlja li se Jarac da mu netko radi iza leđa? Veroatno da, jer uvek želi da bude korak ispred svih, prenosi Index.hr.

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Rođeni na ove datume nikad neće biti siromašni, sve što dotaknu uspevaju da pretvore u suvo zlato

Objavljeno

-

Objavio

Oni su rođeni pod srećnom zvezdom, naročito kada je novac u pitanju

Verovatno ih i sami poznajete – to su oni koji često pronalaze novac na ulici ili tu i tamo imaju neočekivane dobitke, možda i neko neočekivano nasledstvo.

Pritom je reč o ljudima koji i najobičnije ideje uspevaju da pretvore u suvo zlato i ostvare profit.

Sve što požele ostvari im se i to nije slučajno. Numerolozi i astrolozi smatraju da zvezde, ali i datum rođenja, imaju veze s tim.

Prema numerologinji Ani Halk, određeni dani u mesecu su posebno moćni, a ljudi koji su rođeni na te datume kao da su zaštićeni nekom nevidljivom energijom.

Advertisement

Reč je o ljudima koji su rođeni 1, 3, 10, 18, 19, 21, 22, 28. i 30. u mesecu.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h

Generated by Feedzy