Connect with us

Horoskop

HOROSKOP ZA FEBRUAR: Bikovi aktivniji, Rakove opterećuju finansije, Ribama nije baš najbolje…

Objavljeno

-

Foto: Profimedia

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period decembar 2020. godine, Astrolog Olga Savić


Na ulasku u februar sačekuje nas Sunce u znaku Vodolije, kao i Jupiter, Saturn i retrogradni Merkur. U znaku Riba se nalazi Neptun, u znaku Bika Uran i Mars. Mesec je u znaku Device a Pluton i Venera u znaku Jarca.

Odmah prvog februara Venera prelazi u znak Vodolije i sve do kraja prve dekade ovog meseca biće u vrlo bliskom kontaktu sa Saturnom, istovremeno praveći i kvadrat sa Uranom. Kontakte Venere i Saturna, pogotovo ove bliske baš i ne ljubimo naročito jer oni uvek donose ljubavna ograničenja, blokade, težinu a u nekim slučajevima i karmičke odnose ili ljubavne „povratnike“. Venera u kvadratu sa Uranom će ukazati na avanturistički nastrojen period i mnogobrojne kontakte preko društvenih mreža, površne i „brzinske“ ljubavne odnose.

Ljubavna iznenađenja i malo karme da sve to začini – pa šta čovek više može poželeti od prve dekade meseca? Još ako kažemo da se ovi aspekti vezuju i za finansije – onda dobijemo simboliku teškog sticanja a lakog rasipanja…..ma milina.

Venera je od 10. pa do 14. u konjukciji sa Jupiterom – ovo bismo mogli nazvati „udar sreće“ ili zbir srećnih okolnosti – nekog će potrefiti sreća u ljubavi ili sa parama, nekoga neće – ali u svakom slučaju u ovim danima imamo optimističniji pogled na okolnosti i dešavanja oko nas. 13. i 14. se Venera susreće sa retrogradnim Merkurom, pa evo prilika koje se ponavljaju i za koje ste mislili da ste ih propustili ili da su vam „pobegle“ – bilo da se te prilike vezuju za kontakte sa prošlim partnerima, prijateljima, poznanicima ili sa onima sa kojima ste se dogovarali po pitanjima posla i novca. A možda se neko reši i da vam vrati te pare koje vam duguje ko zna od kada….. U noći između 11. i 12. februara imamo mlad Mesec u znaku Vodolije. Slobodno očekujte da u periodu nakon njega krenu da izlaze mnogobrojne istine na površinu, one dugo zataškavane i gurane pod tepih. I uopšte nije važno koji je tip istina u pitanju i da li se vezuje za vas ili za ono što se oko nas dešava. Poenta je – biće iznenađenja, za neke prijatnih, za neke – baš i ne. Osamnaestog februara Sunce prelazi u znak Riba i počinje vladavina ovog znaka, što znači da nas okruglo trideset dana deli od proleća. Merkur 21. februara kreće direktnim hodom u znaku Vodolije, ali iz svoje senke neće izaći do kraja ovog meseca, što bi značilo da i dalje postoji oprez prilikom dogovora, bitnih odluka, potpisivanja i ostalog. Venera 25. februara prelazi u znak Riba. Venera u Ribama je egzaltirana, što znači da ispoljava svoje maksimalno dobre ali isto tako i maksimalno loše osobine. Ona će pokrenuti ljubavnu idealizaciju, romantiku, senzualnost ali isto tako će pokrenuti i tajne, prikrivanja, ljubavne i ostale izdaje, laži. Pa, kome šta zapadne….. Pun Mesec u devici je 27. februara. Pun Mesec kao pun Mesec – uglavnom nije dobar ni za šta, osim za oscilacije raspoloženja, nervozu i nesanicu, a u ovom slučaju – i za probleme sa zdravljem. Kao što se da videti – glavnu ulogu u ovom mesecu je definitivno preuzela Venera. Dotična planetica će nam vedriti i oblačiti a kako ćemo proći sa njom – videćemo. Srećno!!!!

Advertisement

OVAN Ljubav Venera, vaša partnerska planeta baš i nije u nekoj bajnoj poziciji u znaku Vodolije, ali ni vašoj planeti Marsu isto tako nije sjajno u znaku Bika. Oboje ste u nekim svojim problemima, s tim što partner ipak ima više razumevanja za vas nego vi za njega i daje vam podršku u vašim „lomatanjima“ i pokušajima da sredite sve situacije koje vam donose nervozu. Budite fini pa povremeno ne gledajte samo sebe, nego obratite pažnju i na voljeno biće i ispunite mu po koju želju. U suštini,vas dvoje ćete kroz februar prolaziti čas bajno i sjajno, čas u nekim kratkotrajnim frkicama i tenzijama. Ali, sve to pre ili kasnije dolazi na svoje mesto i kad sve saberemo i oduzmemo – nećete proći loše kroz ovaj mesec. Slobodni Ovnovi – povremeno dignite glavu od posla i obratite pažnju na svoje društvo, okruženje ili na društvene mreže. Hej, ima tamo zanimljivih osoba i dešavanja koja bi mogla da vam ulepšaju ovaj mesec.

Posao Finansijski segment je dosta osetljiva tema za vas i tokom februara – kod nekih Ovnova kroz potrebu da pronađu drugi posao koji će im dati stabilniju osnovu od dosadašnje, a kod drugih – kroz eventualna dodatna poslovna angažovanja. U ovom mesecu poboljšavate postojeće i proširujete kontakte i povezanost sa osobama koje dele vaše ideje ili sa kojima hoćete da pokrenete nove projekte. Ne žurite u dogovorima i ne donosite impulsivne odluke. Rešavanje papiroloških problema u drugom delu meseca. Zdravlje Prve dve dekade februara donose vam potrebu za više odmora i pojačan nivo stresa. Sklonost prehladama a kod starijih su mogući češći reumatski problemi i oscilacije pritiska.

BIK Ljubav Slobodni Bikovi će od ulaska u drugu dekadu februara postati aktivniji, njihov društveni život će krenuti uzlaznom linijom i imaćete do kraja meseca dosta zanimljivih momenata sa suprotnim polom. Sad, jako je malo verovatno da će se priče koje započnete u ovom periodu produbiti, više to liči na dobru ali prolaznu zabavu i avanturu – ali hajde da vidimo šta će se dogoditi baš kod vas. Eventualno bi početkom meseca moglo da dođe do pokušaja obnove kontakta sa nekim od bivših partnera, ali ne bih rekla da će to potrajati niti ići u nekom konkretnijem pravcu. Što se tiče zauzetih –kod vas je situacija šarena. Biće tu i lepih momenata i zajedničkih „akcija“ i dešavanja, ali biće povremeno i napetosti i stresnih trenutaka za oboje. Češće nego inače ćete morati da dajete podršku jedno drugom da pregurate ove dane. Tamo negde pred kraj februara tenzija će krenuti da popušta i vas dvoje ulazite u laganiji i mirniji period. Posao Ako mislite da vam je januar bio zahtevan i komplikovan poslovni mesec, onda se baš i nećete obradovati februaru koji kao da će dodatno zamrsiti sve ono što se zamrsiti može. Biće u njemu nekih zaista povoljnih momenata za vas, promocija, unapređenja ili novčanih nagrada – što će vas pozitivno iznenaditi, ali biće i dosta onih momenata koji će vam doneti stres i napetost, jurnjavu. Snage i volje imate više nego dovoljno ali ćete povremeno biti kratki sa živcima, naročito sa šefovima.

Zdravlje Nervni sistem je osetljiv. Mogući su problemi sa spavanjem, cirkulacijom, pritiskom, hormonski disbalansi. Još uvek ste u periodu osetljivosti grla i kompletnog respiratornog trakta.

BLIZANCI Ljubav Iako je vaš vladar retrogradan do ulaska u treću dekadu februara, ne mora da znači da će se to loše odraziti na odnos sa emotivnim partnerom. Šta više, taj „korak unazad“ – vraćanje na neke stare teme ili na pokušaj obnove komunikacije i emocije koja je u zastoju trenutno – može se pokazati kao jako povoljan po vaš odnos. I partner je voljan da se potrudi oko vas, pa ovaj februar može doneti kod pojedinih parova jake promene na bolje. Jedino imamo problem kod onih Blizanaca i njihovih partnera kod kojih postoje tajne, ljubomora, posesivnost. Pokušajte ovo da rešite (ako uopšte može da se reši) da biste mogli da nastavite zajedničkim snagama dalje. Napominjem da te tajne mogu uništiti neke odnose u ovom periodu, pa vi vidite da li vredi spasavati odnos u kojem ste ili otići iz njega. Slobodni Blizanci – dva reda novih dešavanja, red starih emotivnih priča. Vama će biti odlično, divan mesec za ljubav. Posao Informisanost i komunikacija sa postojećim ali i sa potencijalnim novim saradnicima obeležiće ovaj period. Pred vama je jedan vrlo aktivan mesec koji vam daje šansu da privedete kraju dosta toga što je do sada bilo na čekanju ali i da pokrenete nove poslovne projekte i ciljeve. Više obratite pažnju na konkurenciju, najpre iz bliskog poslovnog okruženja jer od njih možete dobiti netačne informacije ili će vam uvaliti „vruć krompir“ kad su obaveze u pitanju. Dobro za saradnju sa strancima, seminare, IT sektor Zdravlje Mlađim Blizancima je potrebno više odmora, ali i fizičke aktivnosti dok stariji mogu imati problema sa cirkulacijom, pritiskom, meteoropatskim tegobama.

Advertisement

RAK Ljubav Iako partner i vi imate dobre preduslove da ostvarite sklad tokom februara, pitanje je da li će vam okolnosti ići na ruku. Voljena osoba ima dosta situacija kojima je okupirana a neće baš uvek osećati podršku sa vaše strane, šta više – činiće joj se da je zanemarujete onda kada ste joj najpotrebniji – što može povremeno dovoditi do napetosti između vas dvoje. Takođe, postojaće momenti u kojima vaš partner može smatrati da ste neiskreni i da nešto prikrivate, što će posebno biti naglašeno u prvom delu meseca – naročito ako tada budete u intenzivnijem kontaktu sa prijateljima i u češćim druženjima i izlascima. Prosto rečeno – drago vam biće će biti zahtevnije nego inače i negde biste trebali da pokušate da pronađete prostor za dovoljno zajedničkih i opuštenih trenutaka. Slobodni Rakovi – simpatije da, avantura da, zanimljive osobe oko vas da, ali teško da možemo pričati o stabilnoj vezi…. Posao Finansijski segment će vas dosta opterećivati, ali biste u ovom periodu trebali da izbegnete da ulećete u pozajmice i kredite. Sačekajte poslednje dane februara – od tada lagano ulazite u stabilniju finansijsku fazu. Generalno gledano – ovo je zahtevan period za vas jer ćete morati da uložite mnogo truda, čekaju vas pregovori i papirologija koja će se iskomplikovati. Ako je za utehu – ovo su sve prolazne tegobe, koje ćete usput rešavati. Dobre vesti stižu u drugom delu meseca, a mogu se vezivati za inostranstvo. Zdravlje Prva polovina meseca sa većim oscilacijama imuniteta. Iz zahtevnog perioda izlazite lagano u drugom delu februara. Nervoza je naglašena i dalje.

LAV Ljubav Istovremeno jako lep i jako komplikovan period je pred zauzetim Lavovima. Jako lep – jer sada možete poboljšati odnos sa partnerom, krenuti put nekih zajedničkih planova i dogovora čak i po pitanju zaista ozbiljnih situacija – zajedničkog života, braka…..Jako komplikovan – jer ništa neće funkcionisati po vašim željama i moraćete da se konstantno prilagođavate i na neki način sebe stavljate u drugi plan (a to je za vas baš teško, jel da?). Topao savet – Saturn je naredne dve i po godine u vašem polju partnerstava – što pre naučite da se svet ne vrti oko vas, lakše će vam biti. Ljubav i podršku od partnera svakako imate – red je da date to isto drugoj strani. Slobodni Lavovi – za vas kreće zaista interesantan emotivan period, najpre od mladog Meseca u znaku Vodolije (vaše polje partnerstva) početkom druge dekade februara. Imaćete više novih prilika, čak i neke „povratnike“ koji će pokušavati da vas osvoje opet…. Posao Novi i stari poslovni kontakti će se pokrenuti odmah po ulasku u februar, ali je period za ozbiljnije dogovore i potpisivanje ugovora tek od ulaska u treću dekadu meseca. Lavovi u ovom periodu mogu napraviti ozbiljne poslovne konekcije i ući u priče koje ih mogu na duži rok pratiti i donositi im finansijsku stabilnost. Te finansije će vam povremeno predstavljati problem, ali u drugom delu meseca sledi lagani oporavak. Obratite pažnju na odnos sa autoritetima i šefovima – ne brzajte i ne unosite nervozu. Zdravlje Dosta se energetski trošite, a snage vašeg organizma sada baš i nisu na vrhuncu. Više odmarajte i praktikujte laganu fizičku aktivnost. Prijale bi vam šetnje i plivanje.

DEVICA Ljubav Device u partnerskim odnosima imaju dobre predispozicije da reše mnoge situacije sa partnerom koje su u proteklom periodu pravile problem ili bile gurane pod tepih. Sada je vreme za iskrene i otvorene razgovore, pa čak i ako oni u nekom momentu budu bolni po oboje. Prosto rečeno – morate znati i partner i vi na čemu ste tačno i kakva je situacija u vašem odnosu – postoji li prostor za sređivanje, stabilizaciju i kvalitetan nastavak vaše veze. Neće biti dobro ukoliko ono o čemu ćutite, bilo partner ili vi – „samo od sebe“ izađe na svetlost dana jer može dovesti do dubljih rascepa u vezi, a u nekim slučajevima – čak i do prekida. Slobodne Device – vaše polje posla i svakodnevnih aktivnosti postaje vrlo zanimljivo i uzavrelo tokom februara. Takođe, društvene aktivnosti,druženja i društvene mreže – daju vam mogućnosti za lepa nova poznanstva i kontakte koji mogu ići u pravcu ozbiljnih ljubavnih priča. Posao Iako će jednim delom vaše poslovno funkcionisanje tokom februara biti skopčano sa teškoćama, ponavljanjima, odlaganjima vama bitnih situacija, ispravkama – to ne znači da pred vama nije izuzetno dobar period. Čak i ako odnosi u kolektivu budu povremeno mesto nerviranja, ipak ćete uspeti da uz pomoć saradnika pokrenete neke važne poslovne priče i projekte. Nekim Devicama se mogu otvoriti i mogućnosti za promenu posla na bolje, za unapređenje ili za finansijske povoljnosti. Zdravlje Stres, oscilacije imuniteta i mogućnost za bakteriološke i virusne infekcije biće prisutni tokom prvog dela meseca. Starija populacija će biti osetljiva na promenu vremena, tegobe sa cirkulacijom i pritiskom.

VAGA Ljubav Kad su Vage u partnerstvima u pitanju, imamo dve „struje“ – Prvo, odnosi koji su na bilo koji način oštećeni tajnama, ljubomorom, sumnjama (sa čije god strane da ovo ide ili je pak obostrano) – imaće velike klackalice tokom februara i iznošenje neprijatnih istina na videlo, što lepo može uzdrmati odnos. Drugo, odnosi koji su u svojoj suštini stabilni – gde može biti vrlo podsticajnih i zanimljivih dešavanja, pa čak i dizanja veze na viši nivo ili planiranja potomstva. No, pošto život retko kada da da je baš sve crno ili belo, najverovatnija mogućnost je da će u partnerskim odnosima kod Vaga biti i jako lepih ljubavnih momenata, ali i situacija koje će zahtevati otvoren razgovor i iskrenost da bi bile rešene na pravi način. Slobodne Vage – vaše polje uživanja, ljubavi i zadovoljstava je krcato planetama tokom februara. Biće tu i novih, ali i starih priča – na vama je da mudro odaberete na koju ćete se stranu okrenuti. Posao Imaćete sposobnost da vrlo kreativno rešavate bilo koju problematiku koja se pojavi tokom februara. A hoće. U prevodu – snalazićete se, presipati iz šupljeg u prazno, ali kao krajnji ishod – rešićete sve i to iznenađujuće povoljno po vas. Teškoća hoćete imati, ali imaćete i uspeha i to više nego što mislite. Vage očekuju i dodatna poslovna angažovanja, nešto na šta nisu računale ali što im može pribaviti finu novčanu sumu. Više povedite računa o novcu – neoprezni ste i troškarite previše. Zdravlje Uglavnom je zdravstveni segment povoljan tokom februara. Nešto više stresa vam stoji, a kod starijih su mogući hormonski problemi, oscilacije pritiska i reakcije na promene vremena.

ŠKORPIJA Ljubav Partner i vi ste u nekim vrlo sličnim situacijama tokom februara. Vi ste pritisnuti poslom i privatnim obavezama, partner je pritisnut poslom i nekim situacijama koje mu grickaju živce i opterećuju ga. Razumevanja jedno za drugo imate, kao i potrebu da se prilagodite – ali je pitanje da li će to baš uvek funkcionisati tokom ovog perioda. Jer, moguće je da baš onda kada vam je voljena osoba najpotrebnija – ona je u svojim obavezama ili da baš onda kada ste vi njoj najpotrebniji – vi ste suviše nervozni od pritisaka i nemate volje niti živaca za nju. Tako ćete vas dvoje tokom februara talasati od ljubavi do nervoze i obrnuto. Ono što će vas lepo „držati“ su strasti, pa gledajte da se na taj način što češće „podržavate“. Slobodne Škorpije – biće tokom februara nekih muvkanja, nekih dopisivanja i komunikacije, ali tek od ulaska u treću dekadu možemo pričati o pravom razvoju situacije kod vas. Posao Intenzivan poslovni period se nastavlja i tokom februara. Naravno, kad kažem „intenzivan“ mislim da vam neće biti lako ni malo i da čak u nekim momentima možete imati ozbiljne probleme i nesuglasice sa onima sa kojima sarađujete, pa čak i prekid odnosa. S druge strane – očekuju vas dosta jaki finansijski tokovi, što će vam itekako dati motiv i volju da nastavljate dalje. Manji problemi sa papirima, kaznama ili porezima. Ako ste privatnik – razrađujete posao u većoj meri i privlačite klijentelu. Zdravlje Manje – više slična situacija kao u proteklom mesecu – problemi sa grlom, disajnim putevima, ušima, sinusima. Slabija cirkulacija i oscilacije pritiska starijim Škorpijama.

Advertisement

STRELAC Ljubav Partner ima volju da rešava neke situacije iz prethodnog perioda, spreman je na otvoren i iskren razgovor sa vama. I vi takođe želite da neke nesuglasice, problemi koji su vam pravili dar mar konačno budu rešeni i da se na njih stavi tačka. Iz ovih razloga, oboje ćete biti spremniji da se prilagodite i posvetite jedno drugom. No, da ne bude baš sve savršeno pobrinuće se neke informacije, pogrešno poslate poruke, pogrešno intonirane reči – neka zavrzlama koju samo retrogradni Merkur može da napravi – što može dovesti do situacija kada ćete morati da istolerišete i nešto što vam nikako ne odgovara. A i ne morate – možete da nastavite da se svađate ako vam je baš to volja. Slobodni Strelčevi – vama će da se vraćaju bivši, da se pojavljuju novi – sve u svemu, imaćete jedan izuzetno živ i dinamičan mesec u kojem vam ni u jednom trenutku neće biti dosadno. Provodite se, opustite se, volite se. Posao U prve dve dekade februara priberite svoje živce čvrsto, jer će vam biti potrebni. Ni jedan dogovor neće ići onako kako je zamišljeno, ni jedan papir neće biti završen na vreme, konstantno ćete se suočavati sa odlaganjima i odbijanjima,a da ne pričam o tome da ćete vi biti rasejani i neorganizovani, pa ćete verovatno neke poslove raditi iz više puta. Naravno, retrogradni Merkur. Od ulaska u treću dekadu će biti bolje. E, ali ovaj vas Merkur neće sprečiti da napravite mnogo dobre poslovne priče i zaradite. Zdravlje Osetljivost disajnih puteva. Potrebna vam je šetnja i boravak na svežem vazduhu (tamo gde ga ima). Budite oprezniji u saobraćaju. Sklonost povredama. Stariji – cirkulacija, pritisak.

JARAC Ljubav Ulazite u period kada možete dosta toga pozitivnog učiniti za odnos u kojem ste, naročito tokom drugog dela februara. U mnogim odnosima će se promeniti način funkcionisanja, doći će do više otvaranja i spremnosti za prilagođavanje. To ne znači da vam je februar cveće i proleće, moraćete itekako da se potrudite da sve ovo funkcioniše i svakako je da ćete povremeno imati situacije koje će vas vraćati korak unazad, ali je evidentno da sada zaista pravite jedan veliki zaokret i na korak ste do stabilne faze u svojoj vezi. Ukoliko ste u braku, obratite više pažnje na sektor finansija koji može povremeno praviti problem – naročito ako se u ovom mesecu budu znatnije pojačavali troškovi vezani za ukućane, posebno decu. Slobodni Jarčevi – baš onda kada vam bude izgledalo da su vas svi lepi aspekti zaobišli i da vam se ništa ne dešava po pitanju ljubavi – kolo sreće će se okrenuti u vašu korist. Lep i strastan mesec je pred vama. Posao Finansijski sektor će vas povremeno žuljati, posebno ukoliko budete uletali nepromišljeno u neke investicije ili finansijske rizike. Ovo je put koji će neke odvesti do dobitka, ali mnoge od vas – i do gubitka. Zato, ne igrajte se novcem! Budite mudri, prostora za zaradu imate ali samo ako se budete vodili svojim osnovnim principima – strpljenjem i upornošću. Generalno gledano – dobar mesec, ali tek uvod u prave stvari za vas koje se značajnije pokreću od drugog dela februara. Zdravlje Problemi sa grlom,disajnim putevima, stomakom, stresom. Starija populacija može imati tegobe sa cirkulacijom, promenljiv pritisak.

VODOLIJA Ljubav Pa drage Vodolije, dobro došle u mesec u kojem je čak pet planeta kod vas. Mislim….čisto da se zna ko je glavni baja među znakovima trenutno, jel da? Sunce će se pobrinuti da sijate, Venera da plenite lepotom i šarmom, Jupiter će vam dati snagu i prodornost ali i pravednost, Saturn će da učini da budete jaki, da ne odustajete ni od čega. Retrogradni Merkur će do 21-og doduše da učini da kasnite i da povremeno bagujete, ali od tog perioda na dalje – da budete prvi u svemu. I šta je tu sad problem? Pa ništa. Malkice, samo malkice ćete biti teški kao crna zemlja, ali sa sve leptirićima i nežnim rečima zbog te Venere pa će vaše emotivne relacije malo da cvetaju, malo da varniče. Partner i vi ćete se povremeno koškati, ali ćete se opet spajati i lepiti strašću i ljubavlju. Ma milina. Slobodne Vodolije – privlačiti suprotni pol hoćete svakako, ali da li ćete nešto konkretno uraditi – evo ne znam. Nešto ne bih rekla, ali demantujte me…. Posao Taj retro Merkur će vas kočiti malo u prve dve dekade meseca. Kasnićete na sve strane, ali ćete se izvlačiti, malo u varijanti „šta ćeš, viša sila“, ali više na šarm. Bitno je da ćete i pored kašnjenja, stizati da obavite sve. I ne samo da obavite, nego i da zaradite. I ne samo da zaradite, nego i da potrošite. No, generalno gledano – za vas je ovo period kada ste traženi, kada izbijate u prvi plan i kada itekako možete napraviti dobre poslovne dogovore (potpisujte ih posle 21-og, kad prođe retro Merkur). Zdravlje Dobićete koje kilo, pa ćete ga onda izgubiti zbog nerviranja, žurbe, stresa. Pa ćete onda opet da se ugojite. Kako šaltate sa kilažom, tako ćete šaltati i sa pritiskom, cirkulacijom, hormonima. Krećite se!

RIBE Ljubav Nije baš sjajna situacija zauzetim Ribama u ovom mesecu. Tek maltene od samog kraja februara ulazite u fazu razrešavanja, mogućih poboljšanja sa osobom koju volite. Do tada – prenaglašeno dvanaesto polje koje uvek govori o nekom povlačenju, preispitivanju, moguće pojačanoj sumnji, ljubomori, nedoumicama – pratiće Ribe sve do punog Meseca u partnerskom znaku Device koji će u suštini predstaviti i kulminaciju svega što ste se sa sobom (i sa partnerom) dogovorili (ili niste). U prevodu – sukob u odnosima može postojati a neke veze mogu čak doći i do svojih krajeva. Savet za vas – preispitajte šta vas u odnosu sa partnerom zaista, istinski i realno muči…..a šta su samo vaši strahovi i nesigurnosti…..Slobodne Ribe – bivša poznanstva i partnerstva su vrlo aktuelna, pa nemojte biti iznenađeni ukoliko vam prošlost pokuca na vrata. Za novitete – od treće dekade meseca. Posao Još jedan dosta zahtevan mesec je pred vama, ali ćete rezultate svog truda i nerviranja početi intenzivnije da vidite od ulaska u treću dekadu februara. Vrlo obratite pažnju na svu dokumentaciju i na sva papirološka pitanja, jer ovde može biti teškoća, propusta, pa čak i kritike ili kazni od strane osoba koje su iznad vas. Budite spori u odlučivanju i spori u reagovanju na provokacije koje mogu dolaziti iz vašeg radnog okruženja. Osećate da vam neki ljudi nisu naklonjeni, ne pridajte im pažnju. Zdravlje Problemi sa spavanjem. Kod nekih – bićete konstantno letargični i pospani, kod drugih – nesanica. Starije Ribe mogu imati problem sa cirkulacijom i krvnim sudovima.

VRATITE SE U FORMU UZ OVIH 20 VEŽBI: Idealan kućni TRENING! (VIDEO)

Advertisement

Izvor: Espreso

Horoskop

Hladni kao led: Ovo su 4 najneemotivnija horoskopska znaka

Objavljeno

-

Objavio

U modernom svetu gde se emocije često cene i ističu, postoje pojedinci koji, kako se čini, kao da kroz život prolaze s gotovo neverovatnom pribranošću. Za one koji se pitaju zašto neki ljudi pokazuju manje emocionalnih reakcija od drugih, astrologija nudi intrigantne uvide i otkriva četiri horoskopska znaka koji su poznati po svojoj tendenciji prema staloženosti i smirenosti, piše Mixer.hr.

Iako se često smatraju manje emotivnima, njihove osobnosti imaju svoje jedinstvene karakteristike koje ih čine intrigantnim subjektima u svetu astrologije. Kroz analizu njihovih osobina, pokušaćemo dublje da razumemo šta čini ove znakove tako suzdržanima u svojim emocionalnim izražajima.

Jarac: Praktičnost kao ključ uspeha

Jarčevi su poznati po svojoj praktičnosti i ambiciji, uvek nastojeći mirno i usredsređeno da ostvare svoje ciljeve. Njihova sklonost logici često prevazilazi emocionalne impulse, što ih čini izuzetno odlučnim u ostvarivanju svojih ambicija. Njihova rezervisanost može izgledati da se distanciraju, ali zapravo predstavlja njihovu posvećenost postizanju opipljivih rezultata.

Vodolija: Vizionar sa analitičkim pristupom

Vodolije se ističu kao vizionari unutar zodijaka, stavljajući intelekt i inovacije ispred emocionalnih impulsa. Njihova analitičnost ih često usmerava ka racionalnom pristupu situacijama, što može stvoriti utisak distance od emocionalnih uticaja. Kada naiđete na smirenu i staloženu Vodoliju, to je znak njihove posvećenosti racionalnom razmišljanju.

Devica: Pravi perfekcionista

Device su poznate po pedantnosti i usredsređenosti na detalje, težnji za redom i preciznošću. Iako im je veoma stalo do svojih voljenih, njihov metodičan način ponašanja može stvoriti utisak emocionalne odvojenosti. Kada primetite da Devica drži hladnokrvnost u izazovnim situacijama, to je verovatno rezultat njihove posvećenosti održavanju reda i ravnoteže.

Advertisement

Škorpija: Intenzivan posmatrač

Škorpije, iako poznate po svojoj strastvenoj prirodi, razvile su jedinstvenu sposobnost da sakriju svoje emocije. Njihove oštre veštine zapažanja i strateško razmišljanje omogućavaju im da se kreću u emocionalnim situacijama sa određenom distancom. Kada primetite da Škorpija zadržava prisebnost, možda je nameran izbor da pažljivo procenite i reagujete na okolinu.

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h