Connect with us

Horoskop

HOROSKOP ZA 24. SEPTEMBAR: Kome je ugroženo ZDRAVLJE, a ko će biti na DOBROM DOBITKU? OBRATITE PAŽNJU

Objavljeno

-

Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

Blizance u večernjim satima očekuju zanimljivi susreti


OVAN

Koliko god se danas trudili da pravite smernice mnogi planovi će vam pobeći iz vida. Nije do vas nego do nekih oklonosti. Ipak je ovo dan iznenađenja ali ne neprijatnih stvari. Važne emotivne promene su se već dogodile. Zdravlje je dosta dobro.

BIK

Finansijske kočnice neće poremetiti vaše dnevne poslovne rutine i aktivnosti. Imate dobar osmeh za sve prepreke koje uspešno prevazilazite. Na emotivnom polju danas je vaš stepen fleksibilnosti doveden do maksimuma. Proverite celu krvnu sliku.

BLIZANCI

Otvorenost je pola uspeha na današnjem sastanku. Ipak, ako se nađete u bilo kakavoj nedoumici postavite neki uslov. Nalazite se među onima koji traže da ih pogodi strela ljubavi. Zato do večeri imate zanimljive susrete. Moguće disajne smetnje.

RAK

Osim pada energije možete imati i veliki pad optimizma. Zato ste neraspoloženi i za bilo kakavu komunikaciju. Partner očekuje da mu se posvetite više nego što to inače činite. Niste ravnodušni ali ste odsutni i zabrinuti. Zdravlje je veoma dobro.

LAV

Pokušajte da vas današnje ambicije ne prevaziđu u akcijama. Mogućnosti su vam danas malo sužene, pa povedite računa o boljoj organizaciji. Razmazili ste partnera toliko da sami sebi zamerate njegovo ponašanje. Odlično se osećate na polju zdravlja.

DEVICA

Iako postoji jedan razlog da budete nepromišljeni vi donosite odluke veoma pažljivo. Zato možete biti na dobrom dobitku u finasijama. Danas ste preko šarmantni i dopadate se osobama koje nikada ne biste birali za partnere. Solidno zdravlje.

VAGA

Danas nije najpovoljniji dan da se dobro ili najbolje organizujete. Možete planirati koliko hoćete ali vam se događaju nepredviđene okolnosti. Kada je ljubav u pitanju dan obećava zadovoljstvo na zajedničkom planu. Problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA

Ne možete ostati po strani na poslovnom planu iako to danas želite najviše. Neki ishodi mogu zavisiti isključivo od vas, pa se dobro fokusirajte. Partnerski odnosi su prevrtljivi i vibriraju nesigurnošću. Odlično je vaše opšte zdravlje.

STRELAC

O slobodnom vremenu morate odlučiti unapred i dobro rasporediti dnevni ritam i energiju koju trošite na poslovne aktivnosti. Okrenuti ste potpuno drugim obavezama, mnogo više nego zadovoljstvu i ljubavi na ličnom planu. Nemate promene u zdravlju.

JARAC

Važno je da danas držite jezik pod kontrolom jer lako ulazite u velike sukobe. Nije vam bitno sa kim ste u svađi samo je važno da pobedite. U prilici ste da birate, pa nemojte dozvoliti da budete birani. Otvorite oči. Neke tegobe se ponavljaju.

VODOLIJA

Današnje odluke menjaju tok vašeg dela poslovanja. Ipak dajte sebi malo jutarnjeg vremena da pripremite strategiju. Pravi način da uživate u partnerskim odnosima jeste da budete u tajnoj vezi. Ukočeni ste iako to nije česta pojava za vas.

RIBE

Danas uzmite sve ponude koje dolaze do vas a odbacite one koje stvarno ne želite. Ipak ne zaboravite na obećanja koja ste sami sebi dali. Budite predusetljivi prema partneru jer je specijalno senzitivan na vaše reči. Zdravlje veoma dobro.

Izvor: Espreso

Advertisement


OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *