Connect with us

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Škorpija i Jarac moraju da pokažu koliko su ambiciozni, Rak rešava ljubavni problem, a vi?

Objavljeno

-

FOTO: YOUTUBE/MOVIECLIPSTRAILERS

Pročitajte dnevni horoskop za 11. februar!


Ovan
Danas se odlično osećate. Dogovorite se sa partnerom kako da provedete vreme, da vam bude zanimljivije. Ne odlažite obaveze koje imate, nego budite brži.

Bik
Trebalo bi da danas odradite što više obaveza, veoma ste energični. Ambicioznost se ceni na poslu. Prijatelji su tu za vas da vam daju dobre savete.

Blizanci
Ne opterećujte partnera problemima koje imate na poslu. Posvetite više vremena osobi sa kojom se dobro slažete. Može tu da bude nešto više od površnog poznanstva.

Rak
Budite odlučni što se tiče odluka koje se tiču ljubavi. Pokušajte da sa partnerom rešite odmah probleme, ne odlažite neprijatne razgovore. Privedite obaveze kraju.

Lav
Nemate dovoljno energije da se posvetite ljubavi. Partner se oseća pomalo zapostavljeno. Moguće je neko poznanstvo preko prijatelja, ako ste slobodni.

Devica
Romantični ste. Uradite nešto lepo za partnera, trebalo bi da ga iznenadite da biste probudili strasti. Preko posla možete da upoznate neku zabavnu osobu koja će da vam se dopadne.

Vaga
Ne obraćajte pažnju na to šta drugi pričaju o vama. Pratite svoj unutrašnji glas. Kreativni ste i lako dolazite do rezultata.

Škorpija
Izvesne su dobre vesti u vezi sa poslom. Danas je odličan dan za dogovore i nove početke. Moguće su nove poslovne priče i poduhvati.

Strelac
Partner može da bude od pomoći i velika podrška. Potrudite se da više komunicirate. Moguć je kraći poslovni put.

Jarac
Danas je odličan dan za posao i novac. Budite aktivniji i uvedite neke promene što se tiče trošenja i štednje. Neka mlađa osoba može da vam bude od pomoći da biste napredovali na poslu. Primenite svoje ideje.

Vodolija
Danas ste jako nervozni i želite da u vezi sve bude kako ste zamislili. Nije to baš kako ste zamislili. Pravite kompromis sa partnerom. Ako ste slobodni, nećete da menjate ništa danas što se tiče ljubavi.

Ribe
Ne ostavljajte obaveze za neki drugi dan. Fokusirajte se na ono što je prioritet. Ipak, nađite više vremena za odmor posle posla, da ne bi osetno sav napor uticao na vaše zdravlje.


ZDRAVO MRŠAVLJENJE: 7 Jednostavnih i sigurnih načina za BRZI GUBITAK KILOGRAMA


Izvor: Mondo

Horoskop

KREĆU DANI NOVCA, A OVO JE RITUAL ZA PRIVLAČENJE PARA: Ovakvo nešto morate PROBATI

Objavljeno

-

Objavio

Horoskop, Foto: Profimedia


Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost


Ulazak Marsa u znak Bika na dan 5. jula 2022. godine donosi konačno malo olakšanja i lepote u užurbane, vrele dane. Ova moćna planeta nas poziva na uživanje, ali najavljuje i odluke vezane za novac i vrednosti.

Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost. Bik će malo usporiti energičnog Marsa, ali će on sa Venerom, vladarkom lepote, ljubavi i novca, ipak napraviti dobar spoj.

Ljubiteljima rituala neće promaći da tranzicija Marsa počinje baš u utorak, dan novca, a njime vlada upravo Mars! Zato, evo najjednostavnijeg načina da prizovete obilje i bogatstvo. Pre svakog rituala, pa i ovog, važno je da formulišete svoju nameru, kao i da energetski očistite prostor oko sebe.

Nameru možete da zapišete na papir, jer je time prenosite iz mentalnog u realni svet. Za energetsko čišćenje se obično koristi dim mirisnog štapića ili suve žalfije, a primenjuje se i zvuk u vidu odgovarajuće umirujuće muzike.

Odaberite sveću u skladu sa svojom namerom, a za privlačenje novca se savetuje da ona bude crvene ili zelene boje. Stavite je u odgovarajući svećnjak, tako da može bezbedno da gori, a dok je palite, izgovarajte naglas svoju nameru. Ona treba da bude pozitivno formulisana, a ne da sadrži reči tipa „nemati, siromaštvo, sirotinja, nestašica, nemaština“.

Ostanite da gledate u plamen dok zamišljate ostvarenje svoje namere. Ako primetite da, u mislima, nailazite na neke prepreke, zapišite ih na papir. Nakon nekoliko minuta, polako zapalite taj papirić i ostavite ga da izgori u nekom metalnom sudu, a pepeo kasnije prospite po najbližem travnjaku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h