Connect with us

LIFESTYLE

7 NAVIKA USPEŠNIH LJUDI: Uvek doručkuju, puno čitaju i nikada ne troše vreme na jednu vrstu prijatelja

Objavljeno

-

Foto: GULIVER/GETTY IMAGES PLUS/ISTOCK/DEMAERRE

Ovih sedam navika menjaju život iz korena!


Ako želite da budete uspešniji, da imate više novca i vremena za uživanje u životu, pratite ove savete.

Ovo su navike ljudi koji su uspešni u životu, čime god se bavili!

1. Ustaju rano

Stižu sve da završe, ceo dan je njihov. Doručkuju i potom imaju i energiju za taj dan! Pročitajte šta nutricionisti nikada ne doručkuju kako biste odabrali prave namirnice.

2. Odlaze na spavanje uvek u isto vreme

Ovo je česta preporuka nutricionista za dobar imunitet, redovan san je veoma važan za ceo organizam. A ako planirate da ustanete rano i iskoristite ceo dan, trebalo bi da legnete osam sati ranije.

3. Provode vreme sa pravim ljudima

Onima koji ih inspirišu da postanu bolji, ne onima koji ih kritikuju, gnjave ih nevažnim problemima, ogovaraju, lenčare… Ne troše vreme na „energetske vampire“.

4. Vežbaju

Redovna fizička aktivnost nije samo put do bolje figure, već i do bistrijih misli i bolje koncentracije.

Foto: GULIVER/GETTY IMAGES/NANDO MARTINEZ

5. Čitaju

Vole knjige i mogu da se „izgube“ u njima. Odaberite žanr romana koji vam odgovara, knjige o ličnom napredovanju, bilo šta što vam prija.

6. Jure svoje ciljeve

Ne odustaju, ne dozvoljavaju da im okolina kaže da to neće moći, već hrabro uvek idu napred. To zahteva vreme i trud, i spremni su da izdvoje oba!

7. Razmišljaju

I to fokusirano. Makar i pod tušem! Studije su pokazale da je 15-30 minuta veoma skoncentrisanog razmišljanja dnevno veoma dobro za moždane funkcije.


OVO JE REDAK SIMPTOM KORONE, A MISLITE DA JE NEŠTO SASVIM NORMALNO: Svi ga shvatate OLAKO, a može biti VEOMA OPASNO


Izvor: Mondo

Horoskop

KREĆU DANI NOVCA, A OVO JE RITUAL ZA PRIVLAČENJE PARA: Ovakvo nešto morate PROBATI

Objavljeno

-

Objavio

Horoskop, Foto: Profimedia


Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost


Ulazak Marsa u znak Bika na dan 5. jula 2022. godine donosi konačno malo olakšanja i lepote u užurbane, vrele dane. Ova moćna planeta nas poziva na uživanje, ali najavljuje i odluke vezane za novac i vrednosti.

Sve do 20. avgusta biće nam posebno važna materijalna dobra i fizička udobnost, a privlače nas lepe stvari koje imaju neku trajnu vrednost. Bik će malo usporiti energičnog Marsa, ali će on sa Venerom, vladarkom lepote, ljubavi i novca, ipak napraviti dobar spoj.

Ljubiteljima rituala neće promaći da tranzicija Marsa počinje baš u utorak, dan novca, a njime vlada upravo Mars! Zato, evo najjednostavnijeg načina da prizovete obilje i bogatstvo. Pre svakog rituala, pa i ovog, važno je da formulišete svoju nameru, kao i da energetski očistite prostor oko sebe.

Nameru možete da zapišete na papir, jer je time prenosite iz mentalnog u realni svet. Za energetsko čišćenje se obično koristi dim mirisnog štapića ili suve žalfije, a primenjuje se i zvuk u vidu odgovarajuće umirujuće muzike.

Odaberite sveću u skladu sa svojom namerom, a za privlačenje novca se savetuje da ona bude crvene ili zelene boje. Stavite je u odgovarajući svećnjak, tako da može bezbedno da gori, a dok je palite, izgovarajte naglas svoju nameru. Ona treba da bude pozitivno formulisana, a ne da sadrži reči tipa „nemati, siromaštvo, sirotinja, nestašica, nemaština“.

Ostanite da gledate u plamen dok zamišljate ostvarenje svoje namere. Ako primetite da, u mislima, nailazite na neke prepreke, zapišite ih na papir. Nakon nekoliko minuta, polako zapalite taj papirić i ostavite ga da izgori u nekom metalnom sudu, a pepeo kasnije prospite po najbližem travnjaku.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h