Connect with us

Horoskop

3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE ZASIJATI OVOG NOVEMBRA: Sve se dešava baš onako kako ste zamislili

Objavljeno

-

Sreća, Foto: Profimedia

Na ljubavnom polju cvetate, jasno se vidi sklad i harmonija koji vašoj duši daju spokoj i lepotu


Sunce, Mars i Merkur ulaze u Škorpiju 5.novembra 2011godine.

Bitno je da sačuvamo optimizam jer kada energija Škorpije zarobi lagume naše duše vazduh postaje gust …..

Ko će imati najviše sreće u novembru mesecu?

Blizanci– vama je oktobar obojen Škorpijom, imate tri planete u polju posla što vam donosi jasne i precizne milsi i jaku intuiciju. Jasno znate šta dalje želite. Sada ne upadate u zamke prošlosti kada je ljubav u pitanju, čak vam se rađa ideja o proširenju porodice jer sa partnerom doživljavate jaku Škoroijonsku stras. Samo napred i ne gubite vreme na site stvari i detalje. Uhvatili ste uzde života i idete napred, piše magazinnovosti.

Lav– u novembru vi podvlačite crtu kada je posao u pitanju zajedno sa partnerima i nadređenima. Rezultat je fenomenalan jer ste dali 100% sebe. Sada vam sledi nagrada koji vi i očekujete. Kako vreme prolazi vi ćete imati želju za promenom posla i ta šansa će vam se ukazati krajem meseca ali DOBRO razmislite da li treba da je prihvatite. U ljubavi jasno vidite trud i rad partnera i prija vam njegova posvećenost.

Vaga– napokon dolazi vaših pet minuta na svim poljima. Karijera odlična sledi vam povišica. Zasluge dobijate i nadređeni su prezadovljni vašim radom. Kako se približava kraj godine vi sabirate utiske i svesni ste da posle ove nagrade idete lestvicu više i da za vas nema granice.

Na ljubavnom polju cvetate, jasno se vidi sklad i harmonija koji vašoj duši daju spokoj i lepotu. Vi kada ste u toj energiji nepobedivi ste!

Izvor: Espreso

Horoskop

OVIM HOROSKOPSKI ZNAKOVI IMAJU „ZMIJU U DŽEPU“: Da li je i VAŠ na spisku?

Objavljeno

-

Objavio

Ilustracija, Foto: Profimedia


Kako astrolozi tvrde tri znaka Zodijaka spadaju u one za koje se u narodu kaže da se ponašaju kao da im je „zmija ušla u džep“


Skoro svi novac smatraju važnim, ali kako astrolozi kažu postoje horoskopski znaci koji su prave škrtice kada je o parama reč.

Nekima teško pada kada treba da se „uhvate“ za novčanik.

Kako astrolozi tvrde tri znaka Zodijaka spadaju u one za koje se u narodu kaže da se ponašaju kao da im je „zmija ušla u džep“.

1. Ovan

Na vrhu liste najvećih tvrdica je definitivno Ovan. Predstavnici ovog znaka vole novac i rado ga štede. Imaju ustaljene finansijske navike i u stanju su da rade uporno čak i po dva posla, a novac koji zarade brižljivo štede i nerado ga troše, ali nisu spremni ni da ga pozajme drugima. Ovnovi će uvek imati para, a kao partneri nisu voljni da ulažu novac u zajedničku kasu. Oni su solo igrači i što je njihovo ne dele.

2. Lav

Oni vole luksuz i skupe stvari, ali radije da im ih neko pokloni nego sami da ih kupe. Lavovi uglavnom imaju novac i dobro su situairani, ali ga će ga retko potoršiti na druge . Imaju potrebu da u svemu budu prvi, pa tako i imućstvu. Retko ćete sresti predstavnika ovog znaka koji je „široke ruke“. Oni se ne hvataju za novčanik olako već sav višak zarade ulažu u štednju ili luksuznu imovinu koju jednog dana mogu lako da unovče.

3. Strelac

Ovaj znak Zodijaka čuva novac, ali ga radije nego druga dva troši na članove porodice. Strelac vam neće nikada sam ponuditi pomoć u novcu, ali ako mu zatražite pomoć uz dovoljno dobre argumente, možda vam i izađe u susret. Pripadnici ovog znaka Zodijaka mnogo brinu za budućnost, pa su zbog toga skloni da budu štedljivi.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h