Connect with us

Film

POSLE NOVE EPIZODE „BESE“ POSTAVLJA SE KLJUČNO PITANJE: S kim će se Uroš Perić UDRUŽITI U SVOJOJ OSVETI? (FOTO)

Objavljeno

-

Besa, Foto: YouTube Printscreen

Ponovo u Beogradu, Uroš (Raša Bukvić) shvata da ne sme da bude pored ćerke i unuka


Zahuktava se druga sezona popularne serije Besa. I dok nam je početak sezone ponovo izvukao tepih ispod nogu, a treća epizoda bila malo sporija, četvrta nam je nagovestila da ranjeni vuk Uroš Perić kreće u osvetu, ali i da će mu trebati partner jer ne može sve sam.

Ponovo u Beogradu, Uroš (Raša Bukvić) shvata da ne sme da bude pored ćerke i unuka, zbog njihove sigurnosti, mada i nije da ćerka želi da ga vidi. Kao što smo videli i otac mu je preminuo (Miodrag Krivokapić). Ipak na kraju ove epizode, videli smo da je na pomolu partnerstvo koje nismo očekivali. Pored njega, pošto sve ovo kao što vidite shvatamo vrlo ozbiljno i navijamo svake nedelje, razmišljali smo ko su ljudi koji mogu da u konačnoj osveti pomognu Urošu Periću.

FOTO: PRINTSCREEN / YOUTUBE / BESA TV SERIES

Divna Dukić (Hana Selimović) je inspektorka Interpola koja je u prošloj seoni prva i otkrila vezu između Perića i Dardana Beriše. Čak, u prvoj epizodi vidimo da ga je ona upucala dok je Uroš pretio inspektoru Kociju. Međutim, tri godine kasnije, Divna nije zadovoljna kako njen nadređeni (Miloš Timotijević) radi svoj posao, niti je bila srećna kao se ponašao prilikom hapšenje Perića. Plus, sa njenim privatnim problemima, gde bivši muž sa svojim političarskim vezama pokušava da joj otme starateljstvo nad detetom, inspektorka Dukić je besna i rastrzana žena između pokvarenih ljudi, i kao takva postaje idelani saveznik za našeg glavnog junaka. Problem je samo, koliko je spremna da se zaprlja, jer ako krene na taj put moralnog skliznuća sa Urošem Perićem, više nema nazad.

Luka Domac (Milan Marić) je osvojio srca svih u prvoj sezoni jer je osvetio Unu, i smaknuo jednog od najgadnijih likova iz cele sezone, Mimu. Kad bi se on uortačio sa glavnim junakom, to bi bila prirodna stvar, čak bi rekli porodična. Međutim, nakon četvrte epizode i Unine čvrste odluke da ne vidi oca, kapiramo da će tu još biti problema. Pritom, ne smeši se lepa budućnost Luki jer em je policija shvatila da je on na vrhu klana, em pitanje je vremena kad će porodica Sokolji i njihova glavna žena za sve u Beogradu, Ana (Kamka Tocinsovski) shvatiti da on stoji iza ubistva njenog brata.

A kad smo već porodice Sokolji i Ane, nije nemoguće da oni vrbuju Uroša Perića u svoje redove, željni da smaknu klan Beriša, kao i policiju na koje je naš glavni junak kivan i ljut. Ovo je svakako scenario koji bi najmanje voleli jer menjanje jedne ekipe negativaca za drugu nije nešto što želimo da vidimo, ali cilj opravdava sredstvo, pa će svakako neka mnogoljudnija ekipa biti potrebna Periću.

Advertisement

U svakom slučaju, ostaje nam da gledamo, razvijamo teorije i najvijamo, jer ova serija sigurno krije još nekoliko kečeva u rukavu koje ne možemo ni da pretpostavimo i koji će nas svakako šokirati.

Izvor: Espreso

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Film

U „IGRU SUDBINE“ STIŽE NAJOSTVARENIJA SRPSKA GLUMICA: Produkcija oduševljeno otkrila IME!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović

 


U trećoj sezoni serije „Igra sudbine“ pojaviće se mnogo novih likova, a među njima će biti i glumačka legenda Mira Banjac.

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović.

– U trećoj sezoni „Igre sudbine“, uz dvadesetak novih glumaca, ekipi serije pridružiće se i najveće ime jugoslovenske i srpske kinematografije – legendarna i veličanstvena Mira Banjac – napisao je Žarko.

Advertisement

Foto: ATA Images

Podsetimo, nakon dve sezone, seriju napuštaju pojedini glumci, poput Jelene Đukić, Ive Štrljić i Ivane Dudić, a razlog je to što su već ugovorili nove projekte, budući da je bilo planirano da se „Igra sudbine“ završi nakon dve sezone.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h