Connect with us

Film

OTKRILA TAJNU NJIHOVOG ODNOSA: Misli se da je bila ljubav iz BAJKE, malo ko zna kakav je bio BRAK Milene i Dragana!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen Youtube

Dragan je preminuo 11. marta 2016. godine, a Milena 14. oktobra 2018.

Slavnom glumcu Draganu Nikoliću 11. marta, na Novom groblju, održan je petogodšnji pomen kom je prisustvovala i Milenina bratanica, Verica Lula Dravić.

Sa Vericom smo ragovarali o njenom teči koji će zauvek nastaviti da živi kroz svoje uloge, dela i kroz priče drugih ljudi. Ona je imala tu sreću, da odraste uz simbol ljubavi, Dragana i Milenu.

– Ostao je dobar duh grada Beograda, bio je za života i ostao, očigledno, svom svetu tako u uspomeni, i meni je jako drago da živi nekako i njegov rad i njegove reči, da se to ne zaboravlja – rekla je Lula za Telegraf.rs, a onda se osvrnula na ljubav glumačkih velikana, čiji je bila svedok.

-Bilo je i divno i zabavn, s obirom na to da je on bio jedan šarmantan i duhovit čovek, to je uvek bilo veoma lepršavo, veselo, pažljivo, uvek je bio zaštitnički nastrojen prema Mileni sa jednom velikom šmekerskom ležernošću. Prosto s tim se čovek rodi, to je nešto što je valjda nešto jedino što ne može da se nauči… Ta cela ljubav nikada nije bila patetična, već lepršava i slatka tolike decenije – ispričala je Verica.

Advertisement

Milenina bratanica osvrnula se i na to što mladi glumači par, Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića, mnogi upoređuju sa Milenom i Draganom, što profesionalno, tako i po ljubavnoj priči.

– Mislim da je Vojin veliki i sjajan glumac i mislim da je svoj, zapravo mislim da ih ne treba porediti. Vojin je toliko uradio u pozorištu, na filmu… Jesu malo njega i Bobu, malo što je glumački par, meni su lično slatki i simpatični, ali mislim da ih ne treba ni opterećivati, oni treba da ostanu svoji, što sigurno žene – rekla nam je Lula.

-Oni su sjajni glumici, a mislim da im se i ne čini usluga porediti ih. Treba ih pustii da budu svoji, što i jesu, sjajni su sami po sebi – dodala je Milenina bratanica.

Doajen srpskog glumišta Dragan Nikolić rođen je 20. avgusta 1943. godine u Beogradu. Posle završene osnovne škole upisao je Četrnaestu beogradsku gimnaziju koju nije završio, jer je bio premešten u Ekonomsku školu.

Nakon dve godine provedene u srednjoj školi, polagao je i položio prijemni ispit na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju, i tada, kao sedamnestogodišnjak, bio najmlađi student. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Advertisement

Filmsku karijeru počeo je 1964. godine manjom ulogom u filmu „Pravo stanje stvari“, tada je potpisan krštenim imenom Dragoslav Nikolić.

Izmena nadimka na mestu imena dogodila se zbog greške na kraju televizijske serije „Dovoljno je ćutati“ iz 1965. godine, kada mu je u kajronu za uloge umesto imena stavljen nadimak koji će, ispostavilo se, obeležiti njegovu karijeru.

 

Izvor:Espreso

Advertisement

Film

U „IGRU SUDBINE“ STIŽE NAJOSTVARENIJA SRPSKA GLUMICA: Produkcija oduševljeno otkrila IME!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović

 


U trećoj sezoni serije „Igra sudbine“ pojaviće se mnogo novih likova, a među njima će biti i glumačka legenda Mira Banjac.

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović.

– U trećoj sezoni „Igre sudbine“, uz dvadesetak novih glumaca, ekipi serije pridružiće se i najveće ime jugoslovenske i srpske kinematografije – legendarna i veličanstvena Mira Banjac – napisao je Žarko.

Advertisement

Foto: ATA Images

Podsetimo, nakon dve sezone, seriju napuštaju pojedini glumci, poput Jelene Đukić, Ive Štrljić i Ivane Dudić, a razlog je to što su već ugovorili nove projekte, budući da je bilo planirano da se „Igra sudbine“ završi nakon dve sezone.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h