Connect with us

Film

NEREŠENE MISTERIJE IZ SERIJE “CRNA SVADBA“: Zagolicali su nam maštu, do odgovora na pitanja čekamo SLEDEĆU SEZONU

Objavljeno

-

Crna svadba, Foto: RINA/ Printscreen /Youtube/Firefly productions

Kao što bi publika morala da nauči da serije se danas emituju po sezonama, pa da skontaju kako ono poslednje što su videli nije kraj serije, tako bi mogli i da naviknu da je potpuno normalno danas, u svetu igranih serija, da karte ostanu otvorene i da nas na kraju čeka cliffhanger.


Prva sezona serije Crna Svadba je gotova. Ne vredi ipak sad da plačemo nad prosutim mlekom i da se žalimo na sam kraj serije, realno ipak smo se fino primili na samu seriju i dovoljno nam je zakupljala pažnju u prethodnim nedeljama i sad ustvari jedva čekamo novu sezonu i nove misterije. Dok ne dođu nove, imamo popriličnu količinu starih koje su ostale nerazjašnjene.

FOTO: PRINTSCREEN / YOUTUBE/ FIRELFY PRODUCTIONS

Kao što bi publika morala da nauči da serije se danas emituju po sezonama, pa da skontaju kako ono poslednje što su videli nije kraj serije, tako bi mogli i da naviknu da je potpuno normalno danas, u svetu igranih serija, da karte ostanu otvorene i da nas na kraju čeka cliffhanger. Nekoliko takvih nerešenih i otvorenih pitanja je ostalo pa bi bilo zgodno da ih pobrojimo sve. Sa nadom da nove epizode gledamo već sledeće godine.

Prvo i najbitniji, nadamo se većem uvudu u lik Borke Tomović i njenog Kapetana i šta će sve da uradi. Da li je vojvoda u maloj Idi, ili je to već neki entitet sam za sebe, koji će se već nekad pojaviti. Onda tajno društvo koje radi za kapetana sastavljeno od viđenijih faca. Šta sa njima i kako se protiv njih boriti? Sigurno ne možete baš da ih uhapsite. A kad smo kod hapšenja…

Inspektor Tomić (Nikola Kojo) je skontao da je pogrešio, na koji će način sad on da pomogne inspektoru Ćiriću (Uliks Fehmiu) u borbi protiv onostranog. Pritom Ćirić je priveden, ko i kako će ga pustiti iz zatvora, kad mu pretpostavljeni rade za kapetana, videćemo.

A kad smo već kod inspektora Tomića, on je na kraju pronašao svoju ljubavnicu Danijelu (Jelena Stupljanin) mrtvu, da bi poslednji kadar ove sezone upravo pripao njenom naizgled beživotnom telu. Na kraju vidimo da Danijla ipak diše iako je skoro unakažena. WTF??

Advertisement

Zašto je Nataša (Jelena Đokić) morala da se zamonaši? Kapiramo da kad je u pitanju večita borba dobra i zla, bolje da si kršten i na strani dobra, ali na koji način se boriš protiv đavola i njegovih sluga ako postaneš deo crkve. Kao i cela priča sa crkvom, zašto sede sa strane, čekaju i imaju sporiji tempo borbe, dok se ekipa na suparničkoj strani ubrzava sve više i više.

Miću Đurića i njegovu priču iz sedamdesetih smo pratili kroz jednog glumca (Filip Đurić) da bi se u poslednjim epizodama pojavio matoriji Mića, kog glumi Svetozar Cvetković. On je 30 godina sedeo u psihijatrisjkoj ustanovi i nije se mešao nakon masakra koji je počinio. Zašto je baš sad rešio da pobegne, da li se opet aktivirao na strani Crnog vojvode ili se nešto drugo dešava?

I za kraj – Zašto Crna Svadba, i kakve ona veze ima sa konačnom pričom? ViIdeli smo sam obred pri početku sezone, ali ispostavaće se da u ovoj konačnoj zavrzlami borbe dobra i zla nema neku preveliku poentu. Možda je samo lepo ime za mračnu horor seriju, a možda će nas sačekati pojašnjenje u drugoj sezoni. U svakom slučaju nadamo se i čekamo.

Izvor: Espreso

Advertisement
Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Film

U „IGRU SUDBINE“ STIŽE NAJOSTVARENIJA SRPSKA GLUMICA: Produkcija oduševljeno otkrila IME!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović

 


U trećoj sezoni serije „Igra sudbine“ pojaviće se mnogo novih likova, a među njima će biti i glumačka legenda Mira Banjac.

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović.

– U trećoj sezoni „Igre sudbine“, uz dvadesetak novih glumaca, ekipi serije pridružiće se i najveće ime jugoslovenske i srpske kinematografije – legendarna i veličanstvena Mira Banjac – napisao je Žarko.

Advertisement

Foto: ATA Images

Podsetimo, nakon dve sezone, seriju napuštaju pojedini glumci, poput Jelene Đukić, Ive Štrljić i Ivane Dudić, a razlog je to što su već ugovorili nove projekte, budući da je bilo planirano da se „Igra sudbine“ završi nakon dve sezone.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h