Connect with us

Film

HOĆE DA JE LINČUJU! MILENA RADULOVIĆ STAVLJENA NA STUB SRAMA: Zbog izjave „Dare iz Jasenovca“, izgubila PODRŠKU!

Objavljeno

-

Milena Radulović, Foto: instagramscreen

„E sad je sama, bar što se mene tiče.“


Glumica Milena Radulović podržala je bosanskohercegaovački film „Quo Vadis, Aida“, Jasmile Žbanić, u kandidaturi za prestižnu američku nagradu za film Oskar, a Tviter zajednica je osula paljbu na nju jer nije podržala “Daru iz Jasenovca“.

Naime, mlada glumica na svom Instagram storiju podelila je plakat filma Quo vadis, Aida? koji je nominovan za najbolji strani film. U ratnoj drami rediteljke Jasmile Žbanić igraju i dva srpska glumca Boris Isaković i Jasna Đuričić. U istoj kategoriji bio je nominovan i srpski film „Dara iz Jasenovca“ i cela javnost je stala uz taj film, jer govori o stradanju dece i srpskog naroda u najzloglasnijem ustaškom logoru iz Drugog svetskog rata te se javnost posle decenija probudila i osmelila da govori o tome i videla priliku da to vidi i celi svet.

Međutim, Milena je podržala Žbanićkin film, koji svi ocenjuju kao antisrpski pa su je na društvenim mrežama zamerili što nije stala uz Daru, dete i decu koja su mučena i zlostavljana u logoru, i podsetili je da su svi listom stali uz nju kada je u javnosti izašla sa pričom o zlostavljanju koje je sama doživela u školi glume Mike Aleksića, koji se nalazi u pritvoru.

Tviteraši su mladoj glumici poručili i da treba da je bude sramota što je podrušku dala bosanskohercegovačkom filmu sa ratnom tematikom.

Advertisement

„Sram te bilo! Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe“, napisao je jedan tviteraš, a ispod su počele da se nižu i neumesni komentari. Većina nije mogla da veruje da je Radulovićka to uradila i prebacuju joj da je izdala svoj narod a što stoji i u postu ispod

postu ispod:

„E sad je sama, bar što se mene tiče“, „Oduvek sam pričala da je bezobrazna do bola, pa i u trenucima dok su je svi podržavali, a ljude mišljenja kao ja napadali, evo sad vidite. Ispade tačno petao koji kukurikne pre zore završi u loncu…“, „Sramota… Zbog srpskog naroda koji je tokom ratova pretrpeo svirepe zločine, etnička čišćenja – svakakve vidove ucene, nasilja od ekonomskih do fizičkih“, samo su neki od komentara, a bilo je i onih koji su stali u odbranu glumice i podržali je i napali tviteraše zbog njihovih „Sram tebe bilo što ne umeš da napraviš razliku između filmske umetnosti i krivičnog dela“!

Milena Radulović
Podsetimo, srpski predstavnik za prestižnu filmsku nagradu “Dara iz Jasenovca“ ispao je iz kategorije za najbolji strani film, ali nije ušao ni trci za najbolji film, režiju, fotografiju, glavnu glumicu, jer nije imao podršku.

Izvor: Espreso

Advertisement
OSTAVI KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Film

U „IGRU SUDBINE“ STIŽE NAJOSTVARENIJA SRPSKA GLUMICA: Produkcija oduševljeno otkrila IME!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović

 


U trećoj sezoni serije „Igra sudbine“ pojaviće se mnogo novih likova, a među njima će biti i glumačka legenda Mira Banjac.

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović.

– U trećoj sezoni „Igre sudbine“, uz dvadesetak novih glumaca, ekipi serije pridružiće se i najveće ime jugoslovenske i srpske kinematografije – legendarna i veličanstvena Mira Banjac – napisao je Žarko.

Advertisement

Foto: ATA Images

Podsetimo, nakon dve sezone, seriju napuštaju pojedini glumci, poput Jelene Đukić, Ive Štrljić i Ivane Dudić, a razlog je to što su već ugovorili nove projekte, budući da je bilo planirano da se „Igra sudbine“ završi nakon dve sezone.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h