Connect with us

Film

ŽARKO LAUŠEVIĆ BIO TRI MESECA U SRBIJI: Nije bio sam, POSEBNA OSOBA mu je pravila društvo, sve se SAZNALO!

Objavljeno

-

Foto: Dragan Kadić

Javnosti je poznato da je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima ćerku Janu i da ima veoma uspešnu karijeru.


U novoj domaćoj seriji „Kalkanski krugovi“ jednu od glavnih uloga igra Žarko Laušević, koji je nedavno iz Amerike stigao na snimanje.

Kako „Kurir“ prenosi, društvo mu je tokom tri meseca boravka na snimanju u Srbiji pravila supruga Anita, koja je po profesiji šminker.

POGLEDAJ:  MUK NA TVITERU TRAJAO 3 MESECA! Lečić od aprila NIŠTA nije postavljao, a SADA je odlučio da se oglasi!

O Aniti se malo toga zna. Javnosti je poznato da je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima ćerku Janu i da ima veoma uspešnu karijeru.

Glumčeva supruga radila je na veoma popularnim projektima kao što su „Seks i grad“ i „Spajdermen 2“, i sarađivala je s velikim zvezdama Holivuda, poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Žarko Laušević
foto: Printscreen

Brak sa Anitom je Žarku drugi po redu, a o sadašnjoj supruzi, koja je kada su se upoznali već bila udata, je pisao i u svojoj knjizi „Godina prođe, dan nikad“.

POGLEDAJ:  OTKRILA TAJNU NJIHOVOG ODNOSA: Misli se da je bila ljubav iz BAJKE, malo ko zna kakav je bio BRAK Milene i Dragana!

– Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma ‘Boj na Kosovu’. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez ‘ј’ . Dolazi otmena, visoka, lepa. ‘Razvodim sе’, reče mi danas, ovako je glumac opisao njihovu ljubav.

POGLEDAJ:  KO ĆE DO KRAJA DA ISPOŠTUJE DATU REČ? Druga sezona serije "Besa", od večeras i na TV Prva

Izvor: Espreso

Film

U „IGRU SUDBINE“ STIŽE NAJOSTVARENIJA SRPSKA GLUMICA: Produkcija oduševljeno otkrila IME!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović

 


U trećoj sezoni serije „Igra sudbine“ pojaviće se mnogo novih likova, a među njima će biti i glumačka legenda Mira Banjac.

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović.

– U trećoj sezoni „Igre sudbine“, uz dvadesetak novih glumaca, ekipi serije pridružiće se i najveće ime jugoslovenske i srpske kinematografije – legendarna i veličanstvena Mira Banjac – napisao je Žarko.

Foto: ATA Images

Podsetimo, nakon dve sezone, seriju napuštaju pojedini glumci, poput Jelene Đukić, Ive Štrljić i Ivane Dudić, a razlog je to što su već ugovorili nove projekte, budući da je bilo planirano da se „Igra sudbine“ završi nakon dve sezone.

POGLEDAJ:  POSLE NOVE EPIZODE "BESE" POSTAVLJA SE KLJUČNO PITANJE: S kim će se Uroš Perić UDRUŽITI U SVOJOJ OSVETI? (FOTO)

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h