Connect with us

Film

ŽARKO LAUŠEVIĆ BIO TRI MESECA U SRBIJI: Nije bio sam, POSEBNA OSOBA mu je pravila društvo, sve se SAZNALO!

Objavljeno

-

Foto: Dragan Kadić

Javnosti je poznato da je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima ćerku Janu i da ima veoma uspešnu karijeru.


U novoj domaćoj seriji “Kalkanski krugovi” jednu od glavnih uloga igra Žarko Laušević, koji je nedavno iz Amerike stigao na snimanje.

Kako “Kurir” prenosi, društvo mu je tokom tri meseca boravka na snimanju u Srbiji pravila supruga Anita, koja je po profesiji šminker.

O Aniti se malo toga zna. Javnosti je poznato da je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima ćerku Janu i da ima veoma uspešnu karijeru.

Glumčeva supruga radila je na veoma popularnim projektima kao što su “Seks i grad” i “Spajdermen 2”, i sarađivala je s velikim zvezdama Holivuda, poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Žarko Laušević
foto: Printscreen

Brak sa Anitom je Žarku drugi po redu, a o sadašnjoj supruzi, koja je kada su se upoznali već bila udata, je pisao i u svojoj knjizi “Godina prođe, dan nikad”.

– Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma ‘Boj na Kosovu’. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez ‘ј’ . Dolazi otmena, visoka, lepa. ‘Razvodim sе’, reče mi danas, ovako je glumac opisao njihovu ljubav.

Izvor: Espreso