Connect with us

Film

BATA ŽIVOJINOVIĆ JE VOJINU NA POČETKU KARIJERE URADIO NEŠTO POSEBNO: Dugo su čuvali svoju TAJNU, sada se SAZNALO!

Objavljeno

-

Foto: printscreen

Posle samo nekoliko dana saznao je da mu je premeštaj sredio lično Bata Živojinović


Pokojni velikan srpskog glumišta Velimir Bata Živojinović učinio je veliku stvar za mlađeg kolegu i dobrog prijatelja Vojina Ćetkovića.

Naime, Bata je svojevremeno sredio Vojinu da vojni rok služi u Beogradu kako bi uporedo mogao da igra u seriji “Porodično blago”.

– Snimanje prve sezone kultne serije završeno je u jesen 1998. godine. Već tada su Bata i Vojin bili u veoma dobrim odnosima, pošto su ih dodatno zbližili likovi koje su igrali u “Porodičnom blagu”. Bata je otad na Vojina gledao kao na člana porodice, bio mu je veoma drag, a posebno je cenio njegov talenat za glumu – počinje priču za Informer izvor blizak glumcima.

Bata Živojinović
foto: youtubescreen

– Bio je raspoređen da vojni rok odsluži godinu dana u kasarni u Baru, u Crnoj Gori. Uredno se odazvao pozivu, ali je posle samo tri meseca dobio premeštaj u Beograd – kaže izvor “Informera” i objašnjava da je glumac bio u čudu kada se to dogodilo:

– Šokirao se kada mu je komandir saopštio da prelazi u glavni grad, jer uopšte nije tražio nikakav premeštaj. Bio je zbunjen. Nije znao zbog čega ga sele za Beograd, ali je bez pogovora spakovao stvari i krenuo za Srbiju.

Advertisement

Posle samo nekoliko dana saznao je da mu je premeštaj sredio lično Bata Živojinović.

– Čuli su se telefonom i Bata mu je šmekerski rekao: “Znam koliko je mladom glumcu i čoveku teško da bude godinu dana bez posla. Prebacio sam te da možeš uporedo i da radiš”. Tako je Vojin zajedno sa celom ekipom nakon NATO bombardovanja nastavio da snima drugu sezonu “Porodičnog blaga” – završava priču sagovornik pomenutog lista.

Izvor: Espreso

Film

U „IGRU SUDBINE“ STIŽE NAJOSTVARENIJA SRPSKA GLUMICA: Produkcija oduševljeno otkrila IME!

Objavljeno

-

Foto: Printscreen

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović

 


U trećoj sezoni serije „Igra sudbine“ pojaviće se mnogo novih likova, a među njima će biti i glumačka legenda Mira Banjac.

Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović.

– U trećoj sezoni „Igre sudbine“, uz dvadesetak novih glumaca, ekipi serije pridružiće se i najveće ime jugoslovenske i srpske kinematografije – legendarna i veličanstvena Mira Banjac – napisao je Žarko.

Advertisement

Foto: ATA Images

Podsetimo, nakon dve sezone, seriju napuštaju pojedini glumci, poput Jelene Đukić, Ive Štrljić i Ivane Dudić, a razlog je to što su već ugovorili nove projekte, budući da je bilo planirano da se „Igra sudbine“ završi nakon dve sezone.

Izvor: Espreso

Nastavi sa čitanjem

NAJČITANIJE 48h